Kese göründü mü

İstifra tam ne zaman baslıyor ?
Yada kendinizde gördügünüz belirtiler neler
Bende yorgunluk oluyor bide akşamları özellikle midemde gaz
O kişiye göre değişiyor. Benim ilk hamileliğimde ilk üç ay hiç olmadı. 4. Ay oldu sadece

Küçük bir oluşum göründü ama 4+3 gibi görünüyor
Ben ilk gittigimde kese görünmedi ki sat a göre 5 haftalık hamileydim değerim 1400küsürdü
İki üc gün sonra tekrar gittim 3mm kese göründü bu seferde kese fazla aşağıda bakalım büyüyecekmi yeri iyideğil vs bi haftaya yine gel dedi
Benim sata göre 7 haftalık hamileyken gittim 17mm di kese ama doktor 5bucuk 6 haftalık hamilesin dedi
Bakalım haftaya yine gidicem bende

Demem o ki bazen sasırtıyor bebekler olumlu düşünelim :)

Kizlar cok rahatsiz ediyorum ama dün 1089olan beta degerim bu gun 2821e cikmis normal mi bir gunde bu kadar artis
Canım senin son adet tarihin ne zamandı
Benim 6 Aralık
Dün alınan kan sonucum 5200 bthcg
Biraz baktım netten de ortalamalar içindeyim
İnşallah sağlıklıdır dua etmekten başka yapacak bişi yok

Günaydın hayırlısı olsun canım
Rabbim sağlıklı sıhhatli nurtopu gibi bi evlat nasip etsin inşallah

Hakkımızda hayırlısı canım. Hepimiz güzel haberler alırız inşallah

Amin canım hepimize inşallah
Hakkinda hayirli haberler alalim insallah canim. Belki gec dollenme olmustur. Belki gelisimi yavastir ve sonradan hizlanir. Buralarda coook geriden gelip birden gelisimi hizlanan bebisler gorduk. Bol bol dua edelim. Rabbim hayirlisini, sagliklisini nasip etsin gonlun ferah olsun canim benim..

Kizlar bsey sorcam 4+3te beta hcg degerim 1089 cikti doktor biraz yuksek dedi ultrasonla bakildiginda da kese görünmedi erken dedi doktor normal mi boyle olmasi bi bilgisi olan var mı lütfen bilen varsa yardimci olsun
Benim de 4+5te 2764 çıkmıştı ve kese de görünmemişti bence normal senin değerin çünkü benim de öyleydi. Bu doktorlar can sıkmak için birebir ve bir dedikleri bir diğerini tutmuyor bence çok takilmamak lazım. Ve de görünmesi için erken bence de kötü düşünme.

Sağ
sağlıklıdır inşallah canım. Senin son adet tarihin ne zamandı? Benim 28 kasım. Yarın gidicem ben de doktora.

Selam kızlar bende 4+3e girdim keseyi de gördük hcg değerim 3553
Masallah cnm baya erken gormussunn benim sat 5 aralik. 26 aralikta transfer oldum 5 ocak 111 cikti hcg. 7 ocakta 248 14 ocakta kese gormek icin cagirdi. Sata gore 5+5 olcak ogun. Transfere gore 5+3
Normal hamile kalanlardan farkli oluyor sanirim kafam cok karisti.

Kizlar cok rahatsiz ediyorum ama dün 1089olan beta degerim bu gun 2821e cikmis normal mi bir gunde bu kadar artis
Senin çoğul gebelik olabilir. Öyle olumca keseler de ufak oluyo ondan görmemişlerdir. Normalde iki güne bir iki katına çıkar hcg çünkü. Bana dr 5000 değerinin ne zmn olacağını hedapladı ona göre kontrole çağırdı kese için. Sen çok erken gitmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…