Kese gorunur artik kontrole gidilebilir.son adet tarihim 12 aralik.2gun gecikince test yaptim.doktora gitmek icin 1...2 hafta bekleyecegim. Doktora giden oldu mu acaba
Cuma gidicem, ben bu 10 gün içinde 3. testi yapışımda çıktı çift çizgi, az kalsın tarlusal kullanacaktım. Bir yıldır bebek istiyoruz ve en beklemediğimiz ayda geldi sanırım. İnşallah sağlıkla ilerler hamileliklerimiz.

Kizlar cok rahatsiz ediyorum ama dün 1089olan beta degerim bu gun 2821e cikmis normal mi bir gunde bu kadar artis
Artışta sorun duymadım hiç, düşüşte sorun oluyor. Doktorun bilgilendirecektir canım. Ben de Cuma gidicem inşallah keseyi görürüz.

Benim adetim 10 gün geçti daha yeni görünüyor çift çizgi, 10 gün içinde bu 3. testim, inşallah doğru sonuçtur, Cuma doktora gidicem.
doğrudur canım, hayırlı olsun. Geç döllenme muhtemelen

Bugun ogrendim...herkes saglikls kucagina alir insallah
Aminnn sana da hayırlı olsun
Beni de görün kızlar
Rabbim yardımcın olsun, sağlıkla gelsin bebiş, şütfen stres yapma. Rahat ol ve iyi düşğn
Kizlar cok rahatsiz ediyorum ama dün 1089olan beta degerim bu gun 2821e cikmis normal mi bir gunde bu kadar artis
canım baya iyi maşallah, bakarsın ikizler misafirin olur

kullansaydin da hicbisey olmazdi gebeysen icerdigi hormon sayesinde tutunmasina destek olur tarlusal. Gebe degilsen adet olursunn
Tup bebek doktorumun verdigi bilgi.

Kizlar dun gece bir guzel istifra ettim.Dayan dayan yok gecemedim onune.Biraz iyi etti ancak elma yedim yattim sabah yine elma .Su zaten az.Bu durum beni mahvetti.Arada kasintim da oluyor koku yok ama arada kasiniyir afedrrsiniz.Onu da sorcam doktoruma.Cok kotuyum nasil gitcem bilmiyorum of bu 3 ay dolsa da bitse

kullansaydin da hicbisey olmazdi gebeysen icerdigi hormon sayesinde tutunmasina destek olur tarlusal. Gebe degilsen adet olursunn
Tup bebek doktorumun verdigi bilgi.
Evet bana da klomen tedavisinde verdi doktor 3 ay boyunca, bırakınca vücut ilaca alıştı herhalde ondan afet olamıyorum dedim testte de 10 günde ancak çıktı ikinci çizgi.

Kaçıncı haftadasın ki canım erken başlamış, hayırlısı ile geçsin 3 ay. Ben son adet tarihine göre 6+1 im hiç belirti yok, geç döllenme mi acaba, doktora gidince belli olacak sanırım.

Kaçıncı haftadasın ki canım erken başlamış, hayırlısı ile geçsin 3 ay. Ben son adet tarihine göre 6+1 im hiç belirti yok, geç döllenme mi acaba, doktora gidince belli olacak sanırım.

6 +3 um sanirim.inan gun sayacak halim yok.perisan haldeyim . yatak dosegim.yazdiktan sonra bir posta daha basladi benim artik ne zaman biter bilmiyorum cok kotuyum ailem akrabam da yok yurt disindayim .turkiyeye donucem ama 13 14 haftayi bulur donmem umarim gecer tek umidim gecsin rahat geleyim.Esim sag olsun yapabildigi kadar yapiyor.hos canim hicbir sey istemiyor

G
Geçer canım zamanla, ben de uzaktayım ailemden. Karnıma hafif batmalar dışında bi şeyim yok benim ama öğrendiğimden beri tedirginim.

Rabbim yardımcın olsun , hayırlı haberlerini bekliypruz dua ediyorum senin için

Merhaba arkadaşlar, ben de telefondaki uygulamaya göre 5+2 hamileyim. Dün ki betam 4846 idi. Cuma günü kese için ilk kez doktora gideceğiz, kalp atışını duyabilmemiz mümkün mü?
Ooooo kimler gelmiş kimler
Hoşgeldin canım Sefalar getirdin
5+6 da olan bi arkadaş duymuş ama bilemedim daha biraz erken sanki

Benim adetim 10 gün geçti daha yeni görünüyor çift çizgi, 10 gün içinde bu 3. testim, inşallah doğru sonuçtur, Cuma doktora gidicem.
Hayırlı olsuuun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Bugun ogrendim...herkes saglikls kucagina alir insallah
Amin inşallah
Hayırlı olsun size de
Hayırlı olsun ben de bugün öğrendim ama kan testi yaptırmadım daha. Son adet tarihim 28 Kasım.
Bir sabırlı annemiz daha
Benim de son adet 6 Aralık
Kan testi sonucunu bugün öğreneceğim

Kese gorunur artik kontrole gidilebilir.son adet tarihim 12 aralik.2gun gecikince test yaptim.doktora gitmek icin 1...2 hafta bekleyecegim. Doktora giden oldu mu acaba
Ben gitmedim canım daha
Ay sonuna randevu aldım

Ya maşallah nasıl sevinmişsinizdir beklemediğiniz anda gelince
Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah

Eyvah eyvah başladı diyorsun
Allahım kolaylık versin tüm Hamişlere

Insallah baslamaz
Canimm benim coook hafif bulantim oluyor. Severek yedigim tek sey portakal. Digerlerini zoraki yiyorum. Bir denesene. Belki eksi eksi iyi gelir icini ferahlatir. Muhakkak sana iyi gelecek bir sey vardir. Deneyerek ogrenecegiz kesfedecegiz...

İstifra tam ne zaman baslıyor ?
Yada kendinizde gördügünüz belirtiler neler
Bende yorgunluk oluyor bide akşamları özellikle midemde gaz

Günaydın kızlar
Doktordan yeni geldim. Ulrasona göre 4+3 çıktı. Ben iki hafta önce test yapmıştım. Söylediğin tarihe göre daha büyük görmeliydik sağlıksız olabilir dedi. Hafif leke olduğunu söyleyince iğne verdi. Kan tahlili verdim. Cumartesi tekrar gidicem. Hayırlısı bakalım. Sorunlu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…