Benim ilk gebeliğimde değerim 1200dü doktora gittiğimde, kese görünmemişti. Bu haftalarda keseyi görebilmek için idrara biraz sıkışık gitmek lazım. Bunu banaiki farklı doktor söyledi. Ayrıca göbek bölgesinde yağlanma varsa da zor görülür. Stres yapmayın.
Canim gittigin hastaneye, ultrason kalitesine ve idrara sıkışık olup olmadigina gore degisiyor. Ben 4+4 de devlet hastanesine gittim. Ne karindan ne de vajinal tam olarak bir sey diyemedi doktor. "Aaaa evet olusum var galiba" dedi. Ama ne kese gordu ne bir sey. Ben de atladim 4+6 da ozel hastaneye gittim. Orda 7.5mm kesemiz gozuktu. 5+6 da ptesi gunu kalp atisini duydum. Herkesin hamileligi farkli. Kendini strese sokma bebisini de... ben regle 6 gun kala testle ogrendim hamileligimi. Yumurtlamanin 9.gunuydu.... ama genelde adet gecmeden ogrenilmiyor. Istisnai bir durum erken gozukmesi. Kiminde erken yerlesme oluyor kiminde daha uzun suruyor. Arkadasin dedigi gibi kendini kimseyle kiyaslama. Herkesin hamileligi, belirtileri farkli... bak benim hic enerjm yok bir de ustune nezle gibi bir sey oldum onunda etkisi var herhalde. Ama bazi gebe arkadaslar cam silip kapi silmeye devam ediyor. Herkes farkli anlayacagin. Merak etme 10 gun icinde gozukur... Saglikla sihhatle hayirli haberlerini alirsin insallah
Farklı sebepleri olabilir onu demek istedim. Benim o değerlerde ancak rahim duvarının kalınlaştığını, bunun hamileliğe işaret olduğunu ama kese göremediğini söylemişti doktor.
Dun ki betan 1089 ise zaten gozukmez ki kesen... ortalama olarak cihaz eger kaliteliyse 1500 _2000 oldugunda vajinal yolla gozukebiliyor. Betam yuksek deyince bende 10.000leri falan gordun de kesen gozukmedi sandim. Icin rahat olsun. 2 3 gun sonra vajinal gozukur. Karindan gozukmesi 6000leri bulabiliyor. 3500 _ 6000 civarinda ultrason kalitesine gore degisiyor.
Aile hekimine takilma sen. Bransi olmadigi icin cok bilgi sahibi olacaklarini dusunmuyorum acikcasi. Sen 2 gun sonra durumun el veriyorsa ozele git ve kendini bu stresten kurtar. Yada 5 gun sonra falan karindan baktirdiginda gozukur insallah.
Cok sukur saglikla devam etsin insallah yalniz sizin sat 28 aralik olamaz olmaniz gereken tarih degil en son adet baslangic tarihine sat deniyor o zaman 1 Aralik falanmiydi
Benim bat 30 aralıktı, günüm geçince test yaptım negatif çıktı, 3-4 gün sonra tekrar yaptım tekrar negatif. Son yaptığım testi atmamıştım ertesi gün bir bakayım dedim çift çizgi olmuş. Önemsemedim. İki gün sonra yani bugün peşpeşe iki tane test yaptım, ilkinde 3 saatlik idrarla gayet belirgin çıktı. İkincisini bir saat sonra yaptım o da silik çıktı. Cuma günü doktora görüneceğim. Benim merak ettiğim Adetim 10 gün geçtiği halde neden bu kadar geç çıktı testlerde. Neden 3. gün 7. gün çıkmadı da 10. gün çıktı.
Merhaba arkadaşlar, ben de telefondaki uygulamaya göre 5+2 hamileyim. Dün ki betam 4846 idi. Cuma günü kese için ilk kez doktora gideceğiz, kalp atışını duyabilmemiz mümkün mü?
Merhaba arkadaşlar, ben de telefondaki uygulamaya göre 5+2 hamileyim. Dün ki betam 4846 idi. Cuma günü kese için ilk kez doktora gideceğiz, kalp atışını duyabilmemiz mümkün mü?
Hepimize hayırlı olsun. Heycanlı bir bekleyiş, inşallah hepimizinki sağlıklıdır. Bu topik aktif olursa hepimizin için iyi olur, birbirimize destek oluruz.
Hepimize hayırlı olsun. Heycanlı bir bekleyiş, inşallah hepimizinki sağlıklıdır. Bu topik aktif olursa hepimizin için iyi olur, birbirimize destek oluruz.
Kese gorunur artik kontrole gidilebilir.son adet tarihim 12 aralik.2gun gecikince test yaptim.doktora gitmek icin 1...2 hafta bekleyecegim. Doktora giden oldu mu acaba