Degere takilma cnm 2 gunde bi 2 katina cikarsa normal gebeliktir lekelenmelerde yerlesmeden kaynakli olabilir benimde cok kasikve bel agrim kasiklarimi tutarak yuruyorum resmen patlicak gibi kahverengi akintiyla birlikte agrin olursa hemen git dr
Artis oldumu blmiyorum faha kan vermedim yarin belli olucak insllah bebegim benimledir

Satımız aynı galiba sizinle, benim de dünle bugün kahverengi lekelerim oldu, doktoru aradım anlattım yerleşme kanamasıdır endişelenme hafta içi bakalım dedi
Insallah sennde benimde yerlesme kanamasidir korkuyorum bakalim yarin gidicem dktra yazaeim buraya gelismeleri

Cuma gunu yaptirmistim 242 ciktimisti pazartesi tekrar bakilacak senin kac cikti
Kaç haftalık bebeğiniz? Benim ki 5+4 ama değerim dün yaptığım betada 700 çıktı yarında yapıcaz. iki katına çıkmasını bekliyoruz. Acaba benim değerlerim mi düşük ? Sizin ki nasıl ?

Kizlar insallah olursa ilk gebeligim olacak once ne yapmaliyiz bir arkadasim saglik ocagina git dosya acacaklar dedi. Saglik ocagina gidip testler ve dosya acimi sonrasi sonuclari alip jinekologa mi gidiyoruz?

Artis oldumu blmiyorum faha kan vermedim yarin belli olucak insllah bebegim benimledir
Kanda zaten cikmis oldugu umitsuzlige kapilmayin tabiki sizinle Rabbim tez zamanda saglikla kucaklarimizada vericek insallah

Kaç haftalık bebeğiniz? Benim ki 5+4 ama değerim dün yaptığım betada 700 çıktı yarında yapıcaz. iki katına çıkmasını bekliyoruz. Acaba benim değerlerim mi düşük ? Sizin ki nasıl ?
Kac haftalik oldugu tam olarak usgde belli olur degerlere takilmayin dollenme surecleri farkli oldugu icin dusuk cikabilir 2 gunde 2 ye katliyorsa sorun yoktur acabalara takilmayin

Merhaba. Aranıza yeni katildim. Öncelikle güzel evlatlarımızı sağ salim alırız kucagimiza inşallah.
İlk bebeğimde doğum sürecinde burada hala kopmadigimiz güzel dostluklar edindik tecrübeler paylastik. Darısı bu bebegime de olur umarım...

Tebrik ederim. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Ben de kızımda artık kullanmadığım başka hesapla buradaydım. Yıl 2010 çok zaman geçti tabii

Tebrik ederim. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Ben de kızımda artık kullanmadığım başka hesapla buradaydım. Yıl 2010 çok zaman geçti tabii

Çok teşekkürler. 2013 doğumlu kizim. Şimdi de 1 Aralık sat. Bir xok kez kan verdim ancak ultrasonda Perşembe bakacağız. hayırlısı. Biraz endiselerim var yaşım 35 ek olarak o kadar başarısız gebelik öyküsü görüyorum duyuyorum ki tedirginim açıkçası...

Bence rahat olmak gönlünü ferah tutmak lazım. Ben 38 yaşındayım. Daha sadece evde test yaptım. Kan tahlili de vermedim kontrole de gitmedim. Hakkımızda hayırlısı biraz kaderciyim bu konuda ben

Bence rahat olmak gönlünü ferah tutmak lazım. Ben 38 yaşındayım. Daha sadece evde test yaptım. Kan tahlili de vermedim kontrole de gitmedim. Hakkımızda hayırlısı biraz kaderciyim bu konuda ben
Hadi ya sen iyice rahatsın o zaman biraz daha bekle doğuma bişi kalmadı şaka bir yana haklısınız tabi yiyecek ekmeği varsa gelir...

Hadi ya sen iyice rahatsın o zaman biraz daha bekle doğuma bişi kalmadı şaka bir yana haklısınız tabi yiyecek ekmeği varsa gelir...
Aslında ilk hamileliğimin başını Amerikada yaşamış olmamla alakalı bir durum benimki daha çok. Orada buradaki gibi peş peşe kan tahlili yapıp hemen ultrasona almıyorlar. Evde test yaptıysan tamam herhangi bir şikayetin olursa gel yoksa şu anda yapılacak bir şey yok diyorlar. Haftaya gitmeyi planlıyorum

Merhaba kizlar vajinal ultrason olanlar cok zor mu acitiyor mu ultrason aleti ince mi nasil cok tedirgin ediyor beni ya insallah hic gerek kalmaz.
Korkulcak zorlanilcak bisey yok canim. Tup bebek hastasi olarak 5 yildir 1 kere karindan bakilmadi. İlk zamanlar cok utanc vericeiydi ama alisiyosun agri sizi da hissetmezsin rahat ol sen sadece

günaydınlar efendim
mide bulantıları başlayanlar ne zaman başladı acaba? 5+2deyim bende tık yok hala. inşallah olmaz da böyle ilerler :)
Yaaaaaa biz bugun 5+5iz... ve bu sabah ilk istiframi yaşadım. ☺ Hic tavsiye edecegim bir sey degil. Sen de hic merak etme tatlim ☺☺☺ Bogazim tahris oldu sabah o derece yani... kizlar basucunuza muhakkak 1 zeytin yada ne bileyim kraker vs birakin. Dune kadar agzim kulaklarimda gezdim ayyyy ne guzel bulantim yok diye. Keske dillendirmeseydim ☺☺☺ ama olsun deger mi? Sonuna kadar deger. Bebegim yeterki benimle ve saglikli olsun istifra etmeye raziyim.. allah yokluklarini acilarini yasatmasin... yarin doktor randevumuz var teyzeleriiii en son kesemiz 7.5mmdi.. bakalim ne durumdayiz? ☺

Her konuda kaygısız insanlar gerçekten.
Hayırlısıyla git inşallah haftaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…