• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar 5+1 deyim bugun karından kese göründü ama vajinal çok zor oldu görmek,, doktor sorun yok dedi ama kese de küçükmüş, kan değerim dün 2,380 di normal mi sizce zor görünmesi ne dersiniz

Merhaba sevgili hamisler ☺ Rabbim saglikla tasiyip, saglikla dogurabilmeyi nasip etsin hepimize. Sata gore 3 eylul cikiyor dogum tarihimiz.muhtemelen yeni ogrenenlerimizin bir cogu agustos sonu dogum yapacak ben dahil ama standarta uyalim..
Eylul annesi modunda takilalim ☺ Bugun 5+4 olduk... simdiiiii var mi kesesini gorenler? Gorduyseniz kac mm cikti?
Benim bugün görüldü 4 mm dedi galiba, senin peki görüldü mü

Benim bugün görüldü 4 mm dedi galiba, senin peki görüldü mü
Ben 4+6 da 7.5mm karindan gordu. Vajinal baksaydik daha net gozukurdu dedi. Bakalim isterseniz dedim gerek yok dedi. Ptesi gunu tekrar gidecegiz. 5+6 olacagim... bakalim minnosum buyumus mu? Saglikla sihhatle kalp atislarini gorsem ohhhh diyecegim insallah

Ben 4+6 da 7.5mm karindan gordu. Vajinal baksaydik daha net gozukurdu dedi. Bakalim isterseniz dedim gerek yok dedi. Ptesi gunu tekrar gidecegiz. 5+6 olacagim... bakalim minnosum buyumus mu? Saglikla sihhatle kalp atislarini gorsem ohhhh diyecegim insallah
Bizde de ayni durum oldu, karindan gordu daha net olsun diye vajinal bakti ama cok zorlandi uzak kaliyo ultrason a dedi, 4+ 6 da bhcg kacti canim senin ? Tatihten ziyade deger onemli ya, bana d acarsamba gel dedi bakalim

Bizde de ayni durum oldu, karindan gordu daha net olsun diye vajinal bakti ama cok zorlandi uzak kaliyo ultrason a dedi, 4+ 6 da bhcg kacti canim senin ? Tatihten ziyade deger onemli ya, bana d acarsamba gel dedi bakalim
Ben beta hcg hic baktirmadim. Gerek duymadim.acikcasi.... idrar testi yaptim bi kac kez surekli koyulasti... eskiden beta hcg mi vardi :KK45::KK45::KK45::KK45:

5. Yilin sonunda hamd olsun bana nasip oldu annelik topicine katilmak Rabbim herkese saglikli bir gebelik gecirip saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah sat 4 aralik
Bnde sat 4 aralik canim takipleselim beta kac cikti ne zman yaptrdin

Canım benim hayatımı zindana ceviren bulantilar 7 de başlamıştı o denli feciydi ki herkesin acıdığı bir dönemdi inşaallh benim de tutmustur bata son 10 gün :rapci:
Sanki kokulardan midem bulaniyor daha ziyade nefes alamiyorum sanki oda full o koku 6 hafta benim de insallah baslamaz yaaa:(

5. Yilin sonunda hamd olsun bana nasip oldu annelik topicine katilmak Rabbim herkese saglikli bir gebelik gecirip saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah sat 4 aralik
Gözünüz aydın :) bize de iki senenin sonunda nasip olacak inş :) benim de sat 4 aralık, henüz doktora daha gitmedim

Gözünüz aydın :) bize de iki senenin sonunda nasip olacak inş :) benim de sat 4 aralık, henüz doktora daha gitmedim
Hayirli olsun insallah daha onca dusuk yaptiysaniz vakit kaybetmeyin ben kan sulandirici ignelere basladim suan icin kese bile gozukmuyor ihmal etmeyin 5 senede 2 dusuk 1 dis gebelik 3 te kimyasal yasadim mecburiyetten gittim hemen

Hayirli olsun insallah daha onca dusuk yaptiysaniz vakit kaybetmeyin ben kan sulandirici ignelere basladim suan icin kese bile gozukmuyor ihmal etmeyin 5 senede 2 dusuk 1 dis gebelik 3 te kimyasal yasadim mecburiyetten gittim hemen
Düşük yaşamadım ilk gebeliğim olacak, lnş sizin bu sefer çok güzel bi hamileliğiniz olur

Bende normal hesaplamalara göre 5+3 günlük gebeyim. Ancak adetimden 9 gün geçti ve son 4 gündürde adet sancısı kadar olmasada hafif kramplarla beraber kanama görüyorum. Peçetenin ortasını dolduran bir kanama bu. Fazlasıyla endişeliyim. Wcye gitmeye korkar oldum. Doktor Beta hcgye bakıcaz 2 günde bir dedi. Bugün baktırdığımda 700 çıktı. İki katına çıkmış değer ama hala daha az gibi geliyor. Kanama devam ediyor. Doktor zaman göstereck diyor. O zamanda geçmek bilmiyor. Ben herşeye hazırlasamda kendimi gönlüm bebeği çok istiyor. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah
Gönlünü ferah tut inşallah nasipte varsa olur, işyerindeki bi arkadaşımız da senin gibiydi yaklaşık bir ay izin aldı evinde hep yattı hiç bi iş yapmadı toparladı çok şükür doğumuna az kaldı ikisi de iyiler şimdilik:)

Benim ilkinde 4. Aydan sonra başlamıştı kusmalar bir ay sürdü geçti. Bakalım bu nasıl olacak.
62 ile hamile kaldım. Kilo almadım ama pantolonlar sıkmaya başladı nedense şişkinlik mi anlamadım

masallah 2019 eylul annislerimiz cok sabirli...kimse doktora gitmemisss yahuuuu epeyce okudum sayfa sayfa... ☺ Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim...
Ben gittim 5+1 degerim 3000 lerde iken ama gorulmedi kese dr pazartesi vajinal ultrasonla bakariz dedi ancak ben gitmicem 1 hafta daha beklicem

Back