Ayyy insallah minisim buyumustur de ben duyarim. Hayirli haberi burda paylasirim sizinle. Ama daha erken 5+6 da duyabilecegimi sanmiyorum. 4+6da karindan 7.5mm gozuktu kesemiz... 1 haftada kalp atisi duyulmaz herhalde.. bakalim...Henüz kalp atışı duyan yok sanırım grupta?
ya siz yarın buluscaksınız demek ne güzel :)Yaaaaaa biz bugun 5+5iz... ve bu sabah ilk istiframi yaşadım. ☺ Hic tavsiye edecegim bir sey degil. Sen de hic merak etme tatlim ☺☺☺ Bogazim tahris oldu sabah o derece yani... kizlar basucunuza muhakkak 1 zeytin yada ne bileyim kraker vs birakin. Dune kadar agzim kulaklarimda gezdim ayyyy ne guzel bulantim yok diye. Keske dillendirmeseydim ☺☺☺ ama olsun deger mi? Sonuna kadar deger. Bebegim yeterki benimle ve saglikli olsun istifra etmeye raziyim.. allah yokluklarini acilarini yasatmasin... yarin doktor randevumuz var teyzeleriiii en son kesemiz 7.5mmdi.. bakalim ne durumdayiz? ☺
Evet bulusacagiz insallah ☺ evet bir kac doktor dinledim. Basucunuzda kraker, zeytin, minik kanepe falan hazirlayip geceden birakin sabah yataktan ayaklanmadan agziniza atin; bulantilari kahvalti hazirlanana dek durdurur demisti. Bakalim yarin sabah bulantim olacak mi? ☺ya siz yarın buluscaksınız demek ne güzel :)
olmamasını tercih ederim tabi, ama olacaksa da başım üstüne efenim :) sağlıklı olsun da gerisi hiç mühim değil. insallah benim de başlamaz. krakeri yataktan hiç kalkmadan mı yemek gerekiyor?
iyi oldu bunu öğrendiğim her ihtimale karşı tedbirli olayımEvet bulusacagiz insallah ☺ evet bir kac doktor dinledim. Basucunuzda kraker, zeytin, minik kanepe falan hazirlayip geceden birakin sabah yataktan ayaklanmadan agziniza atin; bulantilari kahvalti hazirlanana dek durdurur demisti. Bakalim yarin sabah bulantim olacak mi? ☺
Vajinal ultrasonda duyulabilir belki. Ben ilk hamileliğimde 6+2 gibi duymuştuk. Hem de öyle anısı var ki.Ayyy insallah minisim buyumustur de ben duyarim. Hayirli haberi burda paylasirim sizinle. Ama daha erken 5+6 da duyabilecegimi sanmiyorum. 4+6da karindan 7.5mm gozuktu kesemiz... 1 haftada kalp atisi duyulmaz herhalde.. bakalim...
Korkulcak zorlanilcak bisey yok canim. Tup bebek hastasi olarak 5 yildir 1 kere karindan bakilmadi. İlk zamanlar cok utanc vericeiydi ama alisiyosun agri sizi da hissetmezsin rahat ol sen sadece
Ayyyy super hikaye ☺ ya bu doktorlara aklim ermiyor gercekten. Hemen yok saymalar, kuretaja yonlendirmeler. Kim bilir kac saglikli bebek gitti boyle... 6 hafta oluyor kalp atisi yok hemen kuretaj...offf sinirlendim ama sonu cok guzel hikayenin... Allah uzun omurler versin ☺Vajinal ultrasonda duyulabilir belki. Ben ilk hamileliğimde 6+2 gibi duymuştuk. Hem de öyle anısı var ki.
İlk hamileligim heyecanlıyiz ya Ankara'dayız üniversitede hoca bulduk ilk haftadan gidecez :) ayıptır söylemesi 350 lira mı ne muayene yıl 2013 :) neyse gittik kadın dedi boş gebelik gel yarin bir gün alalım.
Ben işe git ağla ağla sonra dedim bari alınacaksa da özel hastaneye gideyim akşam bir gittim dedim doktoruma boş gebelik dediler. Alttan baktı bak ben sana ne dinletecegim dedi bi duydum ki bebisimin kalp atışı. Ya işte öyle bir maceralı değişik bisiy oldu bizimkisi...
ya isimiz her turlu zor rabbim saglikla kavustursun insallah. Bende kese gormedim henuz aramizda 1 gun varmis. 6.tedavimde gelen minigim insqllah beni uzmez insallah devam eder. Yarin tekrardan kan istediler. Kese icin gun vericekler sonrasinda ama dedigin gibi alttan bakilacak sanirim yoksa karindan gorunmesi daha mumkun degil. İnsallah hakkimizda hayirlisi olur. Korkma sen incecik bi cubuk ustune jel suruyolar kayip gidiyo sen kasma kendini yeter ekrana minigine odaklan dusunme baska bisey.Allahım hayırlı ugurlu etsin saglikla mutlulukla gelsin anali babali buyusun insallah yegenimiz.Ben de vajinusmus problemi gecirdigim icin o yuzden gergin ve panikli oluyorum ve doktora izin veremezsem diye korkuyorum. Hatta bu problem devam ederken bir dr gitmistim bana gulerek ... kacinilmazsa zevk almaya bak dedi ve şok oldum. Ondan sonra doktorların da beni anlamadigini dusundum ve dr gitme konusunda daha da uzaklastim. Simdi de bu ultrason tedirgin ediyor ama Allah gerek etmesin gerek olursa yapacak bir seyimiz olmaz. Allah yardimcimiz olsun hepimizin saglik ve sihhatle kavusalim yavrularimiza. Ben daha keseyi de goremedim o yuzden gormeden icim rahat etmiyor gebeligim konusunda.
ya isimiz her turlu zor rabbim saglikla kavustursun insallah. Bende kese gormedim henuz aramizda 1 gun varmis. 6.tedavimde gelen minigim insqllah beni uzmez insallah devam eder. Yarin tekrardan kan istediler. Kese icin gun vericekler sonrasinda ama dedigin gibi alttan bakilacak sanirim yoksa karindan gorunmesi daha mumkun degil. İnsallah hakkimizda hayirlisi olur. Korkma sen incecik bi cubuk ustune jel suruyolar kayip gidiyo sen kasma kendini yeter ekrana minigine odaklan dusunme baska bisey.
Evet çok şükür çok teşekkürler. Yani 8. Haftaya kadar sabırla beklemek lazım sanırım görünmese de yada başka doktorlar denemek...Ayyyy super hikaye ☺ ya bu doktorlara aklim ermiyor gercekten. Hemen yok saymalar, kuretaja yonlendirmeler. Kim bilir kac saglikli bebek gitti boyle... 6 hafta oluyor kalp atisi yok hemen kuretaj...offf sinirlendim ama sonu cok guzel hikayenin... Allah uzun omurler versin ☺
Hayırlı olsun. Benim randevum da Perşembe.Merhaba hanımlar:)
Biz de 4+4 üz perşembe günü keseyi görmek umuduyla randevum var. Hepimize sağlıklı hamilelik dilerim :)
Ben ankaradayimmHayırlı olsun. Benim randevum da Perşembe.
Ankara'da olan var mı?
Ben ankaradayimm
Teşekkür ederimHayırlı olsun. Benim randevum da Perşembe.
Ankara'da olan var mı?
Teşekkür ederim
Herkeste farklı ama benim merak ettiğim birşey var. Karından kalp atışları ne zaman duyuluyor ortalama?
Tesekkurlerr ☺ gebeligin hayirli ugurlu olsun. Saglikla dogsun ☺insallah gorebilirsin..Merhaba hanımlar:)
Biz de 4+4 üz perşembe günü keseyi görmek umuduyla randevum var. Hepimize sağlıklı hamilelik dilerim :)
Tesekkurlerr ☺ gebeligin hayirli ugurlu olsun. Saglikla dogsun ☺insallah gorebilirsin..
Ben de 4+5 im hafta içi gitmeyi düşünüyorum :) umarım görürüz keseleri :):)Inşallah inşallah :) çok teşekkür ederim
UmarımBen de 4+5 im hafta içi gitmeyi düşünüyorum :) umarım görürüz keseleri :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?