Takvimde eylul basi gorunsede ben sezeryanliyim agustos sonu 20 sinden sonra saglikla kucagima alirim ins

Takvimde eylul basi gorunsede ben sezeryanliyim agustos sonu 20 sinden sonra saglikla kucagima alirim ins
Benim normal doğum birinci. 4 eylül görünüyor benim de ama muhtemelen ağustosta olur. Kızım 2 mayıs görünüyordu 27 nisan doğumlu.

Benim ilkinde 4. Aydan sonra başlamıştı kusmalar bir ay sürdü geçti. Bakalım bu nasıl olacak.
62 ile hamile kaldım. Kilo almadım ama pantolonlar sıkmaya başladı nedense şişkinlik mi anlamadım
Yaa ben de aynı şekilde pantolonlarımı giyemiyorum ben de 64 le hamile kaldım kilo almadım ama karnımı sıkıyor hep tayt giyiyorum o yüzden :)

52 ile hamileyim suanda. oglumda 9 kiloyla tamamlamistim o zaman 55 le hamile kalip 64 de dogurmustum umarim bunda da fazla almam

günaydınlar efendim
mide bulantıları başlayanlar ne zaman başladı acaba? 5+2deyim bende tık yok hala. inşallah olmaz da böyle ilerler :)

Geçmiş olsun. İnşallah ikinci bebis haberini alırız

Mereba arkadaslar adet günüm 2 gun gecti idrar yapsam cikar mı sizce daha fazla bekleyemiyorum heyecandan

Ben carsamba gnu yaptrmistim 50 cikmisti bnde yarin gidicem doktora ama hafif khverengi lekelerim basladi neden blmiyorum
Degere takilma cnm 2 gunde bi 2 katina cikarsa normal gebeliktir lekelenmelerde yerlesmeden kaynakli olabilir benimde cok kasikve bel agrim kasiklarimi tutarak yuruyorum resmen patlicak gibi kahverengi akintiyla birlikte agrin olursa hemen git dr

günaydınlar efendim
mide bulantıları başlayanlar ne zaman başladı acaba? 5+2deyim bende tık yok hala. inşallah olmaz da böyle ilerler :)
Insaallah canım ben çok çektim Gerçekten zor bir durum benim 6 +4 gibi falan başlamıştı yanlış hatırlamiyosam
Unutmak için yillarca uğraştım
Simdi de 2. Olmuyo sanırım öyle de olsa (aserme donemim) yakınmam heralde

Merhaba kizlar vajinal ultrason olanlar cok zor mu acitiyor mu ultrason aleti ince mi nasil cok tedirgin ediyor beni ya insallah hic gerek kalmaz.

Ben carsamba gnu yaptrmistim 50 cikmisti bnde yarin gidicem doktora ama hafif khverengi lekelerim basladi neden blmiyorum
Satımız aynı galiba sizinle, benim de dünle bugün kahverengi lekelerim oldu, doktoru aradım anlattım yerleşme kanamasıdır endişelenme hafta içi bakalım dedi

tabiki bunlara katlanırız :) sadece merak ettim diğer annelerin başladı mı diye

Merhaba kizlar vajinal ultrason olanlar cok zor mu acitiyor mu ultrason aleti ince mi nasil cok tedirgin ediyor beni ya insallah hic gerek kalmaz.
canım üstüne jel sürüyor zaten inan hiç acımıyor kasma kendini rahat dur. sadece içerde oynatırken gıdıklanıyo gibi oluyosun o da acı vermiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…