Peki uykular hemen düzene girdi mi? Bilge memede bile uyumaz oldu, meme de olmazsa nasıl uyur hiç bir fikrim yok
Canım ben geceyi Ağustos'ta kesmiştim zaten ama bazen sabaha karşı kalkınca istiyordu. Tamamen kestikten sonra uykuları düzene girdi, bir sıkıntısı olmadığı müddetçe rahat uyuyor, bazen gecede 1 defa gibi uyanıyor beraber yatmak istiyor. Onun dışında düzeni oluştu şükür. Bizimki memede uyuyordu, meme kokuyor demeye başladıktan sonra başka çaresi kalmadı ve desteksiz uyudu. Biraz mecbur kaldı yani

Bizim gece emmesini çoktan bırakmıştı kendisi canım, 14 ay civarı. Uykudan önce emme de yok. Bu ara gece bir kez uyanıyor, ayağımda sallayıp uyutuyorum. Ya üşüyor ondan uyanıyor ya da azı dişi patlamış ondan. Azı dişinden dolayı sanırım, memeye fazla düştü bu ara. Günde bire düşmüştü aslında. Virütik hastalıklar zor evet hiç bir şey çare olmuyor.
Gecelerden korkuyorum ben de bez bırakmada. Ben uzun süre kaçırmışım geceleri. İnşallah bana benzemez.

Bakalım ben ne kadar dayanacağım. Psikolojik olarak hiç iyi hissetmiyorum, hatta kızıyorum içten içe ama bıraktırmıyorum da.

Kızlar nasılsınız? Dün covid olduğumu öğrendim. 2 yıldır evde covid olmadım işe başlamamla olmam bir oldu. O kadar da dikkat eden biriyim millet sen olduysan herkes olur diyor
Benim kuzuya bulaşmasın diye uzak durmaya çalışıyorum zor oluyor. Aranızda covid olup atlatan var mı?

Biz olduk 2 hafta önce, eşimle aynı anda belirtiler başladı. İki oğlumda küçük ayrı odalara girmedik. Onlara da bulaştı sadece ateşleri çıktı 2-3 gün . Geçmiş olsun

Biz olduk 2 hafta önce, eşimle aynı anda belirtiler başladı. İki oğlumda küçük ayrı odalara girmedik. Onlara da bulaştı sadece ateşleri çıktı 2-3 gün . Geçmiş olsun
Teşekkür ederim.Çift maskeyle geziyorum evde, daha çok babası ilgileniyor sağolsun ama diken üstündeyim. Size de geçmiş olsun

Teşekkür ederim.Çift maskeyle geziyorum evde, daha çok babası ilgileniyor sağolsun ama diken üstündeyim. Size de geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım. Arkadaşlarım genelde ailece geçirdi, çocuklarda biraz ateş ve huysuzluk oldu. D vitamini vermeye devam et, inşallah bulaşmaz. Bir de ayrı odada yatırmıştı kuzenim, o zaman bebeği bir yaşında bile yoktu, bulaşmamıştı. Ben arkadaşıma sordum hangi ateş düşürücüyü veriyorsun diye, dedi ki doktor calpol onun ağrılarını kesmez bir yaşından büyük olduğu için, o yüzden pedifen veriyoruz. İbuprofen türevleri dsö tarafından covidde önerilmiyordu ama sonradan bu açıklamayı geri aldılar. Bu aralar bizim de temaslarımız oldu kovidle, o yüzden evde hazır olsun diye calpol ve pedifen aldım. Evde olanlar uzun süre önce açılmıştı. Immun 44 veriyorum her gün bir tatlı kaşığı, doktor tavsiyesiyle. Hem havalar soğuk hem de kovidle karşılaşırsa diye. Doktorlar daha çok prasetamol içeren ağrı kesici ateş düşürücüleri öneriyor kovidle. O yüzden kendimiz için de parol bulunuyor evde, zaten hep evde olan bir ağrı kesici. Çocuklar için de calpol bu durumda öncelikli bence.
Sen kendin için C vitamini, d vitamini ve çinko içeren bir vitamin kullanmalısın şuan, kullanıyorsundur zaten. Biz suda eriyen çeşidini kullanıyoruz hemen kendimizi hasta hissedince.
Tekrar geçmiş olsun canım, inşallah çabuk iyileşirsin.

Çok sağol canım vitocco diye bir vitamin kullanıyorum suda eriyenlerden. Covid dönrmindeyiz diye bizimkinr redoxon kids kullanıyorduk günde iki tane, hala ona devam ediyoruz. Onda bir şey yok şükür, babasında da yok inşallah onlara bulaşmaz. Hepimiz ayrı odalarda uyuyoruz
Pozitifsiniz diye aradıklarında sordum 29 aylık çocuğum var, bulaşma süresi be kadar diye. 5 gün bulaşma süresi 6. Gün bulaşıcılığı azalırmış. Bir de ateşlenirse calpol ver ve sirkeli su ile ateş düşür dedi.
Bu aralar çok yaygın iş yerinde her gün biri covid..

Ne güzel, tüm önlemleri almışsınız.
Evet işyerleri felaket. Daha dün eşimin iş arkadaşının pozitif olduğunu öğrendik, işe eşim getirip götürüyor bir de. Neyse ki arabada da maske takıyorlarmış, test yaptırdı tabi hemen, negatif geldi, bakalım. Benim zaten okul hak getire öğretmenler öğrenciler bir sürü pozitif vardı. Şimdi yarıyıl tatilindeyiz. Bakalım daha ne kadar kaçabileceğiz.

O kadar önlem aldım ve o kadar pimpirikliyim yine de yakalandım İnşallah kaçabilirsiniz, çember daraldı ama eskisi kadar ağır geçirilmiyor sanırım yani inşallah öyledir.

O kadar önlem aldım ve o kadar pimpirikliyim yine de yakalandım İnşallah kaçabilirsiniz, çember daraldı ama eskisi kadar ağır geçirilmiyor sanırım yani inşallah öyledir.
Kesinlikle, okulda da en çok önlem alan öğretmen arkadaşım yakalandı. Öte yandan sınıf penceresini bile açmayan, öğrencileri maske konusunda uyarmayan öğretmenin sınıfında bir tane bile pozitif görülmedi.

Boşuna dememişler sakınılan göze çöp batar diye

Geçmiş olsun.Asi olmuşsundur kolay atlatırsın inşallah.Ben de 3.dozu olmadım daha aşı sonrası 2-3gun kafamı kaldıramıyorum diye.Bebis ateşlendi dün gece bugün acildeydik antibiyotik başladı doktor

Geçmiş olsun.Asi olmuşsundur kolay atlatırsın inşallah.Ben de 3.dozu olmadım daha aşı sonrası 2-3gun kafamı kaldıramıyorum diye.Bebis ateşlendi dün gece bugün acildeydik antibiyotik başladı doktor
Geçmiş olsun boğaz enfeksiyonu gibi bir şey mi oldu?
Ben dd 3. doz için erken mi diye düşünüyordum şimdi iyi olmuşum diyorum aşıdan 1 ay sonra covid oldum. Hafif atlatıyorum çok şükür, tek derdim evdekilere bulaşmasın.
Bu ara çok arttı, çok da hızlı bulaşıyor.

Evet boğazı dolmuştu.Kar kış derken usuttu yada o da covid oldu.2gun önce ben de rahatsizdim teste gittim pozitifim iyiyim ayakta atlatiyorum.İstahsizlik dışında bebiş iyi çok şükür Siz nasıl oldunuz.

Evet boğazı dolmuştu.Kar kış derken usuttu yada o da covid oldu.2gun önce ben de rahatsizdim teste gittim pozitifim iyiyim ayakta atlatiyorum.İstahsizlik dışında bebiş iyi çok şükür Siz nasıl oldunuz.
İştah yok, dün kahvaltı yaptı başka bir şey yemedi ana halsizlik yok şükür.. Size de geçmiş olsun büyük ihtimal çocuktan geçti size..

Merhaba, çoook uzun zaman oldu foruma girmeyeli. Son 1, 2 sayfayı okuyabildim. Covide yakalanan arkadaşlara geçmişler olsun, hafifce kolayca atlatırsınız umarım.

29 ayı devirdik biz. Hala konuşma yok. Öyle üzülüyorum ki, doktorumuz kreş önerdi. Yarım gün yazdırdık, 3.günü yüksek ateş ve 1 ay süren hastalık maceramız sonucunda göndermeme kararı aldım. Pandemi dolayısıyla sosyalleşemedik hiç. Çocuk da insan görmüyor anne ve baba dışında. Her işi beden diliyle anlatıyor. Biz de hiç zorlamadık, anlamamazlıktan gelmedik ve konuşma ihtiyacı duymuyor doğal olarak. Fiziken çok sağlıklı, algıları çok açık. Bilmediği halt yok. Taklit yeteneği çok iyi ama bana hala iiii iiii diyor anne yerine. Baba, dede, nene, hayvan sesleri çıkartıyor. Göz kontağı var, öpmekten, öpülmekten çok mutlu oluyor. Sarılmayı çok seviyor. 27 ay emdi. Bıraksam 5 yaşına kadar da emerdi. Uykuları düzenli. Tek sıkıntımız konuşmama. Umuyorum ki ters bir durum yoktur. 8 şubata bilgisine, tecrübesine çok güvendiğim ve faydalandığım, bir çocuk doktoruna randevu aldım. Ortalama 1 saat sürüyor muayene süresi. Sosyal, bilişsel, duyusal, fiziksel ne varsa inceliyor. Otizm demek istemiyorum çünkü tek eksikliğimiz konuşma tembelliği. uyaran eksikliği olduğunu düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı. Bizde durumlar böyle.. . Dilerim herkes iyidir, burda olan, olmayan. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…