Saç kurutma makinesi çalışınca hala korkuyor. Mikser ve blender sesine biraz alıştı.Bizimki de sese duyarlı ev değiştirdik zilin sesini sevmiyor zil çalınca korkuyor.Kendi kendine korktum korkma diyor sürekli.Bence de dönemsel olabilir.Eskiden beri matkap vs tarzı yüksek sesleri sevmiyordu.Ama zile yapacak bişey yok sanırım değişmiyor sesi
Nasıl başardınMerhaba kızlar herkes koşturmaca içinde herhalde kimse yazmıyor.Biz 3hafta olacak bezi bıraktık.Cok şükür birkaç kaza yaşadık ama öğrendi en korktuğum konu buydu açıkçası.Hem ekonomik olarak rahatladık hem de bezin pişiğinden kurtulduk
Teomanin kaka kitabı aldık onu egitime başlamadan1hafta öncesinde okumaya başladık.Kukuli videoları izledik, beze bay bay şarkısını birlikte söyleyerek tuvalete gidiyorduk.Kukuli dergisinden çıkartmalar alıp banyoya yapıştırdık.Kakasi biraz daha gec öğrendi ama şimdi iyi çok şükür.Gece de kendi uyaniyor goturunce yapıyorNasıl başardın
Hayırlı olsun tebriklerTeomanin kaka kitabı aldık onu egitime başlamadan1hafta öncesinde okumaya başladık.Kukuli videoları izledik, beze bay bay şarkısını birlikte söyleyerek tuvalete gidiyorduk.Kukuli dergisinden çıkartmalar alıp banyoya yapıştırdık.Kakasi biraz daha gec öğrendi ama şimdi iyi çok şükür.Gece de kendi uyaniyor goturunce yapıyor
Ne güzel canım gözünüz aydınTeomanin kaka kitabı aldık onu egitime başlamadan1hafta öncesinde okumaya başladık.Kukuli videoları izledik, beze bay bay şarkısını birlikte söyleyerek tuvalete gidiyorduk.Kukuli dergisinden çıkartmalar alıp banyoya yapıştırdık.Kakasi biraz daha gec öğrendi ama şimdi iyi çok şükür.Gece de kendi uyaniyor goturunce yapıyor
Bizim yolumuz daha uzunMerhaba kızlar herkes koşturmaca içinde herhalde kimse yazmıyor.Biz 3hafta olacak bezi bıraktık.Cok şükür birkaç kaza yaşadık ama öğrendi en korktuğum konu buydu açıkçası.Hem ekonomik olarak rahatladık hem de bezin pişiğinden kurtulduk
Evet canim. Hayirli olsun, uzun aradan sonra ise gitmek iyi gelmistir. Ama calisan anne olmak cok zor. Eve adim attigim andan itibaren bacagima yapisiyor annem annem diye. Elimi yikayacagim diyorum, benden once kosuyor. Ustumu degisicem diyorum ben de geleyim diyor. Anne ve ordek yavrusu gibiyiz evde.Kızlar nasılsınız bebeler nasılişe başladım aralık başında buraya bakim neler yazılmış dedim herkes yoğun sanırım
İyi geldi cidden çünkü evde çok sıkılmıştım.Evet canim. Hayirli olsun, uzun aradan sonra ise gitmek iyi gelmistir. Ama calisan anne olmak cok zor. Eve adim attigim andan itibaren bacagima yapisiyor annem annem diye. Elimi yikayacagim diyorum, benden once kosuyor. Ustumu degisicem diyorum ben de geleyim diyor. Anne ve ordek yavrusu gibiyiz evde.
Bizimki de yemiyor patates kızartmasini kendi yiyor.Bakici mı bakıyor.2.donem ben de başlayacağım bakalım nasıl olacakİyi geldi cidden çünkü evde çok sıkılmıştım.
Oyy kuzum özlüyordur annesiÇalışan anne olmak gerçekten zor ama bşr lohusa dönemi kadar değil Gece 11-12 de yatıyor saati bir öne çekemedim. Atıştırmalık ya da çilek gibi şeyler hariç yemeği Kendi kendine yemiyor. Uyuturken dans ederek uyutuyorum uyutmak zor
Annem bakıyor ama seneye kreş düşünüyorum yoruluyor annem çünkü.Bizimki de yemiyor patates kızartmasini kendi yiyor.Bakici mı bakıyor.2.donem ben de başlayacağım bakalım nasıl olacak
Saç kurutmak bizim için de problem. Uzadı saçları kış diye kesmek de istemedim.Havlu ile iyice suyunu alıyorum.Banyo sonrası da dışarı çıkmayınca kuruyor.Saç kurutma makinesi zararlı diye kurutmuyorum.Annem bakıyor ama seneye kreş düşünüyorum yoruluyor annem çünkü.
Alakasız bir şey sorcamBanyo sonrası saç kurutma makinesiyle kuzunun saçını kurutuyor musun? Saç kurutma makinesi beni tedirgin eden bir şey ama saçları da uzayınca mecbur..
Hayırlı olsun canım nasıl gidiyor? İşe başlamak sana iyi gelecek demiştim, inşallah öyle olmuştur. Başlarda duygusal oluyor tabi ama sonrası ferahlıkKızlar nasılsınız bebeler nasılişe başladım aralık başında buraya bakim neler yazılmış dedim herkes yoğun sanırım
Selamlar valla ben de özledim sayfalarca yorum okumayı. İlk kez bugün 2. Çocuk fikri bana da sıcak geldi. Yani bizimkinin kuzeni filan da yok... Bu arda ben emzirmeye devam, doktorumuz madem bu kadar emzirdin bari kışı gecir dediKızlar selamepey oldu buralara bakmayalı derken gördüm ki herkes kendi hayat telaşına dalmış gitmiş. Canlı tutalım grubu
Kasım ayında memeyi kestiğimden beri hasta bizimki, tam iyileşiyor derken yeniden başlıyor öksürük, geniz akıntısı. Salgın var diyor doktor, o yüzden sürekli doktora götürmek yerine bitkisel ilaçlarla desteklemeye çalışıyoruz. Hala tam manasıyla kendini ifade edebiliyor durumda değil, genel olarak ne söylediğini anlıyoruz ama uzun uzun derdini anlatamıyor henüz, kız - erkek gelişim farkı diyorum, çok üzerinde durmamaya çalışıyorum. Boyu güzel uzuyor ama neredeyse bir yıldır kilo alımı durdu.
2. Çocuk noktasında acabalarım var, arayı çok açarsam psikolojim kaldırmaz gibi geliyor, o yüzden her ne kadar gücüm olmasa da yine de bu yıl içinde değerlendireceğim sanırım bu durumu
Sizler nasılsınız?
Kızlar selamepey oldu buralara bakmayalı derken gördüm ki herkes kendi hayat telaşına dalmış gitmiş. Canlı tutalım grubu
Biz emzirmeyi bırakmadık ama Eylül ayından bu yana 3-4 kez hasta olduk, ikisi norovirüs ve ebv, çok kötüydü. Buraya yazmıştım ilkini ama pek gören yazan olmadı, bir arkadaşımız geçmiş olsun dedi sağolsun o kadarKasım ayında memeyi kestiğimden beri hasta bizimki, tam iyileşiyor derken yeniden başlıyor öksürük, geniz akıntısı. Salgın var diyor doktor, o yüzden sürekli doktora götürmek yerine bitkisel ilaçlarla desteklemeye çalışıyoruz. Hala tam manasıyla kendini ifade edebiliyor durumda değil, genel olarak ne söylediğini anlıyoruz ama uzun uzun derdini anlatamıyor henüz, kız - erkek gelişim farkı diyorum, çok üzerinde durmamaya çalışıyorum. Boyu güzel uzuyor ama neredeyse bir yıldır kilo alımı durdu.
2. Çocuk noktasında acabalarım var, arayı çok açarsam psikolojim kaldırmaz gibi geliyor, o yüzden her ne kadar gücüm olmasa da yine de bu yıl içinde değerlendireceğim sanırım bu durumu
Sizler nasılsınız?
Selamlar valla ben de özledim sayfalarca yorum okumayı. İlk kez bugün 2. Çocuk fikri bana da sıcak geldi. Yani bizimkinin kuzeni filan da yok... Bu arda ben emzirmeye devam, doktorumuz madem bu kadar emzirdin bari kışı gecir dedigerçi ben bu gidişle yaza kadar emzirecegim, kendiliğinden bırakmasını bekliyorum. İnşallah, amin.
Geçmiş olsunBiz emzirmeyi bırakmadık ama Eylül ayından bu yana 3-4 kez hasta olduk, ikisi norovirüs ve ebv, çok kötüydü. Buraya yazmıştım ilkini ama pek gören yazan olmadı, bir arkadaşımız geçmiş olsun dedi sağolsun o kadar
Grubun eski dolu dolu halini ben de özledim ama gidenler gelmeyecek gibi
İkinci çocuk fikri bizi, özellikle eşimi korkutuyor. Ben de aynı yollardan geçmeye hiç istekli değilim. Bu aralar özellikle iki yaş krizlerimiz tavan yaptı, hiç olmadığı kadar. Ders saatlerim de ikinci dönem artacak. Bakalım babaanne başedebilecek mi
Tuvalet eğitimine ilkbahar gibi başlayabiliriz. Her şeyi kendisi bıraktığı için memeyi de kendisi bıraksın istiyorum ben de ama yaza bırakır mı kimagic fruit
Geçmişler olsun, emzirme grip vs için iyi galiba ama bazı virutik hastalıklarda pek fayda olmuyor galiba. Ya tuvalet eğitimini bence çok gözünde büyütme. Bilge baya oldu birakali ama ara ara kazalar oluyor. Valla o da çok problem değilmiş. Disari cikmadan muhakkak çise tutuyorum. Sonra evde ne yaparsa yapsınBiz emzirmeyi bırakmadık ama Eylül ayından bu yana 3-4 kez hasta olduk, ikisi norovirüs ve ebv, çok kötüydü. Buraya yazmıştım ilkini ama pek gören yazan olmadı, bir arkadaşımız geçmiş olsun dedi sağolsun o kadar
Grubun eski dolu dolu halini ben de özledim ama gidenler gelmeyecek gibi
İkinci çocuk fikri bizi, özellikle eşimi korkutuyor. Ben de aynı yollardan geçmeye hiç istekli değilim. Bu aralar özellikle iki yaş krizlerimiz tavan yaptı, hiç olmadığı kadar. Ders saatlerim de ikinci dönem artacak. Bakalım babaanne başedebilecek mi
Tuvalet eğitimine ilkbahar gibi başlayabiliriz. Her şeyi kendisi bıraktığı için memeyi de kendisi bıraksın istiyorum ben de ama yaza bırakır mı kimagic fruit
Peki uykular hemen düzene girdi mi? Bilge memede bile uyumaz oldu, meme de olmazsa nasıl uyur hiç bir fikrim yokGeçmiş olsunlimelemon
Kızlar ben bizimkinin kendi kendine bırakmayacağına ikna olup Kasım'da kestim, normalde emzirmeyi çok seven biri olmama rağmen yorulduğum bir dönem oldu, fırsat bu fırsat dedim ve kestim. Hiç istemesem de tiksindirme yoluna girdim çünkü hiçbir şekilde ikna olmadıumarım sizinkiler anlayışla karşılayıp bırakırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?