bizimki bu ara dolap kulplarına tırmanıp mutfak tezgahına çıkıyor. Uslansınlar diye beklerken hep level mı atlayacak bunlar

Valla deniz kenarında eşiyle bir fotoydu ama nerde neden paylaşıldığını hatırlamıyorum, tuboz bu konuyu aydınlatmani ve güncel bir foto paylasmani bekliyoruz
yassak bacım wtsp mesajiydi ki ben insta bile kullanmayacak kadar... oraya ne yazsam bilemedim

magic fruit kendisi çok tatlı ve güzel bir arkadaşımız old.icin herkesi öyle buluyor
ben de bi numara yok onun gözleri güzel canım benim hem fiziksel hem manevi güzel "gözlü"

bu tirmanma mevzuunu ne zaman aşarız ya..
bi de bu ara tekrar küçük şeyleri ağzında gezdirmeye başladı buldumu atıyor ağzına dolandiriyor şeker gibi

biz bezle çok mutluyuz bezini getir altını degisturiim diyorum
getiriyor atıp kaçıyor biraz naz caz degistiryoruz

Kızlar burun tıkanıklığı ne zormuş ya. Dün gece saat başı uyandık. Xlear, sterimar ve cold mix damla kullanıyoruz ama hala tıkalı.

Aynı biz yaa ne zaman geçer bilmiyorum ama çocuklar büyüse de tırmanmayı seviyor

Kızlar burun tıkanıklığı ne zormuş ya. Dün gece saat başı uyandık. Xlear, sterimar ve cold mix damla kullanıyoruz ama hala tıkalı.
yastık başında ya da olduğu odada yarım soğana karanfil batiriyorum
kalorifere suluk ya da yoksa ıslak bir atlet havlu olabilir koyarak nemi yükseltebilirsin su buharın dan faydalanabilirsin bence

yastık başında ya da olduğu odada yarım soğana karanfil batiriyorum
kalorifere suluk ya da yoksa ıslak bir atlet havlu olabilir koyarak nemi yükseltebilirsin su buharın dan faydalanabilirsin bence
Bunları ve birçoğunu denedim. Bugün biraz açıldı. Boğaz enfeksiyonu varmış ondan olmuş.

Kizlar sizin yavrularda uyku durumu nasıl ya? Biz de hala felaket
Bayagi iyiydi, deliksiz uyuyordu. Ama gece uyanmaya basladi. Bi de uykuya gecis cok zor olmaya basladi. Direniyor, sacmaliyor uyumamamak icin. Suyu ver anne, verme anne, ustumu ort anne, ortme anne x 1 milyon. Tabi aglama esliginde. Buyuk azilari cikiyor, tum eli hep agzinda. Belki sebebi budur. Iki gundur yine deliksiz uyudu ama gecisler hala sikintili. Bu durum bayagi yordu beni.

Bir de uyuturken perdesine bakip anne adami kov, adama kiz diyor. Adamin gozleri var korkuyorum, iceride adamlar var korkuyorum diyor. Sonra kendi kendine bu perde, adam degil diyor. Sizde de var mi boyle seyler?

Ya burası iyi ki var bilge hep zor uyudu. Saatleri filan hiç ayarlayamadim. Son 1 haftadır bilge de korkmaya başladı. Korktum. Korkuyorum filan diyor. Işığı kapattirmiyor. Bir anda tedirgin oluyor bir şeye bakıp. Sanırım dönemsel. Üzerinde çok durup, koruklememek lazım sanırım.

Bizimki de sese duyarlı ev değiştirdik zilin sesini sevmiyor zil çalınca korkuyor.Kendi kendine korktum korkma diyor sürekli.Bence de dönemsel olabilir.Eskiden beri matkap vs tarzı yüksek sesleri sevmiyordu.Ama zile yapacak bişey yok sanırım değişmiyor sesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…