Çok geçmiş olsun canım. Arkadaşlarım genelde ailece geçirdi, çocuklarda biraz ateş ve huysuzluk oldu. D vitamini vermeye devam et, inşallah bulaşmaz. Bir de ayrı odada yatırmıştı kuzenim, o zaman bebeği bir yaşında bile yoktu, bulaşmamıştı. Ben arkadaşıma sordum hangi ateş düşürücüyü veriyorsun diye, dedi ki doktor calpol onun ağrılarını kesmez bir yaşından büyük olduğu için, o yüzden pedifen veriyoruz. İbuprofen türevleri dsö tarafından covidde önerilmiyordu ama sonradan bu açıklamayı geri aldılar. Bu aralar bizim de temaslarımız oldu kovidle, o yüzden evde hazır olsun diye calpol ve pedifen aldım. Evde olanlar uzun süre önce açılmıştı. Immun 44 veriyorum her gün bir tatlı kaşığı, doktor tavsiyesiyle. Hem havalar soğuk hem de kovidle karşılaşırsa diye. Doktorlar daha çok prasetamol içeren ağrı kesici ateş düşürücüleri öneriyor kovidle. O yüzden kendimiz için de parol bulunuyor evde, zaten hep evde olan bir ağrı kesici. Çocuklar için de calpol bu durumda öncelikli bence.
Sen kendin için C vitamini, d vitamini ve çinko içeren bir vitamin kullanmalısın şuan, kullanıyorsundur zaten. Biz suda eriyen çeşidini kullanıyoruz hemen kendimizi hasta hissedince.
Tekrar geçmiş olsun canım, inşallah çabuk iyileşirsin.