- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Uykusuzluktan çok çekmeyenler genelde ikinci çocuk istiyor bu da benim tezimDeğişiyor ama genel olarak fena degil.ya da ben alıştım uykusuzluga
Sağlıklı olsunlar da uykusuz kalalım napim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uykusuzluktan çok çekmeyenler genelde ikinci çocuk istiyor bu da benim tezimDeğişiyor ama genel olarak fena degil.ya da ben alıştım uykusuzluga
Aynen.Uykusuzluktan çok çekmeyenler genelde ikinci çocuk istiyor bu da benim tezim
Sağlıklı olsunlar da uykusuz kalalım napim
84’lüyüm
Tabi ki özlüyorsun ama eve gelince o özlemle daha kaliteli vakit geçiriyorsun. Ben şuan 3 yarım gün gidiyorum, tam gün nasıl olur onu bilmiyorum.Başlamadım henüz aralıkta başlıcam. Valla çocuğumu işteyken özlerim biliyorum ama farklı insan yüzü görmeyeli de çok oldu. Dediğin gibi oh derim inşllah.
İnşallah dediğin gibi olur canım 1,5 ay kaldı işe başlamama. Tam gün gidicem bakalım, senin 3 gün olması süpermiş.Tabi ki özlüyorsun ama eve gelince o özlemle daha kaliteli vakit geçiriyorsun. Ben şuan 3 yarım gün gidiyorum, tam gün nasıl olur onu bilmiyorum.
İlkbahara bıraktım canım. Oğlum da hazır değil.Selam kizlar, tuvalet egitimi veren var mi aranizda? Oglumun su anda hazir oldugunu dusunuyorum ama calistigim icin nasil baslayacagimi bilmiyorum. Bu sureci bakiciya birakmak istmeiyorum, bir yandan da tam hazirken bu firsati kacirmak istemiyorum. Uzun tatilimi beklesem cok gec olabilir. Calisan anneler nasil veriyorsunuz tuvalet egitimini?
Ohoo sen de gencsin. Daha şansin varr84’lüyüm
Şansım olabilir ama enerjim ve sağlığım yeterli gelir mi bilemiyorum, eşim benden daha çok korkuyor, lohusa depresyonunu da benden çok o yaşadı Ne bileyim o da diyor 5 yaş küçük olsak hiç düşünmeden yapardık.Ohoo sen de gencsin. Daha şansin varr
Valla benim hiç niyetim yoktu bu yüzden pek eğitim diyemem ama bilge bıraktı bezi. Kendisi çişi geldiğinde soylemeye başlamıştı, geceleri uzun zamandır bezi kuru oluyordu zaten. Bir gün bezi de bağlatmak istemeyince girmiş bulunduk bu yola. Bir kaç yerde birakinca tam bırakın, bir bezli bir bezsiz olmaz diye okumuştum. Sürece ket vurmamak adına hiç bez baglamadim. 2 kere yatağa isedi ara ara kazalar olmuyor değil ama kakasını da çişini de söylüyor artık. Sabah kalkinca çişini yapıyor, sonra 2 -3 saatte bir yapıyor. Kakasını akşamları yapıyor. Yani ilk başlarda tahmin edip hemen lazimligiSelam kizlar, tuvalet egitimi veren var mi aranizda? Oglumun su anda hazir oldugunu dusunuyorum ama calistigim icin nasil baslayacagimi bilmiyorum. Bu sureci bakiciya birakmak istmeiyorum, bir yandan da tam hazirken bu firsati kacirmak istemiyorum. Uzun tatilimi beklesem cok gec olabilir. Calisan anneler nasil veriyorsunuz tuvalet egitimini?
Ya supermis. Benimki de bir suredir hevesli. Biz ne zaman gitsek ben de cis yapicam diye tutturuyordu. Klozet adaptoru aldim. Arada oturttum istediginde ama hic denk getirip yapmadi henuz. Bu ara iyice de dillendi, her seyi soyluyor. Surekli tuvalete yapicam diyor ama gidince bi sey yok. Bezleri 2 saatten uzun kuru da kalmaya basladi. Sabahlari erken kalktiginda gotursem yapacak belki ama ben gozumu acamiyorum o an ustune dussem ogrenecegini dusunuyorum ama iste ben isteyken nasil olacak, kafamda sorular.Valla benim hiç niyetim yoktu bu yüzden pek eğitim diyemem ama bilge bıraktı bezi. Kendisi çişi geldiğinde soylemeye başlamıştı, geceleri uzun zamandır bezi kuru oluyordu zaten. Bir gün bezi de bağlatmak istemeyince girmiş bulunduk bu yola. Bir kaç yerde birakinca tam bırakın, bir bezli bir bezsiz olmaz diye okumuştum. Sürece ket vurmamak adına hiç bez baglamadim. 2 kere yatağa isedi ara ara kazalar olmuyor değil ama kakasını da çişini de söylüyor artık. Sabah kalkinca çişini yapıyor, sonra 2 -3 saatte bir yapıyor. Kakasını akşamları yapıyor. Yani ilk başlarda tahmin edip hemen lazimligi
getiriyordum ama artık kendisi söylüyor. Bir de portatif lazimlik aldık, dışarıda yanımızda taşıyoruz. Açıkçası bu kadar kolay olacağını tahmin etmiyordum. Bazı şeyleri galiba gözümüzde çok büyütüyoruz. Hii ama hala cişi gelince uzun süre tutabilecegini sanmıyorum anca biz bir koşu lazimligi getirene kadar
Kizimmm gelllllya benimki gibi herseyin olumsuzunu söyleyen var mi ?
mesela
aç demek için kapat ya da aksi...
sallancam demek icin sallanmiycam
yiycem demek icin yemiycem
Maşallah Çocuk hazır olunca kolayca çözülüyor demek ki süreç.Valla benim hiç niyetim yoktu bu yüzden pek eğitim diyemem ama bilge bıraktı bezi. Kendisi çişi geldiğinde soylemeye başlamıştı, geceleri uzun zamandır bezi kuru oluyordu zaten. Bir gün bezi de bağlatmak istemeyince girmiş bulunduk bu yola. Bir kaç yerde birakinca tam bırakın, bir bezli bir bezsiz olmaz diye okumuştum. Sürece ket vurmamak adına hiç bez baglamadim. 2 kere yatağa isedi ara ara kazalar olmuyor değil ama kakasını da çişini de söylüyor artık. Sabah kalkinca çişini yapıyor, sonra 2 -3 saatte bir yapıyor. Kakasını akşamları yapıyor. Yani ilk başlarda tahmin edip hemen lazimligi
getiriyordum ama artık kendisi söylüyor. Bir de portatif lazimlik aldık, dışarıda yanımızda taşıyoruz. Açıkçası bu kadar kolay olacağını tahmin etmiyordum. Bazı şeyleri galiba gözümüzde çok büyütüyoruz. Hii ama hala cişi gelince uzun süre tutabilecegini sanmıyorum anca biz bir koşu lazimligi getirene kadar
Ya valla ne bileyim ben de zor olur diye düşünüyoduum ama oldu bir şekilde. Bez olunca isedigini farketmiyor ama bez çıkınca o ıslaklık filan rahatsız ediyor ve söylemeye başlıyor galiba. Bir dene istersen baktın olmuyor bir süre sonra tekrar denersin ama önce su geçirmez alez alYa supermis. Benimki de bir suredir hevesli. Biz ne zaman gitsek ben de cis yapicam diye tutturuyordu. Klozet adaptoru aldim. Arada oturttum istediginde ama hic denk getirip yapmadi henuz. Bu ara iyice de dillendi, her seyi soyluyor. Surekli tuvalete yapicam diyor ama gidince bi sey yok. Bezleri 2 saatten uzun kuru da kalmaya basladi. Sabahlari erken kalktiginda gotursem yapacak belki ama ben gozumu acamiyorum o an ustune dussem ogrenecegini dusunuyorum ama iste ben isteyken nasil olacak, kafamda sorular.
Aldim onuYa valla ne bileyim ben de zor olur diye düşünüyoduum ama oldu bir şekilde. Bez olunca isedigini farketmiyor ama bez çıkınca o ıslaklık filan rahatsız ediyor ve söylemeye başlıyor galiba. Bir dene istersen baktın olmuyor bir süre sonra tekrar denersin ama önce su geçirmez alez al
canım o topuklu olayı bizde ayağa kalktığı günden beri var ve ben deliriyorum sürekli herseyin tepesindeKizimmm gelllll
Gelmem anneeee...
Bir bakiyorum kosuyor
Kopuyorum :) sadece bu var biz de de olumsuza cevirememe var.
Acamiyorum degil.acamama.
Inemiyorum.inememe
Elektra donemlerine giris yapildi.
Sıksık topuklu ayakkabilar cikip yurume girisimleri oluyor
yok canim ya bildiğin tv. karşısı koltuk o ses Türkiye izleyip eleştirmenlik yapiyom o şarkı öyle mi söylenir diye
Ahahha, ya tatlı bir kadın gördüm de seni anımsattı, bir fotonu paylaşmıştım sanki bir ara ama deli gibi gidip "siz kadinlar kulübüne üye misiniz?" Demek istemedim valla ben bilgeyi evde zaptedemedigim için, atıyorum kendimi sokaklara.yok canim ya bildiğin tv. karşısı koltuk o ses Türkiye izleyip eleştirmenlik yapiyom o şarkı öyle mi söylenir diye
geziyon mu sen bakiim
Aa ne zaman paylaştı foto ben de T tuboz u çok merak ediyorum nedenseAhahha, ya tatlı bir kadın gördüm de seni anımsattı, bir fotonu paylaşmıştım sanki bir ara ama deli gibi gidip "siz kadinlar kulübüne üye misiniz?" Demek istemedim valla ben bilgeyi evde zaptedemedigim için, atıyorum kendimi sokaklara.