S
Sen işe başladın mı? Uzun süre ara vermiştin sanırım. Ben bebek 5 buçuk aylıkken başladım, haftada dört yarım gün nefes alıyordum. Sonra pat kapanma geldi, okullar kapandı. Geçen yıl da ilkokullarda okul açık olduğu süreler gittim, çıkmışken kuaför tarzı işlerimi de yapıyordum. Bebek babaanneyle, içim rahat. Hele bu yıl harika, derslerimi üç güne topladım ama haftasonları da artık eşimle birlikte çıkabiliyoruz, lazere başladım tekrardan, saçımı yıllar sonra ilk kez kısa kestirdim. Hepsi nasıl iyi geliyor anlatamam. Diyeceğim şu ki sen bebekle çok başbaşa kaldın, çalışmaya başladın mı hatırlamıyorum ama eğer başlamadıysan “oh” diyeceksin başladığında. Kardeş işi de şöyle 3-5 yaş genç olsam düşünürdüm ama eşim de istemiyorken o sorumluluğu alamam şuan. Hele lohusalığı düşününce ürperiyorum.

Tabiki cok zor.ben de zorlaniyorum.cocuga da bagli biraz.esim cok destek sag olsun

Başlamadım henüz aralıkta başlıcam. Valla çocuğumu işteyken özlerim biliyorum ama farklı insan yüzü görmeyeli de çok oldu. Dediğin gibi oh derim inşllah.

Tabiki cok zor.ben de zorlaniyorum.cocuga da bagli biraz.esim cok destek sag olsun
Eşim benim de destek oluyor ama ben uykusuzluktan çok çektim hala da uyuturken zor uyutuyorum. Bir de annemler yılın 7 ayı başka yerdeler. Eş destek olsa da akşama kadar tek baktığım için şöyle annemlere 3-3 saat bırakıp koşuya gitmek iyi olurdu.

Kac yasindasin sakincasi yoksa. Merak ettim. 3 5 yas aynen genc olsaydim harika olurdu

Evet illaki bir yerde yoruculugu devam.ediyor.Bir nefes almak icin bile birakmak iyi geliyor.Yine biraz astik buyudu gibiler sukur.seneye falan anaokulu oluyor herhalde.Biraz daha rahatlicaz Insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…