Yeni yaşları kutlu olsun yavrularımızın Ne güzel olmuş doğumgününüz. Biz çocuk kuaförüne gidiyoruz ağlamıyor. Sıhhatler olsun kuzuya Gece uyanıyor mu peki yanınıza geliyor mu?
Biz de çocuk kuaförüne götürdük canım ama fayda etmedi, benim oğlum çok ağlak ve ürkek bir çocuk zaten, şaşırmadık yani bir defa gece geldi, babası yatağına götürüp uyuttu. Bir defa da kendi mızmızlandı yanına gidip su verdim canım. Şimdilik iyiyiz şükür
Aşı konusunda da 2 hafta gecikmeden birşey olmaz, bize zaten randevuyu doğum gününden 10 gün sonraya vermişlerdi. Şunu anlamadım yalnız, Aralık için da aşı kartına randevu yazmışlar, Aralık aslında 28. Ay yani bir manası yok. 2.5 yaş da değil, o zaman ne aşısı var bilmiyorum. Aşı takviminde yazan birşey de yok

Amin inşallah canım
Oh ne güzel eğlenmişsiniz
İlk kez mi traş oldu yoksa ilk kez mi götürdün orayı çözemedim
Bizim saçların yanlar kısa yukarısı uzun bağlıyoruz

Kızlar 2 yaş aşısı kaç güne kadar yaptırılabilir acaba, şehir dışına çıkıcaz, iki hafta gecikmeli yapılabilir mi ki. Sağlık ocağını aradım telefonu açmadılar.
Belli bi tarihi yok galiba, 2 haftayı sorun etmezler

Çok teşekkür ederim canım. Nice yaşlarını görelim inşallah kuzularımızın.
Maşallah çay da mı yapıyor Bizimki de steteskopunu takıp kalbimi dinliyor, bu ara çok doktor gördü kıyamam.
O değil de bizim çaydanlığa dadandı diye çay seti aldım çay içip keke yiyoruz
Arabalar ilgisini hiç çekmiyor. Tamir setini seviyor matkap pense diye diye sandalyeden tut da her şeyi tamir ediyoruz
Bir de her şeyi balkondan atma huyu var nasıl vazgeçircem bilmiyorum.
2 yaş aşısı tek aşı dimi? Gerçi bizim menenjit aşısı da olacak.

Tamire biz de bayılıyoruz, babasına çekmiş Bu ara çizgi çalışmasına da sardı
Balkondan atma fena, bir de ağlıyorlar atınca. Bizimki de arada atıyor.
2 yaş tek aşı evet, bugün doktor randevumuz vardı, sağlık ocağını aradım açmadılar bizi de arayıp çağırmadılar dedim, ellerinde aşı yok dedi. 6 ay içinde yaptırabilirmişiz, şehir dışı dönüşü gidicez artık arayıp.

28. ayda ne aşısı olabilir ki ben de hiç duymadım.
Gece kalkıp bir yerlere çarparsa diye korkuyorum, nasıl bir yatak sizinki? Biz ikea kura yatağı montessori şeklinde kurduk. Gündüz babaannesi onda yatırıyor, uyanınca kalkıp salona geliyor.
Biz kuaföre ilk gittiğimizde 4-5 yaşlarında bir çocuk sıra beklerken çok ağlamıştı

Amin inşallah canım
Oh ne güzel eğlenmişsiniz
İlk kez mi traş oldu yoksa ilk kez mi götürdün orayı çözemedim
Bizim saçların yanlar kısa yukarısı uzun bağlıyoruz
Bir kez babası banyoda kesmişti, bu defa ilk kez traşa götürdük, yanları makineyle aldı benim oğlumun saçları çok kıvırcık canım, açılmıyordu, saç yıkamak taramak ciddi sorun haline gelmişti. Kısalttık, rahat ettik

Sanırım buydu canım bizimki https://www.vivense.com/dogal-ahsap-montessori-yatak-plus-100-modeli.html
Gece kalkıp vurma ihtimali var dediğin gibi ama bir sıkıntı yaşamadık şükür canım

Sanırım buydu canım bizimki DOĞAL AHŞAP MONTESSORİ YATAK PLUS-100 FİYATI - Vivense
Gece kalkıp vurma ihtimali var dediğin gibi ama bir sıkıntı yaşamadık şükür canım
İnşallah yaşamayız canım sıkıntı. Bizim yatak odasıyla çocuk odası da yanyana değil. Bir de geçen sene odasına alışsın diye bir gece onun odasında yattık ikimiz, yerde olan yataklar gerçekten soğuk oluyor bunu anladım. Hava akışından dolayı. Yoksa çocuk odası bizim evin en sıcak odası. Ama resmen rüzgar esiyordu aşağıda.

Çok yakışıyor erkek traşı minnaklara
Biz her ay götürüyoruz.

Kızlar 2 yaş aşısı kaç güne kadar yaptırılabilir acaba, şehir dışına çıkıcaz, iki hafta gecikmeli yapılabilir mi ki. Sağlık ocağını aradım telefonu açmadılar.
Bizim de 2 hafta gecmis olacak. 31 Agustos'ta doldurdu yasini. Ama menenjit asini 13 Agustos'ta oldugu icin uzerinden 1 ay gecmesini bekliyoruz. 13 Eylul'de de 2 yas asisini yaptiracagiz. Hemsire sorun olmaz dedi.

Yaa niye öyle acaba? Çocuk rahat inip çıksın diye yere sıfır aldık oysaki

Bizim de 2 hafta gecmis olacak. 31 Agustos'ta doldurdu yasini. Ama menenjit asini 13 Agustos'ta oldugu icin uzerinden 1 ay gecmesini bekliyoruz. 13 Eylul'de de 2 yas asisini yaptiracagiz. Hemsire sorun olmaz dedi.
Dün doktor da 6 ay içinde yapılabilir dedi.

Bak kıvırcığın acayip avantajı var Misal ben covid dönemi kuaför tarzı yerlerden korktuğum için bizimki oyuna dalmışken orantısız uzayan bebek saçlarının uçlarını kestik. Kuaför kadar düzgün kesemesek de uzadıkça kıvır kıvır olduğu için kendini toparladı Bizim kestiğimiz anlaşılmıyor bile

Birlikte uyumaya öyle alıştım ki odasını ayırmayı nedense hiç istemiyorum Baba cephesinden odasını ayıralım teklifi geliyor ama bilemiyorum yani

Birlikte uyumaya öyle alıştım ki odasını ayırmayı nedense hiç istemiyorum Baba cephesinden odasını ayıralım teklifi geliyor ama bilemiyorum yani
Ya vallahi ben de dort gozle kendi yatagima gecmeyi bekliyorum. Yatak siparisini verdik sonunda. Insallah hemen alisir. Uyurken gozunu acip beni gorup geri uyuyor. Gece beni goremeyince napar merak ediyorum. Malesef o da bana cok alisti.

Sen kendi
Ya vallahi ben de dort gozle kendi yatagima gecmeyi bekliyorum. Yatak siparisini verdik sonunda. Insallah hemen alisir. Uyurken gozunu acip beni gorup geri uyuyor. Gece beni goremeyince napar merak ediyorum. Malesef o da bana cok alisti.
yatağında uyumuyor musun? Çok eziyet olur öyle, eşimden biliyorum Biz de oğlumla uyuyoruz, ben yanındaysam uyansa da geri uyuyor, farklı odada yatağı var ama gece kalkar gelemeye çalışır vs diye henüz gündüz harici yatırmıyorum. Bir de gece kendi yatağında uyanırsa nasıl uyutucam bir daha, yatağı şuan montessori, yanına yatamam 80 cm genişliği. Alıp yere oturup ayağımda mı sallicam. Bunlar beni düşündürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…