Biz de çocuk kuaförüne götürdük canım ama fayda etmedi, benim oğlum çok ağlak ve ürkek bir çocuk zaten, şaşırmadık yaniYeni yaşları kutlu olsun yavrularımızınNe güzel olmuş doğumgününüz. Biz çocuk kuaförüne gidiyoruz ağlamıyor. Sıhhatler olsun kuzuya Gece uyanıyor mu peki yanınıza geliyor mu?
Amin inşallah canımMerhaba kızlaryeni yaşları kutlu mutlu olsun inşallah bebelerimizin
Biz arkadaşlarla bahçede kutlama yaptık, araba konseptli pasta yaptırdık, onun da akranları vardı epeyce, bahçede deli gibi koşup eğlendiler
2 yaş aşısı için gittiğimizde sağlık ocağında boy kilo baktılar farklı birşey yaptırmadım. Bu arada doğum gününden 2 gün sonra ilk defa traşa götürdüm, baya ağladı ama resmen bebeklikten çocukluğa terfi etti. 3.5-4 yaş görüntüsünde şu anee iki yaş doldu, traş da olduk kendi yatağında yatsın artık dedim ve 3 gecedir kendi odasında uyuyor. Gündüz memeye devam ama bizden haberler böyle
Belli bi tarihi yok galiba, 2 haftayı sorun etmezlerKızlar 2 yaş aşısı kaç güne kadar yaptırılabilir acaba, şehir dışına çıkıcaz, iki hafta gecikmeli yapılabilir mi ki. Sağlık ocağını aradım telefonu açmadılar.
O değil de bizim çaydanlığa dadandı diye çay seti aldım çay içip keke yiyoruzÇok teşekkür ederim canım. Nice yaşlarını görelim inşallah kuzularımızın.
Maşallah çay da mı yapıyorBizimki de steteskopunu takıp kalbimi dinliyor, bu ara çok doktor gördü kıyamam.
Tamire biz de bayılıyoruz, babasına çekmişO değil de bizim çaydanlığa dadandı diye çay seti aldım çay içip keke yiyoruz
Arabalar ilgisini hiç çekmiyor. Tamir setini seviyor matkap pense diye diye sandalyeden tut da her şeyi tamir ediyoruz
Bir de her şeyi balkondan atma huyu var nasıl vazgeçircem bilmiyorum.
2 yaş aşısı tek aşı dimi? Gerçi bizim menenjit aşısı da olacak.
Evet öyleymiş, 6 ay içinde yaptırabilirmişiz.Belli bi tarihi yok galiba, 2 haftayı sorun etmezler
28. ayda ne aşısı olabilir ki ben de hiç duymadım.Biz de çocuk kuaförüne götürdük canım ama fayda etmedi, benim oğlum çok ağlak ve ürkek bir çocuk zaten, şaşırmadık yanibir defa gece geldi, babası yatağına götürüp uyuttu. Bir defa da kendi mızmızlandı yanına gidip su verdim canım. Şimdilik iyiyiz şükür
Aşı konusunda da 2 hafta gecikmeden birşey olmaz, bize zaten randevuyu doğum gününden 10 gün sonraya vermişlerdi. Şunu anlamadım yalnız, Aralık için da aşı kartına randevu yazmışlar, Aralık aslında 28. Ay yani bir manası yok. 2.5 yaş da değil, o zaman ne aşısı var bilmiyorum. Aşı takviminde yazan birşey de yok
Bir kez babası banyoda kesmişti, bu defa ilk kez traşa götürdük, yanları makineyle aldıAmin inşallah canım
Oh ne güzel eğlenmişsiniz
İlk kez mi traş oldu yoksa ilk kez mi götürdün orayı çözemedim
Bizim saçların yanlar kısa yukarısı uzun bağlıyoruz
Sanırım buydu canım bizimki https://www.vivense.com/dogal-ahsap-montessori-yatak-plus-100-modeli.html28. ayda ne aşısı olabilir ki ben de hiç duymadım.
Gece kalkıp bir yerlere çarparsa diye korkuyorum, nasıl bir yatak sizinki? Biz ikea kura yatağı montessori şeklinde kurduk. Gündüz babaannesi onda yatırıyor, uyanınca kalkıp salona geliyor.
Biz kuaföre ilk gittiğimizde 4-5 yaşlarında bir çocuk sıra beklerken çok ağlamıştı
İnşallah yaşamayız canım sıkıntı. Bizim yatak odasıyla çocuk odası da yanyana değil. Bir de geçen sene odasına alışsın diye bir gece onun odasında yattık ikimiz, yerde olan yataklar gerçekten soğuk oluyor bunu anladım. Hava akışından dolayı. Yoksa çocuk odası bizim evin en sıcak odası. Ama resmen rüzgar esiyordu aşağıda.Sanırım buydu canım bizimki DOĞAL AHŞAP MONTESSORİ YATAK PLUS-100 FİYATI - Vivense
Gece kalkıp vurma ihtimali var dediğin gibi ama bir sıkıntı yaşamadık şükür canım
Çok yakışıyor erkek traşı minnaklaraBir kez babası banyoda kesmişti, bu defa ilk kez traşa götürdük, yanları makineyle aldıbenim oğlumun saçları çok kıvırcık canım, açılmıyordu, saç yıkamak taramak ciddi sorun haline gelmişti. Kısalttık, rahat ettik
Bizim de 2 hafta gecmis olacak. 31 Agustos'ta doldurdu yasini. Ama menenjit asini 13 Agustos'ta oldugu icin uzerinden 1 ay gecmesini bekliyoruz. 13 Eylul'de de 2 yas asisini yaptiracagiz. Hemsire sorun olmaz dedi.Kızlar 2 yaş aşısı kaç güne kadar yaptırılabilir acaba, şehir dışına çıkıcaz, iki hafta gecikmeli yapılabilir mi ki. Sağlık ocağını aradım telefonu açmadılar.
Yaa niye öyle acaba? Çocuk rahat inip çıksın diye yere sıfır aldık oysakiİnşallah yaşamayız canım sıkıntı. Bizim yatak odasıyla çocuk odası da yanyana değil. Bir de geçen sene odasına alışsın diye bir gece onun odasında yattık ikimiz, yerde olan yataklar gerçekten soğuk oluyor bunu anladım. Hava akışından dolayı. Yoksa çocuk odası bizim evin en sıcak odası. Ama resmen rüzgar esiyordu aşağıda.
Her evde aynı değildir belki canım.Yaa niye öyle acaba? Çocuk rahat inip çıksın diye yere sıfır aldık oysaki
Dün doktor da 6 ay içinde yapılabilir dedi.Bizim de 2 hafta gecmis olacak. 31 Agustos'ta doldurdu yasini. Ama menenjit asini 13 Agustos'ta oldugu icin uzerinden 1 ay gecmesini bekliyoruz. 13 Eylul'de de 2 yas asisini yaptiracagiz. Hemsire sorun olmaz dedi.
Bak kıvırcığın acayip avantajı varBir kez babası banyoda kesmişti, bu defa ilk kez traşa götürdük, yanları makineyle aldıbenim oğlumun saçları çok kıvırcık canım, açılmıyordu, saç yıkamak taramak ciddi sorun haline gelmişti. Kısalttık, rahat ettik
Birlikte uyumaya öyle alıştım ki odasını ayırmayı nedense hiç istemiyorumBizim de 2 hafta gecmis olacak. 31 Agustos'ta doldurdu yasini. Ama menenjit asini 13 Agustos'ta oldugu icin uzerinden 1 ay gecmesini bekliyoruz. 13 Eylul'de de 2 yas asisini yaptiracagiz. Hemsire sorun olmaz dedi.
Aynı bizBirlikte uyumaya öyle alıştım ki odasını ayırmayı nedense hiç istemiyorumBaba cephesinden odasını ayıralım teklifi geliyor ama bilemiyorum yani
Ya vallahi ben de dort gozle kendi yatagima gecmeyi bekliyorum. Yatak siparisini verdik sonunda. Insallah hemen alisir. Uyurken gozunu acip beni gorup geri uyuyor. Gece beni goremeyince napar merak ediyorum. Malesef o da bana cok alisti.Birlikte uyumaya öyle alıştım ki odasını ayırmayı nedense hiç istemiyorumBaba cephesinden odasını ayıralım teklifi geliyor ama bilemiyorum yani
yatağında uyumuyor musun? Çok eziyet olur öyle, eşimden biliyorumYa vallahi ben de dort gozle kendi yatagima gecmeyi bekliyorum. Yatak siparisini verdik sonunda. Insallah hemen alisir. Uyurken gozunu acip beni gorup geri uyuyor. Gece beni goremeyince napar merak ediyorum. Malesef o da bana cok alisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?