Yok canim, biz odasini gecen sene ayirdik aslinda ama park yataginda yatmadi...daha dogrusu yerine koyar koymaz uyaniyordu. Memeye duskunluk had safhadaydi. Odasinda acilabilen divan var. Onu actim, emzirerek uyuttum hep. Hem surekli uyaniyor meme istiyor diye hem de dusmesin diye oyle odasinda yaninda yattim hep. Hala oyleyiz. Artik uyuyor sabaha kadar ama dusmesin diye birakamiyorum bu sefer. Biz de montessori model yaptiriyoruz yatagini. Sanirim tek kisilik yatak olculerinde olacak. Bir sekilde uyuturken yanina sıkışıcam uyuyana kadar.

Ben de uyanip tehlikeli islere girisir mi diye korkuyorum. Yanimiza gelmek yerine banyoya gider mi, perdenin ipine asilir mi, mutfaga gidip sandalyeyi cekip ocaga cikar mi vs vs. Herbirine onlem alacagim ama iste bazen hic dusunmedigimiz isler yapiyorlar, sasiyorum.

Benim yanına sıkışmama imkan yok İkea çocuk yatak ölçüleri darmış, alırken farketmemiştim. Montessori değil de normal yatak gibi kurarsak belki sıkışabilirim yanına

Banyomuz kilitli ama mutfak tehlikeli tabi. Orayı da mı kilitleyelim yahu Kiler ve salon, dış kapı, hepsi kilitli.

Banyomuz kilitli ama mutfak tehlikeli tabi. Orayı da mı kilitleyelim yahu Kiler ve salon, dış kapı, hepsi kilitli.
Ah bizim de kilitli, ama artik kilitleri de aciyor anahtari uzerinde birakamiyoruz. Anahtarlar cebimizde, orada burada geziyoruz, hepsi birbirine karisiyor Eskiden kapinin yanindaki yukseklige koyuyordum anahtarlari, tirmanip aliyor anahtari ya da sehpa cekip uzerine cikiyor. Haydutluk forever. Cozumler bir sure sonra islemez oluyor. Ciktigimiz odanin kapisini kilitlemek otomatik oldu artik, gecende esimi kilitledim iceride oldugunu unutup

Benim yanına sıkışmama imkan yok İkea çocuk yatak ölçüleri darmış, alırken farketmemiştim. Montessori değil de normal yatak gibi kurarsak belki sıkışabilirim yanına
Evet, Ikea'da da yatak baktik biz de, gozume cok kucuk gorunduler. Benimki iki kisilik yatakta yayila yayila yatmaya alisti, bu yataklara hayatta sigamaz dedim. Bizim yaptirdigimiz yatak 1x2 olculerinde. Tek kisilik yatak gibi olacak sanirim. Zaten uyurken uzerimde uyudugu icin sigisiriz diye dusunuyorum.

Anahtarları portmantonun üstüne koyuyoruz, artık ona da çıkıyor hatta uzun süredir çıkıyor ama diğer ucuna koyuyoruz eline geçmiyor. Geçen eşim isyan ediyordu her yer kilitli diye

Canım bizimki de 90x190 yanında yatıyorum emzirip uyutuyorum, uyuyana kadar sıkışıyoruz problem olmuyor. Eğer ki yatakları ayırma konusunda netsen gözü karart dene bence

Ya vallahi ben de dort gozle kendi yatagima gecmeyi bekliyorum. Yatak siparisini verdik sonunda. Insallah hemen alisir. Uyurken gozunu acip beni gorup geri uyuyor. Gece beni goremeyince napar merak ediyorum. Malesef o da bana cok alisti.
Ben kendi yatağımda olduğum için bana farketmedi sanırım, baba salonda uyuyor uzun zamandır

Biz 120X200 aldık, deli yattığı için küçük yatakta yatamaz dedik. Yatağı önceden aldık ona uygun karyola bulamadık. Netten montesorri yatak bulduk aldık beğenmedik iade ettik. Sonuç yatak var karyola yok

Bugün tam 2 yaşa bastık Evet evet birlikte bastık resmen Doğum gününü haftasonuna planlıyorum ama yine kendi aramızda olur. Bugün sabahtan akşam yatana kadar oğluşumla baş başa olcaz, gece 23 te uyuduğunu düşünürsek biraz yorucu olacak ama olsun doğum günü çocuğuna feda olsun
Çocuklarımızı sağlıklı, huzurlu, mutlu büyüsün inşallah. Zaman çok hızlı geçiyor be

Canım bizimki de 90x190 yanında yatıyorum emzirip uyutuyorum, uyuyana kadar sıkışıyoruz problem olmuyor. Eğer ki yatakları ayırma konusunda netsen gözü karart dene bence
Bu kış yapıcam inşallah, yatak odamız serin oluyor, kendi odası sıcak çünkü.

Ölçüye göre montessori karyola yapan hesaplar var instagramda.

Kızlar özel aşıları yaptıran oldu mu aranızda ,2 yaş aşısıyla birlikte menenjiti de düşünüyorum. Fakat eşim çok gerekli olsaydı devlet yapardı diyor ama ben kararlıyım diğer özel aşıları değil belki ama menenjit beni çok korkutuyor.

Yaptırdık, neredeyse hepimiz. 2 yaşta tek doz oluyor sanırım ve yan etkileri biraz ağır oluyor küçük aylarda yapılan dozlara göre.

Ben de yaptırmayı düşünüyorum yarın. Tek doz diye 2 yaşı bekledim hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…