Kız olursa belki uslu olur diyoruz, iki erkek çocuk zor, yaşları da yakın olunca. Hayırlısı her şeyin.
Bana da kizin cok hareketli 2.kesin kolay olur diyorlar ama bu numaralari yiyor muyumSana bir örnek vereyim o zamanBir arkadaşım var, bir kızı bir oğlu var, kızım gibi bşr çocuğum yerine oğlum gibi 10 çocuğum olsun diyor kızı o kadar hareketli düşün
Aaa canım size de çok geçmiş olsun. Şuan 6. gün ve normalde yediğinin üçte birini ya yiyor ya yemiyor malesef. Azar azar artıracağım inşallah. Benim de pek yaşamadığım şeyler iştahsızlık, bir de biz bazı ilaçları yemeğine karıştırdık, çocuk yemeklerden daha da soğudu. Geçecek inşallah. Çok zormuş di mi hastalık. İdrar bizden de istendi, pipisine torba taktık ondan da korktu. Kaşık görünce de kaçıyor ilaç vericek diye. Ben bugün kasede tatlı yiyordum, ağladı ona da vericem zannetti.Gecmis olsun bizim tatil maceramizda hastalikla bitti. 1ay denize girdi son gün bir su yuttu,adenovirusmus o da pazartssi sali kusmayla gecirdik hemen doktoruna yazdim o ilaclar verdi kullandik gecmedi 5.gun acil yollarini tuttuk bilmedigimiz yer bir de neyse o da idrar ve gaita tahlili aldi sukr ciddi bir sey yokmus doktoru ek bir damla yazdi...tatil boyunca cocuk yemeden icmeden de kesildi bariz zayifladi.
Dun evimize geldik sabah 4pankeki yediginde oturup aglayacaktimyani artik ilginc sekilde yeme problemimiz var gibi duruyor pek bir sey yemiyor yesin diye kosturuyorm hic yasamadgim seyler umarim hastaliktan dolayidiir muza yuklendik bugun daha iyiydi duzelmisti
Hem de ne zor ...dun kakasi duzelmisti kestim birini damlasina devam ederim..bizde o poseti taktik sinir oldu cocuk sonra pet pardak tutup alabildmAaa canım size de çok geçmiş olsun. Şuan 6. gün ve normalde yediğinin üçte birini ya yiyor ya yemiyor malesef. Azar azar artıracağım inşallah. Benim de pek yaşamadığım şeyler iştahsızlık, bir de biz bazı ilaçları yemeğine karıştırdık, çocuk yemeklerden daha da soğudu. Geçecek inşallah. Çok zormuş di mi hastalık. İdrar bizden de istendi, pipisine torba taktık ondan da korktu. Kaşık görünce de kaçıyor ilaç vericek diye. Ben bugün kasede tatlı yiyordum, ağladı ona da vericem zannetti.
Evet yaaa poşete bakıp bakıp ağladı çocukHem de ne zor ...dun kakasi duzelmisti kestim birini damlasina devam ederim..bizde o poseti taktik sinir oldu cocuk sonra pet pardak tutup alabildmcocukta travma olmasa bariii tam da tuvalete oturtmayi fln dusunuyordum biraz sure gecsin ustunden :)))
Henüz bir plan yok ama kendi aramızda yaparız bir şeylerAnneler neredesiniz yahuTopik terk edilmiş gibi. Doğum günü yapıyor musunuz, neler planladınız?
Belirli bi planımız yok,Anneler neredesiniz yahuTopik terk edilmiş gibi. Doğum günü yapıyor musunuz, neler planladınız?
Gitmedik biz siz gittiniz mi?Henüz bir plan yok ama kendi aramızda yaparız bir şeyler
2 yaş kontrolüne gittiniz mi?
Henüz gitmedik. Menenjit ve 2 yaş aşısı olacak. Ama 2 yaş kontrolünde kan tahlili de alınıyorsa aşılarla birlikte gazla gelir diye düşündüm. Kan tahlili alınıyor mu diye merak ettim.Gitmedik biz siz gittiniz mi?
Aşıyı vurup boya kiloya bakıyorlar. Kan istemezse eğer sen istersen parmaktan bakıyorlarHenüz gitmedik. Menenjit ve 2 yaş aşısı olacak. Ama 2 yaş kontrolünde kan tahlili de alınıyorsa aşılarla birlikte gazla gelir diye düşündüm. Kan tahlili alınıyor mu diye merak ettim.
Ben istemem de hani zorunlu mu diye merak ettim. 1 yaşında kan tahlili verdiğimizden beri doktor kontrolünden korkuyor. Odaya girdiğimizden çıkana kadar ağlıyor.Aşıyı vurup boya kiloya bakıyorlar. Kan istemezse eğer sen istersen parmaktan bakıyorlar
Biz dün akşam aile arasında kutladık, doğumgünü bugünBelirli bi planımız yok,
Bi haftadır doğum günü havasındayız zaten
İyi ki doğdunlar happy birthday ler havada uçuşuyo
Aile arasında pasta keseriz yine bu senede riske girmek istemiyoruz
Kalıcı bi hediye almak istiyorum yardımcı olur musunuz
Şimdiden bütün yavrularımızın doğum gününü kutluyorum
İyi ki doğdular
Gitmedik, çağırmadılar da. Biz doktorlardan yeni kurtulduk daha, hatta yarın da kontrolü var. Ama gideceğiz mecburenHenüz bir plan yok ama kendi aramızda yaparız bir şeyler
2 yaş kontrolüne gittiniz mi?
Nice güzel mutlu sağlıklı yaşları olsun inşallahBiz dün akşam aile arasında kutladık, doğumgünü bugünÇoook mutlu oldu. Baby shark temalıydı pasta ve süsler. Anne bak ne güzel deyip durdu. Kalıcı hediye hiç düşünmedim, bizimkinin elinde pek kalmıyor bir şeyler 20’li Hot wheels alıcam sanırım, onları çok seviyor. Mum üflemeyi hiç göstermemiştik ama öyle güzel üfledi ki dün akşam. Şansları bahtları hep açık olsun.
Yeni yaşları kutlu olsun yavrularımızınMerhaba kızlaryeni yaşları kutlu mutlu olsun inşallah bebelerimizin
Biz arkadaşlarla bahçede kutlama yaptık, araba konseptli pasta yaptırdık, onun da akranları vardı epeyce, bahçede deli gibi koşup eğlendiler
2 yaş aşısı için gittiğimizde sağlık ocağında boy kilo baktılar farklı birşey yaptırmadım. Bu arada doğum gününden 2 gün sonra ilk defa traşa götürdüm, baya ağladı ama resmen bebeklikten çocukluğa terfi etti. 3.5-4 yaş görüntüsünde şu anee iki yaş doldu, traş da olduk kendi yatağında yatsın artık dedim ve 3 gecedir kendi odasında uyuyor. Gündüz memeye devam ama bizden haberler böyle
Çok teşekkür ederim canım. Nice yaşlarını görelim inşallah kuzularımızın.Nice güzel mutlu sağlıklı yaşları olsun inşallah
Yaa ne güzel bizde de var iki tanesi ama, ara sıra oynayıp bırakıyor
Geçen bana pembe fincanda çay yapmıştı ben uyurken, anne kalk iç diyerek uyandırdı
Amin canım inşallah cümlemizin evlatlarının
Amin canımÇok teşekkür ederim canım. Nice yaşlarını görelim inşallah kuzularımızın.
Maşallah çay da mı yapıyorBizimki de steteskopunu takıp kalbimi dinliyor, bu ara çok doktor gördü kıyamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?