Hangi balığı yapıyorsun. Geçen sene somonu yapıyordum buharda ama bu sene denemedim
Olta balığı varsa levrek (deniz) alıyorum, kışın sarı kanat alıyordum. Çok anladığımdan değil ama balıkçıya da her seferinde bebek icin aldığımı söylüyorum, bayat filan vermesin diye

Kizlar naçizane bazen kaşık ve çatalla yedirirken elimi itiyor ben de elimle yediriyorum garip bir şekilde yiyor, bi deneyin bakalım

Son düzenleme:
O yuksek diye harmony testi yaptirdik zaten.orda bir sıkıntı var.gerci adi uzerinde 2 deger birlesince nasil citt off altindaylem bu degee yuksek oldu anlamadik ya.. neyse artik :)
230 mom degeri de 5.48

Bebeğiniz sağlıkla doğdu mu acaba. Benimde bu değerim çok yüksek çıktı.

Levrek buharda nasıl yapıyorsun buharlı pişirilir içine yağ satıyor musun? Bu sefer tavada değil de buharda yapayım dedim

Levrek buharda nasıl yapıyorsun buharlı pişirilir içine yağ satıyor musun? Bu sefer tavada değil de buharda yapayım
Kizlar naçizane bazen kaşık ve çatalla yedirirken elimi itiyor ben de elimle yediriyorum garip bir şekilde yiyor, bi deneyin bakalım
Doğru tespit ben de hep böyle yaparim

Levrek buharda nasıl yapıyorsun buharlı pişirilir içine yağ satıyor musun? Bu sefer tavada değil de buharda yapayım

Doğru tespit ben de hep böyle yaparim
Şu çelik buharda pişirme zimbirtilari var ya onları kullanıyorum, balık + küp küp kestigim patates, havuç, pancar vs hepsini birlikte buharda pisiriyorum. Baya da çabuk pisiyo, zeytinyağı sonra balık ve sebzelerin üzerine gezdiriyorum.

Uykuları daha düzenli oldu mu yani emmek için uyanmıyordur artık
Hayir, uykulari hala bolunuyor ama zamanla duzelecegini dusunuyorum. Emerken de bazen uzun uyudugu oluyordu. Simdi gece bir kez uyaniyor genelde. Bir de sabaha karsi. Duzelecegini dusunuyorum. Ama istahi bir tik daha iyi. Ozellikle bugun oglumu taniyamadim. Oglen uyutmaya goturdugumde mama mama diye agladi. Normalde uyaninca yer oglen yemegini. Biraz yemek yedirip yatirdim. Uyaninca gozunu mama diye acti. Direkt yemege gectik. insallah boyle devam eder.

Çok sevindim iştahı da gelmiş ne güzel Gece 2 kez uyanıyorsa iyi bizimkinin bu ara uykuları yüne bozuldu, sanırım son azılar çıkıyor.
Canım bir de uyanınca su içip mi yatıyor tekrar nasıl uyuyor ve son sorum sütün birikince sağıyor musun?

Bugun gece hic uyanmadi, ama sabah cok erken uyaniyor. Daha once sabah 5 gibi uyandiginda 8e kadar memede gecerdi uyumazdi da. Demek benimkinin uyanma saati bu. Simdi de ustumde uzaniyor donup duruyor, oyle 8'i buluyoruz

Uyaninca cogu zaman su iciyor. Eskiden gece su icme huyu yoktu. Memeyi birakinca daha cok su icmeye basladi. Mutlaka sulugunu basucumuzda birakiyorum gece. Sonra yine kafasini gogsume koyuyor ustumde uyuyor, bazen masal istiyor yine.

Sut 2. Ve 3. Gun cok agri yapti. Gunde iki uc kez elimle sagdim ama fazla degil. Biraz rahatlatacak kadar. 4. Gunden sonra rahatlamaya basladi. O zamandan beri sagmiyorum, rahatsizlik vermiyor. Az once denedim baktim hala geliyor ama sagmadim.

Bebeğiniz sağlıkla doğdu mu acaba. Benimde bu değerim çok yüksek çıktı.
Yeni görüyorum mesajinizi..ben bu testi alip (ozelde yapilmisti) devlet hastanesinde bir doktorada gosterdim o hicbir sey yok dese de icimiz rahat etmeyip harmonyi yaptirdik cok sukur cok saglikli bir evladim var..o 1hafta ne yasadigimi anlatamam..anliyorum endisenizi ama eger durum boyleyse 2liyi tekrarlama sansiniz varsa baska yerde tekrarlayabilir ya da baska doktora gosterebilirsiniz..biz cok arastirmis ve annede ki seker deegeri yuksekse bu degerin yuksek oldugunu okumustuk..alakasi varmidir bilmem ama ben hareket etsin diye 2liden once cikolata yemistim.yaniii oyle bir sey ki kan dgerleri cok farklilik gosterebiliyor eger diger degerler normalse uzmeyin kendinizi bos yere biraz da adet oldu doktorlarin ailelerim eline brosur tutusturmasi..onlarinda komisyon aldigini dusunuyorum ne yazik ki boyle hassas donemde ailelerden faydalaniyorlar gibi geliyor nitekim diger doktorda bunu onaylamis boyle bir durum icin genetik test yapilmaz demisti

O kadar uzun ve ayrıntılı yazmışınız ki. Çok teşekkür ederim. Gerçekten insan başına gelmeden anlamıyor. 5 gündür yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum. Diğer değerlerim normal sadece bu free beta değeri yüksek. Inşallah benimde bebeğim sağlıkla doğar. Birde tüp bebekle yıllar sonra kavuştum ne kadar üzüldüğümü anlayabiliyorsunuzdur.

Sağol çocuk düşmesin derken ben düştüm yataktan iyi mi Kameradan baktım çocuk bi ee demiş ben panikten sağ yerine soka dönüp pat yere yapışmışım izlerken çok güldüm kendime
Aaa çok geçmiş olsun Gece kamera mı çalıştırıyorsun odada? Neden ki? Bilmediğimden soruyorum, ben telsiz kullanıyorum görüntüsüz, gündüz uykularında balkona çıkacaksam.

Köfteyi genelde yutmuyor ağzında biriktiriyor, ben de sebzeyle beraber pişirip sulu bırakıp eziyorum öyle yiyor. Ev yapımı erişte ve tarhanaya bayılıyor, her gün yiyor bunları.

Kesinlikle hastane oyunu o zaman doktorunuz sizi taniyorsa kimlerim genetik test yaptirip yaptiramayacagini olcuyorlar gercekten biz o gunden sonra doktorumuza inancimizi kaybettik ama basarili bir hekim olduyu icin de sabrettik eminim siz de guzel sonuclar alacaksaniz icinizi karartmayin hic ben de o sirada ozel egitimde calisiyordum downlu cocuklarla ugrasiyordum bu hassasiyetimi kullandigini dusunuyorum hala..ama bir guzel yani da icim cok rahat etti ve cinsiyetini ogrendik imkan varsa bir acidan iyi

Günaydın herkese

Sabah sabah sevindiğim şeyi paylaşmak istedim
Bizimki ilk kez tuvalete çiş yaptı
Çok saçma ama sevindirici
Ay harikaaaaa nasil basardin?
Ya ben lazimlik aldim konustm anlattim cisi nereye yapiyoruz diyorum laziimliga gidip oturuyor ama henuz yureklenemedim altini cozme konusunda siz gidin pesinizden geleyim lazimlik cok steril gelmiyor klozete adaptor en mantklisi ama ilk baslarda alistirmak icinde lazim oluyor dendi duruyor bakalim simdilik.bir de yaza uzun yola gidicez acaba ertelesem mi diyorum bir yanimda aradan cikart diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…