- 21 Kasım 2017
- 27.868
- 122.272
- 598
Aaa evet, satın alırken personel o konuda beni uyardı. Üç yaş aldırdı çeker diye. Alırken tereddüt ettim ama şimdi güzel oldu, bol bol giyiyor. Ama terletmeyen, hava alan, desenlerin boyasına kadar her şeyi organik olan tek tulumdu. Yani benim kullandıklarım arasında.Ben kullanıyorum kitikate tulum güzel ama maalesef çekme yaptı en yüksek 40 derece de yıkamama rağmen baya bir çekti.
Biz 13. Aydan beri beraber uyuyoruzKızlar nasılsınızMillet gider mersine biz gideriz tersine durumları mevcut bizde Bizimki geceleri sık uyanıyor, bu 16 aydır böyle burada da bahsetmiştim zaten. Her neyse 1 yaşında odasını ayırdık, çok da rahat ayırdık ama geçen hafta uyanınca emzirdiğim halde baktım uyumuyor, benim yatağıma yatırayım dedim yatağa bırakır bırakmaz uyudu. Sonra aldım kendi yatağına yatırdım hooop yine uyandı. Ben de hiç alışmasını istemememe rağmen aldım yanıma yatırdım o gece daha az uyandı şükür. Ben tabi uykunun tadını aldım ya gece uyanınca yanıma alıyorum 1 haftadır Daha az uyanıyor maşallah Ama işte böyle giderse kendi yerini istemeyecek. Geçen gün genel kontrole doktora gittik. Doktor senin yanında daha az uyanıyorsa birlikte uyuyun, hem ikiniz de uykunuzu almış olursunuz dedi. Bu aylarda çocuklar ayrılık anksiyetesi yaşar dedi. Yani o yüzden gece anneyi istiyor dedi.
Bizimki deli yatıyor acaba ondan mı çok uyanıyor ki diyorumBiz 13. Aydan beri beraber uyuyoruzbir gunde alisti...uyanmasini azaltmadi bu durum ama artik asla yerinde yatmiyor. Uzanarak emiyor oyle uyuyor, kendi besiginde mumkun degil. Odasinda iki kisilik kanepe var, mecburen yaninda uyuyorum sonra dusmesinden korktugum icin. Biz de guya odasini ayirik ama biz ayrilamadik
Bizim de enteresan anlarimiz var. Bazen bir uyaniyorum bakiyorum gobegimde yatiyorBizimki deli yatıyor acaba ondan mı çok uyanıyor ki diyorumGeçen gün yorganı örttüm diye düşünürken meğer sadece bacaklarına örtmüşüm poposu benim başının hizasındaydı
O şekilde hiç uyumadık çünkü genelde ya ayakları benim başımda oluyor ya da poposuBizim de enteresan anlarimiz var. Bazen bir uyaniyorum bakiyorum gobegimde yatiyorama en guzeli kafasini koynuma gomup uyumasi
Ahahah ben de senin doktor gibi düşünüyorum, çok haklıKızlar nasılsınızMillet gider mersine biz gideriz tersine durumları mevcut bizde Bizimki geceleri sık uyanıyor, bu 16 aydır böyle burada da bahsetmiştim zaten. Her neyse 1 yaşında odasını ayırdık, çok da rahat ayırdık ama geçen hafta uyanınca emzirdiğim halde baktım uyumuyor, benim yatağıma yatırayım dedim yatağa bırakır bırakmaz uyudu. Sonra aldım kendi yatağına yatırdım hooop yine uyandı. Ben de hiç alışmasını istemememe rağmen aldım yanıma yatırdım o gece daha az uyandı şükür. Ben tabi uykunun tadını aldım ya gece uyanınca yanıma alıyorum 1 haftadır Daha az uyanıyor maşallah Ama işte böyle giderse kendi yerini istemeyecek. Geçen gün genel kontrole doktora gittik. Doktor senin yanında daha az uyanıyorsa birlikte uyuyun, hem ikiniz de uykunuzu almış olursunuz dedi. Bu aylarda çocuklar ayrılık anksiyetesi yaşar dedi. Yani o yüzden gece anneyi istiyor dedi.
E eşinle ilişkiniz bundan nasıl etkilendiBiz 13. Aydan beri beraber uyuyoruzbir gunde alisti...uyanmasini azaltmadi bu durum ama artik asla yerinde yatmiyor. Uzanarak emiyor oyle uyuyor, kendi besiginde mumkun degil. Odasinda iki kisilik kanepe var, mecburen yaninda uyuyorum sonra dusmesinden korktugum icin. Biz de guya odasini ayirik ama biz ayrilamadik
Ben oglumun yanina gecmeden once kendi odamizdaydik. Yani bebegim besiginde ben yatakta yatiyordum. Esim horladigi icin cocugun odasina gondermistim.E eşinle ilişkiniz bundan nasıl etkilendi
Bebek sahibi bir çok çiftte baba salonda yatıyordur herhaldeBen oglumun yanina gecmeden once kendi odamizdaydik. Yani bebegim besiginde ben yatakta yatiyordum. Esim horladigi icin cocugun odasina gondermistim.sonra biz odaya gectik, bu sefer ben mahsur kaldim odada kendi odamiza gecemedim. Uzun zamandir ayri yatiyoruz ama iliskimiz etkilenmedi. Tabi ki beraber uyumayi ve yatagimin konforunu ozledim. Ama artik kabullendim.
Bende Bi ara yanımıza almıştim ama öyle de uyuyumadim ki Bi zarar verirmiyiz diye hadi ben uyuyamıyorum zaten o şekilde hep tedirgin e babasıda kolunu felan çarpar dönerken.. Babayı yollasak ikimiz yatakta yatsak bu sefer de düşer mi korkusundan uyuyamam,Ben oglumun yanina gecmeden once kendi odamizdaydik. Yani bebegim besiginde ben yatakta yatiyordum. Esim horladigi icin cocugun odasina gondermistim.sonra biz odaya gectik, bu sefer ben mahsur kaldim odada kendi odamiza gecemedim. Uzun zamandir ayri yatiyoruz ama iliskimiz etkilenmedi. Tabi ki beraber uyumayi ve yatagimin konforunu ozledim. Ama artik kabullendim.
Bizim kanepe acilinca 2 kisilik yatak oluyor. Bir kenari da duvara yapisik, o yuzden rahat uyuyoruz, bi tarafta ben oldugum icin dusme riski cok az. Bizim yatakta ben de yatamazdim korumasiz. Bizimki de cok uyanir her halukarda. Yatmadan once kasik mamasi veriyorum. Aclik degil aliskanlik heralde. Benimki dis cikariyor, kopek ve azi disi geliyor. Ondan bir haftadir daha da dustu gece memeye.Bende Bi ara yanımıza almıştim ama öyle de uyuyumadim ki Bi zarar verirmiyiz diye hadi ben uyuyamıyorum zaten o şekilde hep tedirgin e babasıda kolunu felan çarpar dönerken.. Babayı yollasak ikimiz yatakta yatsak bu sefer de düşer mi korkusundan uyuyamam,şuanda bizim odada besiginde uyuyor tabi gece 6 7 kere kalkıyor sürekli acıkma hali anlamıyorum ki akşamları iyi yediremiyorum galiba.. Dün gece 3 de Bi 180 içti 6 da 120 ve ona rağmen memeye de uyanıyor
Evet bu durum oluyormus 18.ayda tavan yapiyormus hatta ayrilik korkusu..biz ayni oda da olmamiza ragmen yanimda uyumak istiyor,horlama mevzusundan esim salonda biz yatak odamizdayizKızlar nasılsınızMillet gider mersine biz gideriz tersine durumları mevcut bizde Bizimki geceleri sık uyanıyor, bu 16 aydır böyle burada da bahsetmiştim zaten. Her neyse 1 yaşında odasını ayırdık, çok da rahat ayırdık ama geçen hafta uyanınca emzirdiğim halde baktım uyumuyor, benim yatağıma yatırayım dedim yatağa bırakır bırakmaz uyudu. Sonra aldım kendi yatağına yatırdım hooop yine uyandı. Ben de hiç alışmasını istemememe rağmen aldım yanıma yatırdım o gece daha az uyandı şükür. Ben tabi uykunun tadını aldım ya gece uyanınca yanıma alıyorum 1 haftadır Daha az uyanıyor maşallah Ama işte böyle giderse kendi yerini istemeyecek. Geçen gün genel kontrole doktora gittik. Doktor senin yanında daha az uyanıyorsa birlikte uyuyun, hem ikiniz de uykunuzu almış olursunuz dedi. Bu aylarda çocuklar ayrılık anksiyetesi yaşar dedi. Yani o yüzden gece anneyi istiyor dedi.
Bizde de 2 kez falan mamaya uyaniyor icer icmez uyuyor ben arrtik 4 olcek mamaya su pinarin devam sutunden karistirip veriyorum zamanla mamayi kesip sadece sut vericem sanirim o da sirf icmek icin iciyor gibime geliyor cunku bazi geceler uykuya yenik dusuyor istemiyor insallah azalarak biter su gce beslenmesiBende Bi ara yanımıza almıştim ama öyle de uyuyumadim ki Bi zarar verirmiyiz diye hadi ben uyuyamıyorum zaten o şekilde hep tedirgin e babasıda kolunu felan çarpar dönerken.. Babayı yollasak ikimiz yatakta yatsak bu sefer de düşer mi korkusundan uyuyamam,şuanda bizim odada besiginde uyuyor tabi gece 6 7 kere kalkıyor sürekli acıkma hali anlamıyorum ki akşamları iyi yediremiyorum galiba.. Dün gece 3 de Bi 180 içti 6 da 120 ve ona rağmen memeye de uyanıyor
Ben hep herhalde şundan uyumadı, bu yüzden uyumadı gibi gerekçeler arıyordum, baktım hiç alakası yok, kafasına göre takılıyor, bunun bir hesabı kitabı matematiğinin olmadığına karar verdim. Uyumayan çocuk uyumuyor napalım. Bu arada ben yatağımın onun yattığı tarafı duvara bitişik halde yaklaştırıp garantiye aldım ama geçen gün ayak ucuna doğru gidiyordu yakaladımBende Bi ara yanımıza almıştim ama öyle de uyuyumadim ki Bi zarar verirmiyiz diye hadi ben uyuyamıyorum zaten o şekilde hep tedirgin e babasıda kolunu felan çarpar dönerken.. Babayı yollasak ikimiz yatakta yatsak bu sefer de düşer mi korkusundan uyuyamam,şuanda bizim odada besiginde uyuyor tabi gece 6 7 kere kalkıyor sürekli acıkma hali anlamıyorum ki akşamları iyi yediremiyorum galiba.. Dün gece 3 de Bi 180 içti 6 da 120 ve ona rağmen memeye de uyanıyor
Bizimki de acaip deli yatıyor. Yatak başlığına sırtını dayıyor e dolayısıyla üstü açılmış oluyor. O yatak başlığına doğru yolculuğa başladıkça ben ayaklarından tutup aşağı çekiyorum bu böyle bir kaç kez çekilmeli devam ediyorEvet bu durum oluyormus 18.ayda tavan yapiyormus hatta ayrilik korkusu..biz ayni oda da olmamiza ragmen yanimda uyumak istiyor,horlama mevzusundan esim salonda biz yatak odamizdayizyanima aliyorum ama bu sefer ben uyuyamiyorum cunku cok deli yatiyor ve surrkli donuyor dusecek diye dun sabah 5e kdr ne uyudum anlamadm 5de yerine yatirdim biraz yanimda biraz besiginde idare ediyoruz bizde birlikte uyumak cok guzel gercekten uyuyabiliyorsan daha guzel
Maşallah biz de bir hafta içinde 3. kez gece 2-5 arası herhangi bir saatte uykuyu almış gibi uyanıp 1 saat uyumuyoruz. Nedenini çözemedim.Bizde de 2 kez falan mamaya uyaniyor icer icmez uyuyor ben arrtik 4 olcek mamaya su pinarin devam sutunden karistirip veriyorum zamanla mamayi kesip sadece sut vericem sanirim o da sirf icmek icin iciyor gibime geliyor cunku bazi geceler uykuya yenik dusuyor istemiyor insallah azalarak biter su gce beslenmesi
Gün dönümünde uyanabiliyorlarmis bizimki hep 4 5..Maşallah biz de bir hafta içinde 3. kez gece 2-5 arası herhangi bir saatte uykuyu almış gibi uyanıp 1 saat uyumuyoruz. Nedenini çözemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?