Cok iyi ya cok guldum
nasil akil etmis akilli bidiga masallah
atakta oldugumuz o kadar belli ki gulce cildirmalik hal aldi.teyzeeer dondu ev bosaldi bizimkine etkinlik yetmiyor naparsan yap mutsuz cocuk.bebi bebi diyordu reklamlarda gorunce ,gecen dalinin ustunde de gormus bebii diye gosteriyor ,bebek aldim bebek arabasida var torun gezdiriyoruz evde,baya yemek yediriyor evcilige giris yaptil arada babasiyla beni besliyor benim gibi karistirip veriyor kasigi
onun disinda tutturmalar,cildirmalar,istedigi olmadiginda olana kadar aglamalar atagin hakkini veriyoruz..
Bizim ki anne diyordu ama lakap takmayi uygun buldu hanimefendi men neeee diye sesleniyor bana anne demek daha zor sanki
onun disinda dedigin gibi sunu yap dedigimde yapmaya basladi.. yapmmamasi gereken bir seyi istediginde "almı" diyor
ama ayni zamanda o cisme uzaniyor.cogu seyi ifade ediyor ama soru sorarak konusuyor cok komik aliyim mi? Veriyim mi benim mi bu ara ney o ? Bu ne ? O ne ?? Sabah babasina o neee diye sordu baktk ne sordugunuda anlamadik
1 i ogrendi ve vucudunu..burnun,kulagin sacin nerdeeee gibi klasik sorulari sorup duruyoruz aghshshhsh
kiza abla erkege abii diyor kitapta gorunce
Bu arada artik daha sıkı tedbirler almaya karar verdik dün guvercinlere ekmek verdik hepsi toplaninca gozlemlemis koltuktan asagi kollarini acarak hooop yapti ve koltuk pencere kenarinda kolu acma yerine gidiyor hemen oni halledececgiz artik zekalariyla bizi dondurecekleri zaman geliyor dun kumandayi ayakkabilikta ayakkabilarin icinde bulduk
cok dikkat etmek lazim...hepsini korusun Allah'im