Bizim uykular degisik. Kac kez uyaniyor bilmiuorum, beraber uyuyoruz. Memesiz asla uykuya gecniyor ve besiginde uyumuyor. Odasindaki kanelede uyudugu icin dusmemesi icin ben de yaninda yatiyorum. Uyanir uyanmaz meme veriyorum, ruya gibi kac kez uyandi, saat kacti hic bilniyorum. Uyanma saati cok degisken bizimkinin. Bir ara her gun 7'de uyandi. Sonra 8 gibi uyanmaya basladi. Gecen hafta 9 bucuk, 10'a dogru uyandigi oldu. Bugun yine 7'de uyandi. Aksam uykuya gitme saati hep ayni, 8-8:30 arasi. Gunduz tek uyku, ortalama 1,5 saat uyuyor, bazen 2 saati de gecebiliyor.

Istah surubu icmeye devam ediyor. Istahi bazen duzeliyor, bazen yine isteksiz. D vitaminini duzenli veriyorum. 15. Ay kontrolune gitmemiz lazim. Doktoru kan degerlerine bakacakti. Ama pandemi yuzunden endiseliyim. Erteleyebildigim kadar erteleyecegim.

Hala 7 disimiz var, 8. Yolda. Azilara gecemedik henuz onun disinda hayat cok eglenceli. Yorucu ama her ani mutluluk verici. Sevgisini her gecen gun daha cok gosteriyor. Beraber uyudugumuz icin bazen benden once uyanip beni uyandirmasi❤ben. Cok cok asigim. Babasindan kiskaniyor beni. Babasi bana sarilip opunce onu itip kiziyor, kucuk erkekim

Kızlar mont işini ne yaptınız? Bizim montumuz küçülmeye başladı. Gerçi kış boyunca kaç defa çıkacak bu şartlarda o da meçhul
Şişme mont almak istemiyorum, kaşeler hoşuma gidiyor ama ince mı kalır emin değilim. Çok tatlı astronotlar var ama bunalır mı bilemiyorum. Yaşadığım şehirde kışlar çetin geçer genelde napsam bilemedim

Astronotlar icin biraz büyüdüler gibi sanki? İçinde rahat hareket edemez ve sıkılabilir diye düşündüm, ben de cok kararsız kaldım. Sonunda dolaptan ikinci el zara bir mont aldım. İçi tuylu, dışı şu gecirmez. Azcik da büyük aldım gelecek sene de giyer yani 3-5 kere giyecekleri şeylere çok para vermeyi sevmiyorum, kalitesiz şeyler giydirmeyi de sevmiyorum. 2. El alışveriş en sevdiğim 0 alacaksan da illaki büyük alıyorum ki 100 kere giysin

Bir ben beraber uyuyamadım küçük erkekimle ya herkes uyuyor ne güzel, en son uyumaya çalıştığımda ayağıyla itekleyip beni yataktan düşürdü
Bizim alt köpeğin biri çıktı diğeri yolda sizin uykular da kesin diştendir ya da atak haftasıdır yani hala aynı fikirdeyim
Bizim demir şurubu bitti ben de pandemi korkusundan nasıl giderim diyordum, doktora mesaj attım gelmek istiyorun ama hastaneler malum diye. Doktor da sakin saatlerde gelin, şimdi gelmezseniz ileride gelmeniz daha zor olur dedi. Ben de sokağa çıkma yasağı olan bugün için en erken randevuyu aldım. Şimdi hastaneden geldik. Artık büyüdükleri için doktora geldiklerini anlıyorlar. İlk kez doktor kontrolünde ağladı.

Montu dün aldım. E bebekten mesaj geldş baya indirime girmiş. İnternet sitesinden alabilirsin. Sadece mont değil tüm tekstil ürünleri indirimdeydi. Sweatshirtler 12, zıbınlar 10 küsüre düşmüş.
Aldığım kaban da bu. İnşallah kalındır.

Eklentiler

• 7174C81C-789F-42C5-B55A-35E61BF168E4.jpeg
    68,8 KB · Görüntüleme: 48
Gülce hanim konusmaya basladi bu sabah net bir sekilde oyuncaklarini gosterip benim mi ?dedi teyzem de senin dedi. "benim" dedi aliyim mi? Vereyim mi? Bu ara bunlari soyluyoruz
Abla,abi adda,alo,anneanne , al ver..bir de ergen gibi karsi cikip kiziyor bana..gel diyorum mesela ı ıhh deyip bagiriyor ramsamsam bagimlisiyiz yabanci sarkilarinin oldugu videoyu cok seviyor..asiri hareket ve koltuk tepelerinde gezmeler yine
Ziplamayi ogrendi videodan parmak uclarima basip kendini atiyor
Yemek konusu hassas noktasi herkesle masaya oturacak surekli yeni tatlar kesfedecek.hatta bir gezerken bir de yerken mutlu.
Kendi kendine uyuyor ama sabaha karsi 4 de uyanip yanima gelmrk ve memede kalmak istiyor bu sabah onun mucadelesini verdik yanimda zor sakinlestirdim..aslinda memeye yapismasa birlikte uyumak cok hosuma gidiyor

Ben astronot aldim dun babasi cikardi ev kiyafetinin ustune cektim gelince cikardim ayni kiyafetlerle devam montu da balkona.cok rahat oldu ince zaten Ankara 'da olmuyor cok komik oldu.gecen sene aldigimiz astronotu giyememistik kuculdu oyle ama artik bunu yurudugu icin kullaniriz cunku evde ln illaki cikmak istiyor

Eklentiler

• 20201204_174537.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 42
Ya inan beraber uyumak cok guzel ama yatagimi ozluyorum. Bazen uyurken sariliyor, bayiliyorum, ama daha ne kadar boyle devam edebilirim bilmiyorum. Sirt, bel agrilari tavan yapti. Bizim doktor da sakin saatlerde gelin dedi ama esim istekli degil. Ben de korkuyorum acikcasi. Burada da vakalar asiri artti.

Adana da artmış evet ben de Ankara dayım düşün. Ama bi cesaret gittim işte. Olmadı bi dahaki yasaklarda gidin sakin olur belki

Anneler merhaba benim çok büyük bir sorunum var. Bebeğim 20 günlük. 5inci gün topuk kanındaki sonuçlar için saglık ocagı beni aradı. Bebeğimde biotinidaz enzim düşüklüğü oldugunu ve hastane sevkinden bahsetti dünyam yıkıldı. Eğer doğuştan itibaren bu enzim biotin eksikliği varsa ilk olarak deri hastalıkları akabinde beyin gelişiminde bozukluklar olabilmektedir.) hastalık bu bebeğim çok açtı topuk kanı alındığında ve zayıflamıştı sütüm yoktu diye . Aranızda bu sorunu yaşayan geçiren varsa lütfen bilgi versin topuk kanı testi kesin tanı mı?

Canım bizimki hızlı mı büyüyor anlamadım geçen yıl sezon sonundan aldım tüm kış giyer diye, şimdiden küçüldü sanki. Kolları uzun montun katladım ama boyu kısaldı gibi.
Aslında astronotlar için ben de öyle düşünüyordum hatta o yüzden hiç almadım ama 5 yaşa kadar güzel astronotlar buldum çok darlar gibi değildi o yüzden emin olamadım.

Yaa benim de ilk kış almadım ama şimdi gözüme güzel gözüküyor astronotlar rahat hareket edebildi mi?

Güzelmiş canım Güzel günlerde giysin. Zara da müthiş kaşe bir mont var 360 lira, asla bu kadar para vermem ama otomatik onunla kıyasa girdim beğenemiyorum bir türlü

Çok üzüldüm öncelikle geçmiş olsun, topuk kanının yüzde yüz tani için yeterli olmadığını hatırlıyorum. Ben hamileyken yaptirdigim bir test sonucu bir değer yüksek çıkmısti tüm hamileliğim kötü senearyolar tureterek geçti ama sonrasında hiç öyle olmadı. Olabiliyor böyle şeyler umarım sizinki de öyledir

Teşekür ederim Allah razı olsun umarım öyle degildir tek umudum bu tekrar tahlil verip bekleycz

Bizim de topuk kani degil ama 2li testte ki bir deger yuksekti diye genetik test yaptirdik o 10 gun aglamaktan helak olmustum...sonuc: saglikli bir yavrucum var..o donemde cok arastirmistim teste cikolata yiyip gitmisim arastirmalarimda annede seker varsa o deger yuksek cikar yaziyordu..belki o yedigik cikolata bile sebep olmus olabilir bebeginde de oyle bir duurmdur aclik vs. bir de topuk kanini hastanede almalarina ragmen saglik ocagnda gozukmemis cunku hemsire dogru duzgun alamamisti.belki alinan ortam tetkitler dogru duzgub olmadi ve yine Saglik ocagina cok guvenme derim mumkunse tekrar topuk kani aldirip baktir uzme kendini

Astronotu nerde buldun

Sağol canım benim allh razı olsun topuk kanı hastaneden alındı. Ama şüpheli bulunmuş bu hastalık tekrar tahlil yapılck hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…