Topuk kanı kesin sonuç değil merak etme o tarz olaylar olur sağlık ocağında.. Test tekrarlanır ve 2. De normal çıkar sonuçlar hastanede de olabilir bu sekilde.. Inşallah sizinkide öyledir
Bide sütüm az olmadığı için açtı demişsin öyle bir durum varsa mama vermiyor musunuz

Güzelmiş canım Güzel günlerde giysin. Zara da müthiş kaşe bir mont var 360 lira, asla bu kadar para vermem ama otomatik onunla kıyasa girdim beğenemiyorum bir türlü
Ben trendyol indiriminde 100 liraya kotonun şişme montundan aldım rengi turuncu resimde durduğundan daha güzel geldi.. Ama kaba duruyor biraz da büyük oldu ondan olabilir belki bide kaşe alırım kızlar ben acayip alışveriş yapıyorum oğluma sürekli kargo geliyor eve kitaplar kıyafetler oyuncaklar ayakkabı mont.. Bi yere gitmeyince mecbur İnternetten alıyorum eşimde yeter artık diyor

Ben de. Bazen gereksiz şeyleri bile alıyorum. Frenleyemiyorum. Neyse ki kendime bir şey almıyorum

Kan verdik sonuçlar 15 günü bulabilir Allah razı olsun canım benim tek yapacagım şey dua artık

İlk testte bizi de korkutmuşlardı. 2.de sorun çıkmadı inşallah sizin de öyle olur
Sagol canım benim allh razı olsun inşallah bekliyorum dua edip başka çare yok

Merak ettim hangi mont foto atabilir misin
ttps://www.zara.com/TR/tr/kareli%CC%87-kaban-p07901586.html?v1=61313862&v2=1541151&utm_campaign=productShare&utm_medium=mobile_sharing_Android&utm_source=red_social_movil
Neden bilmiyorum ama fotoğraf yükleyemedim canım link koydum o yüzden

Tam gaz cenesi dusukluge devam
Bir seyi elimdeyse benim mi? Alayim mi?
Dun babasini ariyordu odanin kapisinda burda mi
Biniyim mi? Surekli soru soruyoruz yiyim mi
Evde surekli bir kus civildiyor
bak sen muhabbet kuşuna
bizimki anca cikliyor
anlamiyoruz ama bir sürü konuşuyor
sesleri tekrar eder gibi ama biz mi uyduruyoz diye düşünüyorum

vera tam gaz yaramazlık peşinde atlasın zıplasın leğene top basket atiyoz top hastası normal toptan keyif almiyor mini bir plates topu vardı evde gevşemiş onu tutup tutup atıyor
sandalyelerin tepesinde geziyor
evi dağıtıyor gece 1 2 anca uyuyor uykumuz berbat düzene karşı evladim
yemeklerle arasi yok
alt buyuk azıları çıkıyor feci durumdayiz
çok hızlı hareket ettiği için sürekli bi yerlere vuruyor hep bi acelesi var

attı
atta
baba
mama
tabiki
ANNEE
DANS ETMEYE BAYILIYOR
şarkılara bayılıyor türkü dinlemeyi çok seviyor
benim alanim sanat müziği ama o halk müziği dinleyecek illa
bozlak dinliyor
bağlama dinliyor
org un diyezlerini soktuğu için önünden kaldırdım arada flüt çalıyorum ona hemen elimden alıyor
parmakla bişeyler göstermeye başladı su ara
emme sorunumuz var sürekli emmek yemek yemek istemiyor
meyve ve kuruyemiş seviyor
süt veriyorum bazen güzel içiyor ama ballı olacak
yoğurda da reçel katarsak bazen yiyor
ama her şey *bazen#
düzen yok
yoğun tatlar seviyor
mesela çiğ köfte
bir çay kaşığıveriyorum
kuru yemiş
çikolata falan yersek
ağzımızı kokluyor
kopuyorum

Masallah Cigkofteyi kendin mi yapiyorsun?

Kuru yemisleri nasil veriyorsunuz rendeliyorum cevizi digerlerini de mi o sekilde neler veriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…