Ben 5 öğün veriyorum.Kahvalti, öğlen yemeği,3gibi ara öğün, akşam yemeği ve gece muhallebisi yatmadan 1 saat önceAra öğün saatiniz öğle yemeğinden önce mi sonra mı oluyor?
Akşam ve öğle yemeğini kaçta veriyorsun?Ben 5 öğün veriyorum.Kahvalti, öğlen yemeği,3gibi ara öğün, akşam yemeği ve gece muhallebisi yatmadan 1 saat önce
Öğlen yemeği 12 gibi akşam yemeği de 5 gibi.Sen kaç öğün veriyorsun? şimdi de uyandık kahvalti yapcazAkşam ve öğle yemeğini kaçta veriyorsun?
Yeni mi uyandınız ne güzel biz 5:30-6 da kalkıyoruzÖğlen yemeği 12 gibi akşam yemeği de 5 gibi.Sen kaç öğün veriyorsun? şimdi de uyandık kahvalti yapcaz
Bizim uyanış saati 7.30 ile 8 arası genelde.Aksam da 8.30 -9 civarı uyuyor.Cok erken uyanıyomus hakikaten.Gec uyuduğu günler gece maması veriyomusun belki acikmayip daha geç uyanır?Yeni mi uyandınız ne güzel biz 5:30-6 da kalkıyoruzKaçta yatıyor?
Ben 4 öğün veriyorum sabah kalktıktan 2 saat sonra kahvaltı ( çok erken kalktığı için anca kendime geliyorum hazırlamak için) sonra 12-1 gibi öğle yemeği ( eğer 11 e kadar uyumazsa ara öğün), sonra 3 gibi ara ve 5 gibi akşam yemeği. Akşam 7-8 de yatacaksa 5-6 gibi akşam yemeği veriyorum. Gece uykusundan 1-2 saat önce yemek faslını bitiriyorum.
Akşam 7-8 gibi uyursa 5:30-6 gibi uyanıyor. Dün gece 21:30 da uyudu, sabah biraz geç kalkar diye heveslendim ama 6:30 da kalktıBizimki kaçta uyursa uyusun sabah kalkış 7-8 olmadı hiç o yüzden 7 gibi uyuması daha işime geliyor
Gece maması versem de aynı yani gece maması dediğim irmikli kayısılı ya da muzlu yaptığım şeyler. Bizimkinin biyolojik saati bu sanırım kaçta yatarsa yatsın erkenci.Bizim uyanış saati 7.30 ile 8 arası genelde.Aksam da 8.30 -9 civarı uyuyor.Cok erken uyanıyomus hakikaten.Gec uyuduğu günler gece maması veriyomusun belki acikmayip daha geç uyanır?
Bizim uyanış saati 7.30 ile 8 arası genelde.aksam da 8.30 -9 civarı uyuyor genelde.cok erken uyanıyomus hakikaten.gec uyuduğu günler gece maması veriyomusun belki acikmayip daha geç uyanırYeni mi uyandınız ne güzel biz 5:30-6 da kalkıyoruzKaçta yatıyor?
Ben 4 öğün veriyorum sabah kalktıktan 2 saat sonra kahvaltı ( çok erken kalktığı için anca kendime geliyorum hazırlamak için) sonra 12-1 gibi öğle yemeği ( eğer 11 e kadar uyumazsa ara öğün), sonra 3 gibi ara ve 5 gibi akşam yemeği. Akşam 7-8 de yatacaksa 5-6 gibi akşam yemeği veriyorum. Gece uykusundan 1-2 saat önce yemek faslını bitiriyorum.
Akşam 7-8 gibi uyursa 5:30-6 gibi uyanıyor. Dün gece 21:30 da uyudu, sabah biraz geç kalkar diye heveslendim ama 6:30 da kalktıBizimki kaçta uyursa uyusun sabah kalkış 7-8 olmadı hiç o yüzden 7 gibi uyuması daha işime geliyor
3ay oldu bıraktı emmeyi gece devam sütü falan da içmiyor doktor da gerek yok dedi.Gece maması dediğim kaşık mama sütlü tahıllı falan mamalar yaklaşık 1 saat önce yediriyorumGece maması versem de aynı yani gece maması dediğim irmikli kayısılı ya da muzlu yaptığım şeyler. Bizimkinin biyolojik saati bu sanırım kaçta yatarsa yatsın erkenci.
Gece emziriyor musun? Gece maması dediğin şey nasıl bir şey hazır mı? Bir de uyumadan kaç saat önce veriyorsun? Ay çok sordum
Bizim alt köpek dişler de geliyor. Gece sık uyanmalar devam
Demir eksikliği mi var? Doktorun önerdiği bir ilaç var mı? Genelde diş boyamayanlar hafif oluyor ve diğerleri kadar etkili değil sanırım. Biz ferro gyno almıştık ama içemedi doktor tadı daha güzel die ferrum verdi. Ama ferrum diğeri kadar etkili olmadığından ferrumu daha uzun süre kullandı. Dişte çok hafif bir lekelenme oldu ama her içirişimde dişlerini sildim ve her içtiğinde arkasından su verdimKızlar diş boyamayan, sindirim sistemini bozmayan kan ilacı hangisi acaba memnun olanlar yazabilir mi?
Baya çıktı bunlar da çıkarsa son 4 azı kalıyor inşallah uykuları sağlıklı şekilde düzene girerBizim uyanış saati 7.30 ile 8 arası genelde.aksam da 8.30 -9 civarı uyuyor genelde.cok erken uyanıyomus hakikaten.gec uyuduğu günler gece maması veriyomusun belki acikmayip daha geç uyanır
3ay oldu bıraktı emmeyi gece devam sütü falan da içmiyor doktor da gerek yok dedi.Gece maması dediğim kaşık mama sütlü tahıllı falan mamalar yaklaşık 1 saat önce yediriyorumDişler zor valla iyi yine sizin baya çıkmış
Ferritin değeri düşük biraz ferrum verdi doktor ama sanki diş boyuyor gibi geldi bana da tadı güzel severek içiyor ama diş konusu kafama takıldı. Gece uyanmalari var ya maalesef bazı günler saat başı uyanıyorDemir eksikliği mi var? Doktorun önerdiği bir ilaç var mı? Genelde diş boyamayanlar hafif oluyor ve diğerleri kadar etkili değil sanırım. Biz ferro gyno almıştık ama içemedi doktor tadı daha güzel die ferrum verdi. Ama ferrum diğeri kadar etkili olmadığından ferrumu daha uzun süre kullandı. Dişte çok hafif bir lekelenme oldu ama her içirişimde dişlerini sildim ve her içtiğinde arkasından su verdim
Bizim de ferritin düşük çıktı. Her gün 5ml kullandık 3 ay boyunca. Şimdi kontrole gitmemiz gerek pandemi dönemi korkuyorum. Sizin kontrol ne zaman?Ferritin değeri düşük biraz ferrum verdi doktor ama sanki diş boyuyor gibi geldi bana da tadı güzel severek içiyor ama diş konusu kafama takıldı. Gece uyanmalari var ya maalesef bazı günler saat başı uyanıyor
Biz daha 2gun önce gittik uzunca bir süre gitmem herhalde bişey çıkmazsa inşallah.Keciboynuzu özü falan da vericem o da etkili olur.Bizim de ferritin düşük çıktı. Her gün 5ml kullandık 3 ay boyunca. Şimdi kontrole gitmemiz gerek pandemi dönemi korkuyorum. Sizin kontrol ne zaman?
Evet ferrum hafif diş boyuyor ama diğerinin tadı çok fena ve çok etkiliydi ve kesin o daha çok diş boyardı. Ağzına her sıktığında hemen su içir, günlük ferrum alımı tamamlanınca da gazlı bez ya da mendili ıslat dişlerini sil. Mendil baya lekeleniyor düşün silmesen o dişte leke yapar
Keçiboynuzu özü ben de veriyorum bir de keçiboynuzu unu aldım pankek ununaazıcık sa ondan katıyorm güzel oluyor. Bizim doktor her gün bir öğününe et koy demişti.Biz daha 2gun önce gittik uzunca bir süre gitmem herhalde bişey çıkmazsa inşallah.Keciboynuzu özü falan da vericem o da etkili olur.
Biz de ferro sanol b şurup kulkanıyoruzKızlar diş boyamayan, sindirim sistemini bozmayan kan ilacı hangisi acaba memnun olanlar yazabilir mi?
Tadı nasıl severek içiyor mu? 6 aylıkken Bir tane almış almıştık adını hatırlamıyorum ama tadı çok kötüydü.Biz de ferro sanol b şurup kulkanıyoruz
Başta sevmiyordu. Şimdi içiyor tatlı. Kahvaltıdan 1 saat sonra veriyorum.Sonra 1 saat sonra emziriyorum.Tadı nasıl severek içiyor mu? 6 aylıkken Bir tane almış almıştık adını hatırlamıyorum ama tadı çok kötüydü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?