Altina pijama giydiriyormusunBen giydiriyorum canım akşam kısa kollu zıbınla. Havalar soğuduğu için üstünü açsa da sorun olmuyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Altina pijama giydiriyormusunBen giydiriyorum canım akşam kısa kollu zıbınla. Havalar soğuduğu için üstünü açsa da sorun olmuyo
Biz 6.aydan beri demir kullanmiyoruz kabizlik nedeniyle kesmisti doktor. ek gida guzel gidiyorsa bir bebekte demir eksikligi soz konusu olmaz demisti nitekim 1yasta eksiklkk falan yasamadik..her gun etini et suyunu verirsen hic korkma.. daaaaa mamayi nasil kestin ya bizimki acikiyor gece vermesem ortaligi ayaga kaldirirB Brcbrcbrc84 demiri kesti doktor, dvit devam dedi tahlillerden sonra. Ben biberon mamasını da bıraktım, korkuyorum aslında Demir eksikliği olur diye. Emmeye devam.
Bizimki de ayni akka bi diyor direk ve el sallamaya basliyor disarda da o kadar mutlu ki hic eve gelmese hatta yolda beni birakip arkasina bile bakmadan gidiyor anne falan umrunda degil gezentinin..bizimki de barbunyayi cok sevdi dün.lahanayi denemedim henuz ama kvde sarmasini yemistikOğlum kanepeden atlamayı öğrendi ya birkaç gündür
Çıkıyo hopp aşağı atlıyor
Ne korkuyo ne de ağlıyo
Dışarda çok güzel yürüyor
Sanki tüm yaz gezmiş gibi
Dışarı lafı geçince ayakkabılarla kapıda
Mont isteme şekli apayrı zaten
İlk kez pırasa ve lahana yedi mevsimi geldiği için
Sonuç Bayıldık
Evet ben de ondan aldım da oda kaç derece sormuş muydum daha önceEvet canım lcw görmüşsündür gri tilki resimleri var üstünde.
Ya aylarca uyumadigimi yeni farkediyorum. Bizim uykular düzeliyor gibi. Uykusu gittikçe derinleşiyor. Darısı başınıza bunu umut var demek için yazdım benimki de masanın altına girip çıkmayı çok seviyor, bir kaç kere kafasını çarptı, şimdi kafana dikkat et diyince dizlerini kırıp paytak paytak çıkıyor masanın altından, ama iyi oldu "dikkat et" i anlamaya başladı.Ertaf dağınık zaten valla hiç umurumda değil çekmece karıştırmayı seviyor ama açıp kpattığı için eli sıkışır diye korkuyorm. Karton kutuyu bi deneyeyim Gece 100 kez uyanıyor asıl beni yoran o
Ben de anlasın diye bir gün serbest bıraktım kafasını çarpınca kafanı mı çarptın dedim elini kafasına vurup bir de masaya vuruyor kafamı vurdum diyeYa aylarca uyumadigimi yeni farkediyorum. Bizim uykular düzeliyor gibi. Uykusu gittikçe derinleşiyor. Darısı başınıza bunu umut var demek için yazdım benimki de masanın altına girip çıkmayı çok seviyor, bir kaç kere kafasını çarptı, şimdi kafana dikkat et diyince dizlerini kırıp paytak paytak çıkıyor masanın altından, ama iyi oldu "dikkat et" i anlamaya başladı.
Ahahah ya bacak kadar boylariyla dertlerini nasıl anlatıyorlar... Acayip bir hayranlık duyuyorum bebeklere ya işte 2 ileri 1 geri, biraz iyi biraz kötü... Onumuzdeki 70 yıl böyle geçecek herhalde (105 yıl yaşamayı planlıyorum da )Ben de anlasın diye bir gün serbest bıraktım kafasını çarpınca kafanı mı çarptın dedim elini kafasına vurup bir de masaya vuruyor kafamı vurdum diye
2 ay önce 1 ay boyunca uykusu düzene girmişti. Yeni diş gelene kadar böyle dedim. Yeni dişler çıktı, 2 ayda 4 diş çıktı köpek ve azılar. Şu an görünürde diş yok ama uykusuzluk devam. Dün ilk kez gece uykusuna direndi ve sabah 5:30 ayaktayız
105 yıl az ama 120 daha iyi değil mi çocuklarımızla, eşimizle ailemizle nice sağlıklı yıllarımız olur inşallahAhahah ya bacak kadar boylariyla dertlerini nasıl anlatıyorlar... Acayip bir hayranlık duyuyorum bebeklere ya işte 2 ileri 1 geri, biraz iyi biraz kötü... Onumuzdeki 70 yıl böyle geçecek herhalde (105 yıl yaşamayı planlıyorum da )
Güzelmiş tv-tablet yok ama fotoyu göstersem telefonu isteme tehlikesi var, malum tutturma dönemleriKizlar bir de telefondan Google a at yazınca 3d gerçek boyutta bir at çıkıyor. Başka hayvanlar da var. Tam anlatamadim ama siz bir deneyin ne demek istediğimi anlarsınız Bilgeye çizgi film izlemiyorum ama bu hayvanları gösteriyorum acayip dikkatini çekiyor.
Evet ya hani rahat edecektik Ana en azından gece uykularınız düzenli dimi şanslısınCok yorulmali...su siralar bende isyanlardayim.hani rahat edecektik diye...
koltuklara tirmanmayi ogrendi lavaboya dahii birlikte gidiyoruz orada vileda artk ne varsa mutfakta cekmeceler kasla goz arasinda devrilen yemekler...camasir katlamak...imkansiz yerlerde surunen camasirlar...dagilan oyuncaklar....ev dandini ve bana daginik evde afakanlar basiyor..surekli temizlik yapasim var duzenledikce ruhum aciliyor nasil psikolojideysem valla ben aciyorum bir yabanci sarki videosu var onu..20 dk falanda olsa nefes aliyorum..onu da kendisi istemeye basladi o korkutucu onun disinda surekli beni cekistirip duruyor...aktiviteler de bir yere kadar insan oturup birak kahve icmeyi kahvalti yapmayi ozluyor..velhasil imdaaat :)
Evet sukur uyku konusunda uzmedi beni ama gunduz yetiyor asiri hareketli ve uyanik kasla goz arasinda yapiyor yapacagini tum gun dip dibeyizEvet ya hani rahat edecektik Ana en azından gece uykularınız düzenli dimi şanslısın
Bizimki bu bahsettiğinin gece uykusuz modeliEvet sukur uyku konusunda uzmedi beni ama gunduz yetiyor asiri hareketli ve uyanik kasla goz arasinda yapiyor yapacagini tum gun dip dibeyiz
Ben de gece mama vermeyi bıraktım icmiyordu her seferinde yapıp dokuyordum şimdi sadece su içip uyuyor.Gece beslenmesi bir noktadan sonra alışkanlık yapıyor herhalde bizimki biberon ve memeye hiç düşkün olmadı iyi oldu bırakmasıBiz 6.aydan beri demir kullanmiyoruz kabizlik nedeniyle kesmisti doktor. ek gida guzel gidiyorsa bir bebekte demir eksikligi soz konusu olmaz demisti nitekim 1yasta eksiklkk falan yasamadik..her gun etini et suyunu verirsen hic korkma.. daaaaa mamayi nasil kestin ya bizimki acikiyor gece vermesem ortaligi ayaga kaldirir
Ay super.bizimkisi biberon bagiimlisi sanirim:) aksam 8de misil misil uyur icip 12de mama diye uyanir simdi bu sira 4 5 6civarinda da istiyor da vermiyorm ama cidden acikiyor da olabilir cunku biz biraz yeme konusunda fazla yiyoruzBen de gece mama vermeyi bıraktım icmiyordu her seferinde yapıp dokuyordum şimdi sadece su içip uyuyor.Gece beslenmesi bir noktadan sonra alışkanlık yapıyor herhalde bizimki biberon ve memeye hiç düşkün olmadı iyi oldu bırakması
Bizim genelde 3-4 kez uyanıyor 3 azı dişi bir arada çıkıyor hepsinin ucu var gerisi yok çok nadir de olsa 1 yada 2 kez uyandığı da oluyor.Bunu daha önce sordum mu bilmiyorum Uykular düzenli mi gece kal kez uyanıyor kaçta yatıyor bir aydınlatıverin beni
Maşallah o zaman rahat çıkarıyor dişleri azı olmasına rağmen. Bizim azılar çıkarken ağlayarak uyandırdı calpol vermiştimBizim genelde 3-4 kez uyanıyor 3 azı dişi bir arada çıkıyor hepsinin ucu var gerisi yok çok nadir de olsa 1 yada 2 kez uyandığı da oluyor.
Ben de çoğu gece calgel sürüyorum elini ağzına götürerek ağlıyor dişi agridigi belli. Jeli sürünce biraz rahatlıyor gibi.Çok rahat değil aslında bazı günler çok agresif bu aralar çok iştahsızMaşallah o zaman rahat çıkarıyor dişleri azı olmasına rağmen. Bizim azılar çıkarken ağlayarak uyandırdı calpol vermiştim
Calgel aldım ama daha hiç denemedim. O kadar bağırarak ağlıyordu ki azı dişlerde, calğol verdiğim an sakinleşip uyuyorduBen de çoğu gece calgel sürüyorum elini ağzına götürerek ağlıyor dişi agridigi belli. Jeli sürünce biraz rahatlıyor gibi.Çok rahat değil aslında bazı günler çok agresif bu aralar çok iştahsız