- 8 Kasım 2018
- 5.736
- 13.832
- 248
Bizim uykular degisik. Kac kez uyaniyor bilmiuorum, beraber uyuyoruz. Memesiz asla uykuya gecniyor ve besiginde uyumuyor. Odasindaki kanelede uyudugu icin dusmemesi icin ben de yaninda yatiyorum. Uyanir uyanmaz meme veriyorum, ruya gibi kac kez uyandi, saat kacti hic bilniyorum. Uyanma saati cok degisken bizimkinin. Bir ara her gun 7'de uyandi. Sonra 8 gibi uyanmaya basladi. Gecen hafta 9 bucuk, 10'a dogru uyandigi oldu. Bugun yine 7'de uyandi. Aksam uykuya gitme saati hep ayni, 8-8:30 arasi. Gunduz tek uyku, ortalama 1,5 saat uyuyor, bazen 2 saati de gecebiliyor.
Istah surubu icmeye devam ediyor. Istahi bazen duzeliyor, bazen yine isteksiz. D vitaminini duzenli veriyorum. 15. Ay kontrolune gitmemiz lazim. Doktoru kan degerlerine bakacakti. Ama pandemi yuzunden endiseliyim. Erteleyebildigim kadar erteleyecegim.
Hala 7 disimiz var, 8. Yolda. Azilara gecemedik henuz onun disinda hayat cok eglenceli. Yorucu ama her ani mutluluk verici. Sevgisini her gecen gun daha cok gosteriyor. Beraber uyudugumuz icin bazen benden once uyanip beni uyandirmasi❤ben. Cok cok asigim. Babasindan kiskaniyor beni. Babasi bana sarilip opunce onu itip kiziyor, kucuk erkekim
Istah surubu icmeye devam ediyor. Istahi bazen duzeliyor, bazen yine isteksiz. D vitaminini duzenli veriyorum. 15. Ay kontrolune gitmemiz lazim. Doktoru kan degerlerine bakacakti. Ama pandemi yuzunden endiseliyim. Erteleyebildigim kadar erteleyecegim.
Hala 7 disimiz var, 8. Yolda. Azilara gecemedik henuz onun disinda hayat cok eglenceli. Yorucu ama her ani mutluluk verici. Sevgisini her gecen gun daha cok gosteriyor. Beraber uyudugumuz icin bazen benden once uyanip beni uyandirmasi❤ben. Cok cok asigim. Babasindan kiskaniyor beni. Babasi bana sarilip opunce onu itip kiziyor, kucuk erkekim