Bilmiyorum ki sonuçta drlar artık siz ne yiyorsanız aynısını yesin diyorlarnasıl yani nerden kullanıyorsunuz kendiniz yapmadığınız sürece tehlikeli olmaz mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ki sonuçta drlar artık siz ne yiyorsanız aynısını yesin diyorlarnasıl yani nerden kullanıyorsunuz kendiniz yapmadığınız sürece tehlikeli olmaz mı
evet canim evde 10 güne bir yaparim illa yemek istiyorMasallah Cigkofteyi kendin mi yapiyorsun?
yok yani ben hep hazır kullaniyorum ev yapimi babannemiz her zaman yapamıyor damak tadima da pek uymuyor açıkçasıBilmiyorum ki sonuçta drlar artık siz ne yiyorsanız aynısını yesin diyorlar
Findigida bolup mu veriyosn ya uzum falan goturuyor bizimki ama kuuruyemis sert ya cesaret edemedimevet canim evde 10 güne bir yaparim illa yemek istiyor
kurutemisleri antep fıstığını 2ye boluyorum
digerlerini daha çok parcalar ama iri parçalar
fındık seviyor
ceviz pek sevmedi
badem çiğ kabugundan çıkarıp verdim
4e bölüp
nar seviyor muz seviyor ama kabiz oluyor
Vicco cok memnunuz ortapedik hem..kokopatigi yuruyemedigi zamanlarda giydirdim.. viccolarin tabani yumusak sert arasi kisin usumezlerde.tontik ayaklarapanduf ne kullaniyorsunuz koko patik en son geleni begenmedim iade ettim geçen yıl hep onu kullanmıştım
bu yilda sağolsun arkadaşım yurtdisindan getirmisti onu kullaniyorum
2 tip aldim ama onun gibi kullanamadık
ya kayıyor ya da löp löp basiyor sinir oldum randiman alamadım
9 gibi yatırıyorum gece canım, yarım saat öncesinde de irmikli ya da karışım unlu, süt ve suyu yarı yarıya kullandığım, bir minik elma rendesi ile pişirdiğim muhallebiyi yediriyorum canım gece bir iki kere emiyor da azıcık.Biz 6.aydan beri demir kullanmiyoruz kabizlik nedeniyle kesmisti doktor. ek gida guzel gidiyorsa bir bebekte demir eksikligi soz konusu olmaz demisti nitekim 1yasta eksiklkk falan yasamadik..her gun etini et suyunu verirsen hic korkma.. daaaaa mamayi nasil kestin ya bizimki acikiyor gece vermesem ortaligi ayaga kaldirir
aynen aynen fındığı 3/4 bir vuruş darbesiyle kırıldığı kadarFindigida bolup mu veriyosn ya uzum falan goturuyor bizimki ama kuuruyemis sert ya cesaret edemedim
teşekkür ederim canım hemen bakicamE Elwing6 Canım biz de o vicco panduflardan aldık ama kenarları yumuşak, oğlum bununla yürürken içe basıyor, şuan kullanamıyoruz. Kayıyor sanki ayağı içerden bununla.
T tuboz kokopatik ben de aldım geri yolladım canım üstten sıktı. Ama şu resmini eklediğim patik şahane. Yadırgamadı oğlum. Ara ara indirime giriyor, ben 50 liraya aldım.
bi dakka ya ben patiğe değil kitaplığa odaklandım bizim salonda taş taş üstünde deilVicco cok memnunuz ortapedik hem..kokopatigi yuruyemedigi zamanlarda giydirdim.. viccolarin tabani yumusak sert arasi kisin usumezlerde.tontik ayaklara
Bazen dedigin oluyor ama yuruyor bizimki ya yuruyememe durumu yok.kucuk ya da buyuk olma durumu olmus olabilir mi .. tek sorun çık kaaaa deyip cikartiyor ahahahahahahE Elwing6 Canım biz de o vicco panduflardan aldık ama kenarları yumuşak, oğlum bununla yürürken içe basıyor, şuan kullanamıyoruz. Kayıyor sanki ayağı içerden bununla.
T tuboz kokopatik ben de aldım geri yolladım canım üstten sıktı. Ama şu resmini eklediğim patik şahane. Yadırgamadı oğlum. Ara ara indirime giriyor, ben 50 liraya aldım.
Kac disiniz ciktiaynen aynen fındığı 3/4 bir vuruş darbesiyle kırıldığı kadar
bu arad bizim baya baya dışımız var
3 kez yer siliyorum evde her yer yemek döküntü oluyor bu arada ablamiz sağolsun
çubuk kraker vermiş acayip bayılmıs tadına
2.yi birinci gibi koruyamiyor insan...
Cok iyi yapmissin ya darisi basimiza eti ya da kiymayi hala ceviz buyuklugunde atiyorum sorun olmaz herhalde kemik suyuda oyle 1 tablet.9 gibi yatırıyorum gece canım, yarım saat öncesinde de irmikli ya da karışım unlu, süt ve suyu yarı yarıya kullandığım, bir minik elma rendesi ile pişirdiğim muhallebiyi yediriyorum canım gece bir iki kere emiyor da azıcık.
Kestim çünkü bazen bitirmiyordu biberon mamasını, ya uykusu geliyordu ya da yeterince acıkmamış oluyordu, ve mama içtiğinde emmeye sıra gelmiyordu, ne gerek var dedim ben de. Zaten son aylarda ikiye düşürmüştük sabah akşam içiyordu sadece. Gündüz uykusunu teke düşürmesi, biberonu bırakmamız ikisi aynı anda oldu, o hafta annelerde kalıyorduk oğlumla.
Et ve et suyu sıksık veriyorum hatta bir ara her gün veriyordum ama fazlası zarar değil mi acaba, yetişkinlerin bile haftada üç kez yemesi gerekiyor kırmızı eti en fazla, bilemedim. Şuan gün aşırı veriyorum. Ama onu vermediğim zaman yumurtalı terbiyeli çorba veriyorum.
21 numara aldık canım bir tık büyük olabilir haklısın. İlkadım ayakkabısı 20 numara. Mağazada deneyerek aldık ikisini de, satış elemanının yönlendirmesiyle. Bir de biz yeni başladık yürümeye, belki yürümesi iyice oturunca daha rahat kullanırız 1 ay sonra fln. Bizimki arada emekliyor hala, emeklerken de diğer yumuşak patik rahat oluyor. Evet ayaklarında tutmak istemiyorlar, çorap bileBazen dedigin oluyor ama yuruyor bizimki ya yuruyememe durumu yok.kucuk ya da buyuk olma durumu olmus olabilir mi .. tek sorun çık kaaaa deyip cikartiyor ahahahahahah
Evet ben de az veriyorum öyle. Sorun olmaz ya. 13 aylık bıraktık biz de doktor tavsiyesiyle Demir takviyesine. Dvit devam dedi, onu da vermeyi unutuyorum arada.Cok iyi yapmissin ya darisi basimiza eti ya da kiymayi hala ceviz buyuklugunde atiyorum sorun olmaz herhalde kemik suyuda oyle 1 tablet.
Bizim de dişler var bayaa ve ısırmaya çok hevesli, bende korkuyorum. Çubuk krakere bayılıyor benim oğlum da. Halası vermiş ilk, sonra müdavimi oldu. Arada süt burger veriyorlar bana sorarak, bi şey demiyorum, onlar bakıyor ben canlı dersteyken. Ben şekerli bir şey vermiyorum genelde bebek ürünlerini tercih ediyorum ama babaanne evinde o kadarcık şımarmasına göz yumuyorum, yoksa aç gözlü olur çocuk diye korkuyorum, çevremde bir örneği var.aynen aynen fındığı 3/4 bir vuruş darbesiyle kırıldığı kadar
bu arad bizim baya baya dışımız var
3 kez yer siliyorum evde her yer yemek döküntü oluyor bu arada ablamiz sağolsun
çubuk kraker vermiş acayip bayılmıs tadına
2.yi birinci gibi koruyamiyor insan...
Aslında şekerli bir şey vermezseniz sonrasında da tatlıyı pek sevmiyor. Şeker dediğim yapay şeker, yoksa muzdan, pekmezden alıyor şekeri. Oğluma hiç çikolata şeker vermedim, bal vermek istediğimde hala yüzünü buruşturur.Bizim de dişler var bayaa ve ısırmaya çok hevesli, bende korkuyorum. Çubuk krakere bayılıyor benim oğlum da. Halası vermiş ilk, sonra müdavimi oldu. Arada süt burger veriyorlar bana sorarak, bi şey demiyorum, onlar bakıyor ben canlı dersteyken. Ben şekerli bir şey vermiyorum genelde bebek ürünlerini tercih ediyorum ama babaanne evinde o kadarcık şımarmasına göz yumuyorum, yoksa aç gözlü olur çocuk diye korkuyorum, çevremde bir örneği var.