Pişik olmasının başka sebebi olabilir mi acaba yediği bir şey diş.. Bizde premium care kullanıyoruz daha 6 ya geçmedik.Gece boyunca değiştirmiyorsun dimi? Bir de oğlumun teni çok hassas beyaz tenli, prima aktif bebenin bel kısmı naylon gibi olduğu için tahriş etmişti. Premiumun bel kısmı pamuksu iyi geldi ama altı pişik oldu. Baby turconun nasıl?
İşte öyle böyle sığıyorMuhtemelen ondandir.hala sigiyor mu ona ya ? Biz besafe aldik joi kullanan arkdslarda memnun maxicosi tobiii de cok ovuluyor o da yuksekmis disariyi izleye izleye gidiyor besafein muadiliymis tobii o da aklimdaydi hem daha genis sanirim.. bildiklerim bu kadar..maalesef artk gezemiyoruz da.oyle bir doneme denk geldi ki her hevesimiz kursagimizda kaliyor.
Bizimki çoraplarını bile hemen çıkarıyorKızlar evde bebeklerin ayağına ne giydiriyorsunuz? Çıplak ayak ya da sadece çorap ile bırakmak istemiyorum artık havalar soğudu. Kaydırmaz tabanlı çorap aldık taban kısmı kalın olanlardan, onlar da ayağa tam oturmuyor riskli gibi. İgor ev ayakkabısı aldım , bizim oğlanın ayakları çok etli giydirmek çıkarmak çok zor oluyor ev ayakkabısı. Annem patik ördü onla da parkede kayıyor. Panduf mu alsam diye düşünüyorum kullanışlı olur mu acaba
Battaniyeden çadır yapıyorum bazenKızlar bebislerle ne oynuyosunuz? Biz çadır aldik çok sevdi ama etkinlik bulmak sıkıntı herseyi ağzına götürüyor
Baya dolu dolu geçiyormuş ne güzel.Havalar soğudu artık cikamiyoruz da onceden günde yarım saat falan bebek arabasi ile çıkıyorduk.Kedi görünce çok seviniyor bizimki de miyavv diyorBattaniyeden çadır yapıyorum bazen
O kaçıyor ben kovalıyorum öyle güzel yorucu bir oyun oynuyoruzSonra aşağıda kedi yavrulanış, sitemizin emektar kedisi, balkona çıkıp ona etrafa dağılmayacak türden yiyecek atıyoruz buna bayılıyor Üst katta oturuyoruz balkonda kuşlara el sallıyoruz arabalara bakıyoruz. Sonra halka oyunu, bul tak oyunu oynuyor, hareketli kitaptaki hayvanları soruyorum o gösteriyor, alfabe öğreten sesli oyuncağıyla oynamayı seviyor. Müzikli davulu var onu çok seviyor. Evimizin üstünden yakın mesafeden çok uçak geçer, uçaklara aşık, sesini duyduğu an pencereye koşarız. Yemek yeme, ara öğün, uyku derkeeen aaa akşam olmuş İstiklal Marşı kapanış
Gecen rulokat kutusuna cizik attim kalin kullanmadgm kartlari eline verdim saatlerce kartlari kutuya attik.basit ve guzel bi oyunKızlar bebislerle ne oynuyosunuz? Biz çadır aldik çok sevdi ama etkinlik bulmak sıkıntı herseyi ağzına götürüyor
Fisher price eğitici anahtarlar, müzikleri güzelBaya dolu dolu geçiyormuş ne güzel.Havalar soğudu artık cikamiyoruz da onceden günde yarım saat falan bebek arabasi ile çıkıyorduk.Kedi görünce çok seviniyor bizimki de miyavv diyorAlfabe ogreten oyuncak ne marka ben de alayim artık sıkılıyor bir süre sonra ☺
Buhar makinesi al canım veya petekler için suluk satılıyordu geçen yıl almistik faydası olur.Kızlar kaloriferlerin yanmaya başlaması ile bizim yine burun kuruluğu baş gösterdidün gece resmen hırıltı ve burun tıkanıklığı yüzünden uyuyamadı. Geçen yıl serum fizyolojik ve otri bebe ile halletmeye çalışıyorduk ama artık asla yaptırmıyor kıyameti kopardı. Ne yapabilirim?
Tam da uyku tulumuyla ilgili soru sormak için girmiştimMerhaba kızlar nasılsınız
İki gündür uyku tulumu giydiriyorum bende, kuzu gibi tostoparlak oluyo
Bazen agresif tavırları oluyo, bildiğin kabadayı gibi dikleniyor eller filan
Öyle diyorum ama karşısında ağlamış gibi yapınca dayanamıyor
Hem duygusal hemde çok Güler yüzlü maşallah
Oyun arkadaşı ablası diyebilirim
Her yere yetişiyorlar artık bıcır bıcır evin içinde
Parmağıyla 1 yapıyo uzun zamandır
Kim acıktı parmak
Kim seviyo parmak
Kim istiyo parmak
Ben içine zıbından başka bir şey giydirmiyorum. Herhalde o yüzden terlemiyor. Tulum 1,5 tog.Oda sıcaklığı 24-24,5 derece.Bu tog mevzusunda kızlar içindeki elyaf terletmiyor mu bebeleri? Bir arkadaşım elyaf terletir çift kat pazen olanlardan al dedi ama onlar da ince gelir sanki
Yerim o parmağı yaTam da uyku tulumuyla ilgili soru sormak için girmiştim
Uyku tulumu kaç tog
Oda sıcaklığı kaç derece
Tulumun içine ne giydiriyorsun?
Sorularım bu kadar
Bizimki de kaç yaşındasın dediğimizde parmağıyla 1 yapıyor
Canım polar ve kadife terletirBu tog mevzusunda kızlar içindeki elyaf terletmiyor mu bebeleri? Bir arkadaşım elyaf terletir çift kat pazen olanlardan al dedi ama onlar da ince gelir sanki
Mesajını yeni gördümPişik olmasının başka sebebi olabilir mi acaba yediği bir şey diş.. Bizde premium care kullanıyoruz daha 6 ya geçmedik.
Canım ben ilk adım ayakkabısı olarak vicco aldım ama ağır bir ayakkabı alışması zaman aldı. Kaymaması ve içe basmayı önlemesi için saran ve sert tabanlı olması gerekiyor diye biliyorum. Evde 18 giyiyorsa Adidas ta 21 olmaz bence ciddi bir fark çünkü bu.Anneler selamlar ilk adım ayakkabısı olarak fikirlerinize ihtiyacım var adidas alacağım fakat bu ilk adım ayakkabılarının tabanları sert taban değil ev ayakkabısı gibi sanki sert tabanlı olanlardan mı almamız gerekiyor onlarda da sadece bebek ayakkabısı yazıyor. Deneyen alan var mı evdeki tüm ayakkabılarımız 18 numara fakat adidas ölçüm tablosunda ayak uzunluğundaki numara 21 e falan denk geliyor nasıl tercih yapmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?