• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ShinSeGi ShinSeGi limelemon limelemon aklıma gelenler ama birkaç arkadaş daha vardı umarım iyisinizdir korkunuzu atlatmışsınızdır arkadaşlar çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın hepimizi ve evlatlarımızı korusun 🙁
Canım çok teşekkürler biz tesadüf şehir dışına yolculuk yapıyorduk yolda öğrendik. Binamızda bazı çatlaklar varmış bu haftaiçi kontrol edilecek. İçimiz yandı giden canlara.

Baby turco külot beze geçtik ne pişik var ne sızıntı.
Kızlar acil bez önerisine ihtiyacım var. Doğduğundan beri premium care kullanıyoruz. Gece boyu altını hiç değiştirmememe rağmen hiç sızdırmıyor. Hiç de pişik yapmadı ama ne zaman 6 numaraya geçtik pişik yaptı. Üstelik sadece popoda değil, bacak iç kısmında şu bezin fırfırlı kısmının değdiği yerde pişik çok fazla.
Gece sızdırmayan ve pişik yapmayan bez öneriniz var mı. Bu arada teni çok hassas.

benim duzenli canim ilk kez temmuzda oldum o gün bu gün 28 günde
zaten olmasam da hamile olmam düşük ihtimal normal yolla olmadı çünkü...
regl düzenim ilk olduğum günden beri
hemen regl öncesi
parasetamol icerikli bir ilaç
ya da antibiyotiklerden bazılarını icmediysen değiş miyor çok şükür
Yaaa ShiSegi tüp bebek yöntemiyle hamile kalmıştı ve şimdi yine hamile ☺️ Ben de 3 ay ilaç tedavisi ve rahim filmi çekildikten sonra hamile kaldım. Şuan çok erken ama acaba ilerde yine olmazsa diye değerlendirsem mi diye düşünmüyor değilim. Çocuk yetiştirmek zor ancak kardeş güzel şey.

Yaaa ShiSegi tüp bebek yöntemiyle hamile kalmıştı ve şimdi yine hamile ☺️ Ben de 3 ay ilaç tedavisi ve rahim filmi çekildikten sonra hamile kaldım. Şuan çok erken ama acaba ilerde yine olmazsa diye değerlendirsem mi diye düşünmüyor değilim. Çocuk yetiştirmek zor ancak kardeş güzel şey.
doğru diyorsun canım 🌸

çok geçmiş olsun 🌻

ShinSeGi ShinSeGi gelmiyorsun hiç demek yeni rüzgarlara yelken açtın 😉

Kızlar evde bebeklerin ayağına ne giydiriyorsunuz? Çıplak ayak ya da sadece çorap ile bırakmak istemiyorum artık havalar soğudu. Kaydırmaz tabanlı çorap aldık taban kısmı kalın olanlardan, onlar da ayağa tam oturmuyor riskli gibi. İgor ev ayakkabısı aldım , bizim oğlanın ayakları çok etli giydirmek çıkarmak çok zor oluyor ev ayakkabısı. Annem patik ördü onla da parkede kayıyor. Panduf mu alsam diye düşünüyorum kullanışlı olur mu acaba

Baby turco külot beze geçtik ne pişik var ne sızıntı.
Gece boyunca değiştirmiyorsun dimi? Bir de oğlumun teni çok hassas beyaz tenli, prima aktif bebenin bel kısmı naylon gibi olduğu için tahriş etmişti. Premiumun bel kısmı pamuksu iyi geldi ama altı pişik oldu. Baby turconun nasıl?

ShinSeGi ShinSeGi limelemon limelemon aklıma gelenler ama birkaç arkadaş daha vardı umarım iyisinizdir korkunuzu atlatmışsınızdır arkadaşlar çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın hepimizi ve evlatlarımızı korusun 🙁
Sağol canım normal yaşantımıza döndük mecburen evde bir bebek var sonuçta :( ama artçıları sürekli hissetmek kötü oluyor kafamı meşgul etmek için sürekli bi şeylerle uğraşıyorum. Hepimize geçmiş olsun

Gece boyunca değiştirmiyorsun dimi? Bir de oğlumun teni çok hassas beyaz tenli, prima aktif bebenin bel kısmı naylon gibi olduğu için tahriş etmişti. Premiumun bel kısmı pamuksu iyi geldi ama altı pişik oldu. Baby turconun nasıl?
Değiştirmiyorum, bel kısmı aktif bebekten dağa yumuşak. Biz premiumcare’den sıkıldık ya çok kalın o, yumuşak ama kalın, sıcak aylarda fazla geliyordu çocuğa. Pişik için bepanthol baby pişik önleyici kullanıyorum çok iyi geliyor oğluma, beyaz tenli sarışın benim oğlum da.

Kızlar 11 Eylül doğumlu benim kuzuda. Ama uyku sıkıntısı yaşına girmesiyle etrafı kesfetmesiyle başladı. İki kez uyutuyorum gece uykusu 12 yi buluyor tek uyutuyorum huysuz oluyor ama akşam 9 gibi uyuyor. Uzmanların tavsiyesi iki fakat akşam bize hiç zaman bırakmıyor öyle de. Sizler de geçtiniz mi tek uykuya..

Kızlar 11 Eylül doğumlu benim kuzuda. Ama uyku sıkıntısı yaşına girmesiyle etrafı kesfetmesiyle başladı. İki kez uyutuyorum gece uykusu 12 yi buluyor tek uyutuyorum huysuz oluyor ama akşam 9 gibi uyuyor. Uzmanların tavsiyesi iki fakat akşam bize hiç zaman bırakmıyor öyle de. Sizler de geçtiniz mi tek uykuya..
aynen su an o noktadayiz
2 uyutsam
halen olduğu gibi 1 den erken uyumuyir
1 uyutsam 9da uyuyor fakat sabahı bulamadan saat 3te tepeme dikiliyor uyanıyor 😬

Kızlar acil bez önerisine ihtiyacım var. Doğduğundan beri premium care kullanıyoruz. Gece boyu altını hiç değiştirmememe rağmen hiç sızdırmıyor. Hiç de pişik yapmadı ama ne zaman 6 numaraya geçtik pişik yaptı. Üstelik sadece popoda değil, bacak iç kısmında şu bezin fırfırlı kısmının değdiği yerde pişik çok fazla.
Gece sızdırmayan ve pişik yapmayan bez öneriniz var mı. Bu arada teni çok hassas.
Ben yenidogdugunda sleepy almks ve tovbe etmistim sizdirdi diye sonra kulot bezde cok reklami donunce denemek icin aldik inanilmaz memnun kaldik ne bir sizinti ne pisik yapisi cok guzel ben yumusak ve icerikleri temiz olunca icime sindiriyorum.velhasil onca bez deneyip sleepy kulotta karar kildik 👌

Kızlar evde bebeklerin ayağına ne giydiriyorsunuz? Çıplak ayak ya da sadece çorap ile bırakmak istemiyorum artık havalar soğudu. Kaydırmaz tabanlı çorap aldık taban kısmı kalın olanlardan, onlar da ayağa tam oturmuyor riskli gibi. İgor ev ayakkabısı aldım , bizim oğlanın ayakları çok etli giydirmek çıkarmak çok zor oluyor ev ayakkabısı. Annem patik ördü onla da parkede kayıyor. Panduf mu alsam diye düşünüyorum kullanışlı olur mu acaba
Kaydirmaz coraplar kullaniyoruz viccodan aldim ev ayakkabisi o da guzel simdilik aklina gelene kdr giyiyor aklina geldiyse cirtcirt sokuyor 😂🤭 hm de kalin havlu coraplar var altida kaydirmaz kimisi dize kdr cok memnunum🌸

Sağol canım normal yaşantımıza döndük mecburen evde bir bebek var sonuçta :KK43: ama artçıları sürekli hissetmek kötü oluyor kafamı meşgul etmek için sürekli bi şeylerle uğraşıyorum. Hepimize geçmiş olsun
limelemon limelemon kizlar cok gecmis olsun..Allah korusun daha beterinden🙏💕

Ben yenidogdugunda sleepy almks ve tovbe etmistim sizdirdi diye sonra kulot bezde cok reklami donunce denemek icin aldik inanilmaz memnun kaldik ne bir sizinti ne pisik yapisi cok guzel ben yumusak ve icerikleri temiz olunca icime sindiriyorum.velhasil onca bez deneyip sleepy kulotta karar kildik 👌
Gece sabaha kadar değiştirmiyorsun dimi ve buna rağmen sızdırmıyor

Kızlar oto koltuğu ne kullanıyorsunuz? E bebekte baktım craft var bide joie beğendim ikiside 2 bin lira sizce hangisini tercih etsem yada farkı bir model mi? şuanda kullandigimiza oturmak istemiyor yol boyunca üzerimde.. Travel sistemin ana kucağı belki o yüzden oturmuyordur diyorum rahat bir şey olursa oturur inşallah
Muhtemelen ondandir.hala sigiyor mu ona ya ? Biz besafe aldik joi kullanan arkdslarda memnun maxicosi tobiii de cok ovuluyor o da yuksekmis disariyi izleye izleye gidiyor besafein muadiliymis tobii o da aklimdaydi hem daha genis sanirim.. bildiklerim bu kadar..maalesef artk gezemiyoruz da.oyle bir doneme denk geldi ki her hevesimiz kursagimizda kaliyor.

Gece sabaha kadar değiştirmiyorsun dimi ve buna rağmen sızdırmıyor
Yok canim hatta gecen o kadar fazla yapmisti ki bezi kaldirmakta zorlandim ilk kezde oyle bir sey basimiza geldi normlde gece cok yapmiyor ona ragmen sizdirmaamasina sasirdim goon fazla kalsn kesin sizdirir mesela bir de yanlardan hemen sokuluveriyor yirtinca.sleepy natural. 👌

Back