• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece boyunca değiştirmiyorsun dimi? Bir de oğlumun teni çok hassas beyaz tenli, prima aktif bebenin bel kısmı naylon gibi olduğu için tahriş etmişti. Premiumun bel kısmı pamuksu iyi geldi ama altı pişik oldu. Baby turconun nasıl?
Pişik olmasının başka sebebi olabilir mi acaba yediği bir şey diş.. Bizde premium care kullanıyoruz daha 6 ya geçmedik.

Muhtemelen ondandir.hala sigiyor mu ona ya ? Biz besafe aldik joi kullanan arkdslarda memnun maxicosi tobiii de cok ovuluyor o da yuksekmis disariyi izleye izleye gidiyor besafein muadiliymis tobii o da aklimdaydi hem daha genis sanirim.. bildiklerim bu kadar..maalesef artk gezemiyoruz da.oyle bir doneme denk geldi ki her hevesimiz kursagimizda kaliyor.
İşte öyle böyle sığıyor😬 zaten oturmadigi için😄 biz yolculuk çok yapıyoruz aileleri şehir dışında neredeyse hee ay gidiyoruz.
Bide ilcedeyiz şehir merkezine alışverişe gitmek istesek 110 km yol gidiyoruz avm için.. Valla biz bu aralar baya esnettik aslında dikkat ediyorduk ama ya ilçede istediğim gibi malzeme yok migros gitmek içinde avmye girmek lazım oğluma Bi şeyler yapacam düzgün meyve sebze yok ki migros tan alıyorum bende

Kızlar evde bebeklerin ayağına ne giydiriyorsunuz? Çıplak ayak ya da sadece çorap ile bırakmak istemiyorum artık havalar soğudu. Kaydırmaz tabanlı çorap aldık taban kısmı kalın olanlardan, onlar da ayağa tam oturmuyor riskli gibi. İgor ev ayakkabısı aldım , bizim oğlanın ayakları çok etli giydirmek çıkarmak çok zor oluyor ev ayakkabısı. Annem patik ördü onla da parkede kayıyor. Panduf mu alsam diye düşünüyorum kullanışlı olur mu acaba
Bizimki çoraplarını bile hemen çıkarıyor🤦 panduf giydiriyorum gittigi yere kadar.. Çorabı 2 kat giydirdigimde oldu ama kış için benimde Bi şeyler almam lazım

Kızlar bebislerle ne oynuyosunuz? Biz çadır aldik çok sevdi ama etkinlik bulmak sıkıntı herseyi ağzına götürüyor😂

Kızlar bebislerle ne oynuyosunuz? Biz çadır aldik çok sevdi ama etkinlik bulmak sıkıntı herseyi ağzına götürüyor😂
Battaniyeden çadır yapıyorum bazen😂
O kaçıyor ben kovalıyorum öyle güzel yorucu bir oyun oynuyoruz😀 Sonra aşağıda kedi yavrulanış, sitemizin emektar kedisi, balkona çıkıp ona etrafa dağılmayacak türden yiyecek atıyoruz buna bayılıyor🙂 Üst katta oturuyoruz balkonda kuşlara el sallıyoruz arabalara bakıyoruz. Sonra halka oyunu, bul tak oyunu oynuyor, hareketli kitaptaki hayvanları soruyorum o gösteriyor, alfabe öğreten sesli oyuncağıyla oynamayı seviyor. Müzikli davulu var onu çok seviyor. Evimizin üstünden yakın mesafeden çok uçak geçer, uçaklara aşık, sesini duyduğu an pencereye koşarız. Yemek yeme, ara öğün, uyku derkeeen aaa akşam olmuş😀 İstiklal Marşı kapanış😂

Battaniyeden çadır yapıyorum bazen😂
O kaçıyor ben kovalıyorum öyle güzel yorucu bir oyun oynuyoruz😀 Sonra aşağıda kedi yavrulanış, sitemizin emektar kedisi, balkona çıkıp ona etrafa dağılmayacak türden yiyecek atıyoruz buna bayılıyor🙂 Üst katta oturuyoruz balkonda kuşlara el sallıyoruz arabalara bakıyoruz. Sonra halka oyunu, bul tak oyunu oynuyor, hareketli kitaptaki hayvanları soruyorum o gösteriyor, alfabe öğreten sesli oyuncağıyla oynamayı seviyor. Müzikli davulu var onu çok seviyor. Evimizin üstünden yakın mesafeden çok uçak geçer, uçaklara aşık, sesini duyduğu an pencereye koşarız. Yemek yeme, ara öğün, uyku derkeeen aaa akşam olmuş😀 İstiklal Marşı kapanış😂
Baya dolu dolu geçiyormuş ne güzel.Havalar soğudu artık cikamiyoruz da onceden günde yarım saat falan bebek arabasi ile çıkıyorduk.Kedi görünce çok seviniyor bizimki de miyavv diyor💕 Alfabe ogreten oyuncak ne marka ben de alayim artık sıkılıyor bir süre sonra ☺

Kızlar kaloriferlerin yanmaya başlaması ile bizim yine burun kuruluğu baş gösterdi 🤦 dün gece resmen hırıltı ve burun tıkanıklığı yüzünden uyuyamadı. Geçen yıl serum fizyolojik ve otri bebe ile halletmeye çalışıyorduk ama artık asla yaptırmıyor kıyameti kopardı. Ne yapabilirim?

Baya dolu dolu geçiyormuş ne güzel.Havalar soğudu artık cikamiyoruz da onceden günde yarım saat falan bebek arabasi ile çıkıyorduk.Kedi görünce çok seviniyor bizimki de miyavv diyor💕 Alfabe ogreten oyuncak ne marka ben de alayim artık sıkılıyor bir süre sonra ☺
Fisher price eğitici anahtarlar, müzikleri güzel🙂 Ama hala üretiliyor mu bilmem, arkadaşımın çocuğunun oyuncağıydı, bize verdi kızı şimdi 5 yaşında🙂

Eklentiler

• EBC96FC1-A603-481A-A341-A2A837369104.jpeg
    EBC96FC1-A603-481A-A341-A2A837369104.jpeg
    241,3 KB · Görüntüleme: 11
Kızlar kaloriferlerin yanmaya başlaması ile bizim yine burun kuruluğu baş gösterdi 🤦 dün gece resmen hırıltı ve burun tıkanıklığı yüzünden uyuyamadı. Geçen yıl serum fizyolojik ve otri bebe ile halletmeye çalışıyorduk ama artık asla yaptırmıyor kıyameti kopardı. Ne yapabilirim?
Buhar makinesi al canım veya petekler için suluk satılıyordu geçen yıl almistik faydası olur.

Merhaba kızlar nasılsınız 💕

İki gündür uyku tulumu giydiriyorum bende, kuzu gibi tostoparlak oluyo 😂

Bazen agresif tavırları oluyo, bildiğin kabadayı gibi dikleniyor eller filan 😏

Öyle diyorum ama karşısında ağlamış gibi yapınca dayanamıyor 😌
Hem duygusal hemde çok Güler yüzlü maşallah
Oyun arkadaşı ablası diyebilirim
Her yere yetişiyorlar artık bıcır bıcır evin içinde 😌

Parmağıyla 1 yapıyo uzun zamandır
Kim acıktı parmak 😍
Kim seviyo parmak 😍
Kim istiyo parmak 😍

Merhaba kızlar nasılsınız 💕

İki gündür uyku tulumu giydiriyorum bende, kuzu gibi tostoparlak oluyo 😂

Bazen agresif tavırları oluyo, bildiğin kabadayı gibi dikleniyor eller filan 😏

Öyle diyorum ama karşısında ağlamış gibi yapınca dayanamıyor 😌
Hem duygusal hemde çok Güler yüzlü maşallah
Oyun arkadaşı ablası diyebilirim
Her yere yetişiyorlar artık bıcır bıcır evin içinde 😌

Parmağıyla 1 yapıyo uzun zamandır
Kim acıktı parmak 😍
Kim seviyo parmak 😍
Kim istiyo parmak 😍
Tam da uyku tulumuyla ilgili soru sormak için girmiştim😀
Uyku tulumu kaç tog
Oda sıcaklığı kaç derece
Tulumun içine ne giydiriyorsun?
Sorularım bu kadar😀
Bizimki de kaç yaşındasın dediğimizde parmağıyla 1 yapıyor😂

Bu tog mevzusunda kızlar içindeki elyaf terletmiyor mu bebeleri? Bir arkadaşım elyaf terletir çift kat pazen olanlardan al dedi ama onlar da ince gelir sanki

Tam da uyku tulumuyla ilgili soru sormak için girmiştim😀
Uyku tulumu kaç tog
Oda sıcaklığı kaç derece
Tulumun içine ne giydiriyorsun?
Sorularım bu kadar😀
Bizimki de kaç yaşındasın dediğimizde parmağıyla 1 yapıyor😂
Yerim o parmağı ya 😍😌

Lcw dan 2,5 tog oğluma, 1,5 tog kızıma aldım
Alttan sadece kısa kollu zıbın giydiriyorum
çorap giydirmiyorum ben uyurken kan dolaşımını engellediği için
Üstü açık uyuyo zaten
Evim ılık ya alt kat boş bizim evin 🙄

Bu tog mevzusunda kızlar içindeki elyaf terletmiyor mu bebeleri? Bir arkadaşım elyaf terletir çift kat pazen olanlardan al dedi ama onlar da ince gelir sanki
Canım polar ve kadife terletir
Ama elyaf yorgan gibi sarıyor çok terletme yapmıyor
Onun dediği ince mevsim geçişlerinde işe yarar anca

Pişik olmasının başka sebebi olabilir mi acaba yediği bir şey diş.. Bizde premium care kullanıyoruz daha 6 ya geçmedik.
Mesajını yeni gördüm🙂 Premium sızdırmama konusunda 1 numara ama 6 nunarası pişik yaptı. Bez değiştirdim. Gündüz molfix ama gece yine premiun kullanıyorum. Bez değiştirdiğğm için midir yoksa desitin hızlı koruma diye bir krem aldım, hametanın üstüne sürdüm ondan mıdır bilmiyorum şükür geçti🙂 Ya da köpek dişinin biri çıktı ondan da geçmiş olabilir. Azı dişlerden itibaren her diş çıkarmasında artık pişik oluyor.

Anneler selamlar ilk adım ayakkabısı olarak fikirlerinize ihtiyacım var adidas alacağım fakat bu ilk adım ayakkabılarının tabanları sert taban değil ev ayakkabısı gibi sanki sert tabanlı olanlardan mı almamız gerekiyor onlarda da sadece bebek ayakkabısı yazıyor. Deneyen alan var mı evdeki tüm ayakkabılarımız 18 numara fakat adidas ölçüm tablosunda ayak uzunluğundaki numara 21 e falan denk geliyor nasıl tercih yapmam gerekiyor 🤷🏼‍♀️

Anneler selamlar ilk adım ayakkabısı olarak fikirlerinize ihtiyacım var adidas alacağım fakat bu ilk adım ayakkabılarının tabanları sert taban değil ev ayakkabısı gibi sanki sert tabanlı olanlardan mı almamız gerekiyor onlarda da sadece bebek ayakkabısı yazıyor. Deneyen alan var mı evdeki tüm ayakkabılarımız 18 numara fakat adidas ölçüm tablosunda ayak uzunluğundaki numara 21 e falan denk geliyor nasıl tercih yapmam gerekiyor 🤷🏼‍♀️
Canım ben ilk adım ayakkabısı olarak vicco aldım ama ağır bir ayakkabı alışması zaman aldı. Kaymaması ve içe basmayı önlemesi için saran ve sert tabanlı olması gerekiyor diye biliyorum. Evde 18 giyiyorsa Adidas ta 21 olmaz bence ciddi bir fark çünkü bu.

Back