• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım ben ilk adım ayakkabısı olarak vicco aldım ama ağır bir ayakkabı alışması zaman aldı. Kaymaması ve içe basmayı önlemesi için saran ve sert tabanlı olması gerekiyor diye biliyorum. Evde 18 giyiyorsa Adidas ta 21 olmaz bence ciddi bir fark çünkü bu.
Taban olarak Vicco ve Adidas için en uygun olduğunu okumuştum bende ama gidip denemeden direk alamayacağım sanırım aynen numara da ciddi fark oluyor birazda araştırınca bebek ayakkabılarında
bile modelden modele kalıp farkı varmış.

Taban olarak Vicco ve Adidas için en uygun olduğunu okumuştum bende ama gidip denemeden direk alamayacağım sanırım aynen numara da ciddi fark oluyor birazda araştırınca bebek ayakkabılarında
bile modelden modele kalıp farkı varmış.
Evet kesinlikle biz de vicco aldik bir viccoda 18 no olurken 22 no aldik gecen ay.hatta ev pandufunda 22 olmadi 21 aldim modelden modele cok degisiyor soyle bir magazaya girdik ciktik sukur sorun olmadi. Nike da 19 no kullandik suan olmuyor adidasta 22 oluyor biraz buyuk olsa da kalibi dar gibi.. zaten cirtcirtli oldugundan cikma sorunu vs olmuyor ama yinede bu spor ayakkbilar ilkadim icin pekte uygun degildi ben viccoyu cok begeniyorm kizimda en cok onunla rahat etti 2.sini aldik o nedenle hafif ama tabani cokta yumusak degil.modeli birakayim buraya bakarsin istersen.bir tane sari eskittik bile bu siyahlarda ayni tip cok rahat yuruyor. Yaza dogru da su 3.veya arkasi acik nikelardn alirim
Screenshot_20201112-000243_WhatsApp.jpg
Screenshot_20201112-000659_WhatsApp.jpg

Son düzenleme:
Yerim o parmağı ya 😍😌

Lcw dan 2,5 tog oğluma, 1,5 tog kızıma aldım
Alttan sadece kısa kollu zıbın giydiriyorum
çorap giydirmiyorum ben uyurken kan dolaşımını engellediği için
Üstü açık uyuyo zaten
Evim ılık ya alt kat boş bizim evin 🙄
Benimde arka odam gunes almiyor 2.5tog yeter dimi ya ?

Gülce iyice acildi kuzenlerinin yanina getirdik🥰
1hafta o kadar fark etti ki yine.
Abla
Babanni
Abi
Dede
Sar sarr makarayi tum hareketlerini yapiyo.konusurken bisiler anlatip kafasini salliyo sohbet ediyo resmen.konu iceriklerini anlamaya basladi dün kuzenler aralarinda bir sey konusurken yapma dedi diye bizimki parmak salladi kopartiyo bizi😂 yeme icme de ipin ucu kacti zaten resmen göbüşümüz cikti.lezzet ariyoruz resmen masada hepsinden tatmadan kalkmiyor sutlacin tadina bir baktik kendimizi yerlere atmaya basladik hepsini yiyecekmis herkese ortak oluyo😂 gecen panduflar vardi ayaginda giydirdim gitti kapida disarida giydigi ayakkabilarini aldi.cok akıllı bidik oldular🤩

Evet kesinlikle biz de vicco aldik bir viccoda 18 no olurken 22 no aldik gecen ay.hatta ev pandufunda 22 olmadi 21 aldim modelden modele cok degisiyor soyle bir magazaya girdik ciktik sukur sorun olmadi. Nike da 19 no kullandik suan olmuyor adidasta 22 oluyor biraz buyuk olsa da kalibi dar gibi.. zaten cirtcirtli oldugundan cikma sorunu vs olmuyor ama yinede bu spor ayakkbilar ilkadim icin pekte uygun degildi ben viccoyu cok begeniyorm kizimda en cok onunla rahat etti 2.sini aldik o nedenle hafif ama tabani cokta yumusak degil.modeli birakayim buraya bakarsin istersen.bir tane sari eskittik bile bu siyahlarda ayni tip cok rahat yuruyor. Yaza dogru da su 3.veya arkasi acik nikelardn alirimEki Görüntüle 2719230 Eki Görüntüle 2719233
Oldukça yardımcı oldu bu paylaşımınız teşekkür ederim mağazaya gidip denemeden alamayacağım demek ki.
Çok tatlılar ayakkabılar klasik pembe dışı 😁 güzel günlerde giysin kuzucuk 🥰

Evet kesinlikle biz de vicco aldik bir viccoda 18 no olurken 22 no aldik gecen ay.hatta ev pandufunda 22 olmadi 21 aldim modelden modele cok degisiyor soyle bir magazaya girdik ciktik sukur sorun olmadi. Nike da 19 no kullandik suan olmuyor adidasta 22 oluyor biraz buyuk olsa da kalibi dar gibi.. zaten cirtcirtli oldugundan cikma sorunu vs olmuyor ama yinede bu spor ayakkbilar ilkadim icin pekte uygun degildi ben viccoyu cok begeniyorm kizimda en cok onunla rahat etti 2.sini aldik o nedenle hafif ama tabani cokta yumusak degil.modeli birakayim buraya bakarsin istersen.bir tane sari eskittik bile bu siyahlarda ayni tip cok rahat yuruyor. Yaza dogru da su 3.veya arkasi acik nikelardn alirimEki Görüntüle 2719230 Eki Görüntüle 2719233
Biz de vicco aldık İlkadım ayakkabısı bot tarzı 20 numara ve ev pandufu 21 numara. Ama hala tek başına yürümemekte ısrar ediyor. İki kolundan iki kişi gezdiriyoruz çok hoşuna gidiyor, ne zaman yürüyecek merakla bekliyorum.

Son düzenleme:
Oldukça yardımcı oldu bu paylaşımınız teşekkür ederim mağazaya gidip denemeden alamayacağım demek ki.
Bizimki bu. Kesinlikle vicco mağazasında deneyerek alın. Oğlumun ayaklarının üstü biraz tombik, spor ayakkabı modelleri olmadı o yüzden ☺️ Çok özgüvenli basıyor bununla yere. Birkaç yıl daha vicco’dan vazgeçmem.

Eklentiler

• D69101AC-84F0-4993-BB74-90C2881D7E46.jpeg
    D69101AC-84F0-4993-BB74-90C2881D7E46.jpeg
    66 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar nasılsınız?
14 ay 1 günlükken tam yürüdük artık maşallah😀 Bunun dışında köpek dişinin biri çıktı azılarla birlikte, şimdi diğer köpek dişini çekiyoruz🤦‍♀️
Uykular sıkıntı. Geçen gün gece 12 de kalktı 3 e doğru uyudu ve sabah her zamanki gibi 6 da uyandı. Bir de 2 yaş sendromu gibi tutturmalar başladı. İstediğini vermezsem sinirden ağlıyor. Huy değiştiriyor her gün.
Burnunu, gözlerini, kulağını, saçını, göbeğini sorduğumda gösteriyor ama hala anne demiyor😀
Zaman çok çabuk geçiyor.
Rabbim sağlığını korusun çocuklarımızın. 🌸🙏

Kızlar nasılsınız?
14 ay 1 günlükken tam yürüdük artık maşallah😀 Bunun dışında köpek dişinin biri çıktı azılarla birlikte, şimdi diğer köpek dişini çekiyoruz🤦‍♀️
Uykular sıkıntı. Geçen gün gece 12 de kalktı 3 e doğru uyudu ve sabah her zamanki gibi 6 da uyandı. Bir de 2 yaş sendromu gibi tutturmalar başladı. İstediğini vermezsem sinirden ağlıyor. Huy değiştiriyor her gün.
Burnunu, gözlerini, kulağını, saçını, göbeğini sorduğumda gösteriyor ama hala anne demiyor😀
Zaman çok çabuk geçiyor.
Maşallah bizimki de yürüyor hatta bazen çok hızlı gidiyor yetişemiyorum. Azı dişi çıkmadı çok kaşıyor ağzını.O tutturmalar bizde de var.Masaya tezgaha uzanıyor artık uçlarda birsey bırakmıyorum.Bizimki de baba demiyor ♡

Maşallah bizimki de yürüyor hatta bazen çok hızlı gidiyor yetişemiyorum. Azı dişi çıkmadı çok kaşıyor ağzını.O tutturmalar bizde de var.Masaya tezgaha uzanıyor artık uçlarda birsey bırakmıyorum.Bizimki de baba demiyor ♡
İki yaş sendromu 1,5 yaşında başlarmış. Yavaş yavaş onun etkisi olabilir. Diş dönemi çok sıkıntı ya 20 süt dişi çıksa biraz rahatlarız belki😀

Kızlar nasılsınız?
Zaman çok çabuk geçiyor.
Bizimki de 14 aya 1 hafta falan kala yurumeye basladi, o gunden beri tutamiyoruz 😅 kurulu oyuncak bebek gibi fildir fildir donuyor evin icinde. Bizim hala 7 disimiz var. Uyku konusuna hic girmeyecegim. Yeme konusunda da hala istahsiz. Kilomuz da hala 10 olmadi.

Dil gelisimi iyi gidiyor. Her seyi tekrar ediyor. Babasiyla Japonca bile konusuyor 😆 Esyalarin fonksiyonlarini falan artik cok iyi biliyor. Corabini, ayakkabisini giymeye calisiyor ya da bizim terlikleri giydirmeye calisiyor. Babasinin tshirtunu alip evin icinde baba baba diye geziyor. Benim kiyafetlerimi getirip veriyor giyeyim diye. ☺ sevgisini gostermesine bayiliyorum. Bazen asiri hasin seviyor ama olsun 😅

Ne demek,Tesekkur ederiz canim 🧡 bıdık bıdık kiyafetler insan kendini kaybediyor🤭

Kızlar nasılsınız?
Zaman çok çabuk geçiyor.
Masallah hadi gozunuz aydin🥰🤩 biizm kizda kendini atma huyu basladi en nefret ettigim sey 😂 ama şştttttt dedigimde anliyo.bazen uyari vermek zorunda birakiyor beni 😂yoksa cok zilli ilgisini dagitmak iccin hemen baska seye yonlendiriyorum ama yok 😂 bende ayni seyi dedim resmen 2 yas sendromunu erken yasiyoruz

Bizimki de 14 aya 1 hafta falan kala yurumeye basladi, o gunden beri tutamiyoruz 😅 kurulu oyuncak bebek gibi fildir fildir donuyor evin icinde. Bizim hala 7 disimiz var. Uyku konusuna hic girmeyecegim. Yeme konusunda da hala istahsiz. Kilomuz da hala 10 olmadi.

Dil gelisimi iyi gidiyor. Her seyi tekrar ediyor. Babasiyla Japonca bile konusuyor 😆 Esyalarin fonksiyonlarini falan artik cok iyi biliyor. Corabini, ayakkabisini giymeye calisiyor ya da bizim terlikleri giydirmeye calisiyor. Babasinin tshirtunu alip evin icinde baba baba diye geziyor. Benim kiyafetlerimi getirip veriyor giyeyim diye. ☺ sevgisini gostermesine bayiliyorum. Bazen asiri hasin seviyor ama olsun 😅
Ne kadar da benziyor anlattıkların😍
Uyku konusuna girmeden duramıcam çünkü bu hafta iki kez gece uyanıp 2,5 saat uyumadı. Dün de 2.30 dan 4:30 a kadar uyumadı. Köpek dişini her gün yokluyorum gelen giden yok😂
Terlik getirme bizde de var. Getirip ayağıma takıyor😂Geçen gün de odada minicik ayağına benim terliğimi geçirmeye çalışırken yakaladım bir denk getiremedi ayağını😀
Haşin sevme derken vurarak sevmeye başldı nasıl unuttururum bilmem

Back