• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim de azı çıkıyor 2 gün önce farkettim ucu azıcık çıkmış ama kumanda, sehpa,elimi, ne bulsa ısırıyor, çığlık çığlığa bağırıyor genel bir huysuzluk var :KK43: köpek disi de çıkmadı sizin çıkmış mıydı?sıralı çıkıyor sanıyordum ben dişler 😒
Evet sıralı çıkıyor. Üst azı mı çıkıyor sizin? Bizim şu an alt azı çıktı ama sıkıntısı sürüyor. Önce üst azılar çıktı, şimdi alt azılar çıktı. Sonra da köpek çıkacakmış ama netten baktım köpeklerin çıkmasına daha 2-3 ay var inşallah😀

Ev
Evet sıralı çıkıyor. Üst azı mı çıkıyor sizin? Bizim şu an alt azı çıktı ama sıkıntısı sürüyor. Önce üst azılar çıktı, şimdi alt azılar çıktı. Sonra da köpek çıkacakmış ama netten baktım köpeklerin çıkmasına daha 2-3 ay var inşallah😀
Evet üst azı çıkıyor ☺dişler bizi de bebisleri de mahvediyo valla ☺sıralı derken önden başlayıp arkaya doğru gidiyo sanıyordum, önde 8 dişimiz vardı köpek disi gelir diye bekliyordum öyle değilmiş 😃

Kızlar uyku tulumu aldınız mı? Havalar soğumaya başladı . Bu aralar kullanmak üzere tog u düşük ve kış için daha yüksek 2 tane tulum mu alsam diyorum, 1.5 a 2.5 gibi. Siz ne yaptınız?

Kızlar uyku tulumu aldınız mı? Havalar soğumaya başladı . Bu aralar kullanmak üzere tog u düşük ve kış için daha yüksek 2 tane tulum mu alsam diyorum, 1.5 a 2.5 gibi. Siz ne yaptınız?
Ebebekten 1,5 tog, LCW dan 2,5 tog aldım. 22,-23 derecelerde 1,5 tog kullanıyorum. Aralık ocak gibi de 2,5 tog kullanıcaz inşallah.

Azı dişler çıktı şükür🤲Neyse köpek dişlerin çıkmasına daha 2-3 ay var rahatız derken köpek dişlerden biri kabarmış🤦‍♀️
Sizinkiler kendi kendi kendine oynuyor mu? Oynuyorsa kaç dakika oynuyor?

Azı dişler çıktı şükür🤲Neyse köpek dişlerin çıkmasına daha 2-3 ay var rahatız derken köpek dişlerden biri kabarmış🤦‍♀️
Sizinkiler kendi kendi kendine oynuyor mu? Oynuyorsa kaç dakika oynuyor?
Sürekli peşimde benimki kendi kendine oynama olayı pek yok.Bazen arabasi ile yere vura vura oynuyo komşular rahatsız olmasın diye alıyorum hemen özellikle de halı olmayan yerde sürüyor.Genelde birlikte saklambaç,halka ve zeka küpü var ona oyuncak atmayı seviyor bunlarla da 5 dakika falan oynuyoruz.insragramda bakıyorum bir sürü oyun paylaşıyorlar ama bizimki herseyi ağzına götürüyor çoğu uygun degil şimdilik.

Sürekli peşimde benimki kendi kendine oynama olayı pek yok.Bazen arabasi ile yere vura vura oynuyo komşular rahatsız olmasın diye alıyorum hemen özellikle de halı olmayan yerde sürüyor.Genelde birlikte saklambaç,halka ve zeka küpü var ona oyuncak atmayı seviyor bunlarla da 5 dakika falan oynuyoruz.insragramda bakıyorum bir sürü oyun paylaşıyorlar ama bizimki herseyi ağzına götürüyor çoğu uygun degil şimdilik.
Biz de genelde birlikte oynuyoruz ama annem geçen gün sen çok beraber oynamaya alıştırmışsın, biraz kendi kendine oynamayı öğrensin, her zaman seni ister, biraz uzaktan izle dedi. Bana da mantıklı geldi. Bugün bıraktım izledim biraz 5 dakika falan kendi kendine oynadı. Geçen gün bu sitede bir kadın 4 yaşında çocuğum bensiz oyun oynamıyor diye konu açmıştı. Düşündüm her zaman birlikte oynanırsa ileride yalnız oyalanmak istemez dedim.

Selam kızlar son sayfalara bakındım da meme vermekten bakanlar varmış ben de yalnız değilmişim şükür
Gece agresifbağlayıp kızıyorum bazen
Ne emzik ne su
Deliriyor illa meme istiyor
ilk dişi13.ayda çıktı
1ay içinde 3 diş patladı
Çocuk sıkıntı çekiyor sakin kal diyorum ama gece uykularımız hep zordu zaten şimdi zirve oldu
Diş süreci bitene kadar rahatlamayacak mıyız
Gece bi yatıp sabaha kadar uyumayacak mıyız yav
Şükürsüz olmayayım sağlığı sıhhati iyi hamd olsun
Allahım hepinizinkilere de hayırlı güzle uykular, iştah, sağlık afiyet versin inşallah arkadaşlarım 🤗♥️🌸

bizimki tehlike avcısı gibi tehlikenin diğer adı hep bi tirmanma açık kapi çekmece ne bulursa dibinde bitmece mutfak wc tehlikeli ne varsa orada
şimdi sandalyeye çıkma başladı göz kirpmaya gelmiyor tv açıksa biraz daha iyi kapliysa bana sarıyor baba hiç ilgisini çekmiyor 🤣
varsa yoksa anneeeee diye bağırıyor
en son aldığım biberondan (kacucuk uclu chicco) biraz balli süt içti silikon biberon ucuyla asla...
yemekler corbalar yok yani veremiyorum yapışıp yapışıp emesi var ama sanırım yeterli değil özellikle sabaha karşı bil fiil ayaktayız yatakta kaliyor bazen korkulu rüyam adeta bu durum çünkü bir kaç defa yataktan düştü
sabahları ben de kontrol edemiyorum kendimi uyuya kaliyorum ne yazikki ...
krep biraz yiyor bugün ilkkez hazir kefiri pipetle denedim yarım çay bardagindan az içti bakalim yarın içer mi bilmiyorum
alt azıları cikma konusunda zorlaniyor
ben de kıyamıyorum belki şimdi daha çok emmek istiyor diye pes edip veriyorum
bazı yerlerde okuyorum artık inek sütü daha degerli falan diye protein v.s. acısından

baya baya anneligimi sorgulayıp üzülüyorum
ağlıyorum

blw asla diyordum bizimki kendi blw sini kendi yapıyor 🤣🥴
tek iki lokma yesin diye her yer savaş alani yemek sonrası bildiğin yaglaniyoruz ...

henüz giydirmedim ama civilden çok beğendim diye bir uyku tulumu aldim bakalim soğuk olursa giydircem kalin değil civile de bi bakın derim

Selam kızlar son sayfalara bakındım da meme vermekten bakanlar varmış ben de yalnız değilmişim şükür
Gece agresifbağlayıp kızıyorum bazen
Ne emzik ne su
Deliriyor illa meme istiyor
ilk dişi13.ayda çıktı
1ay içinde 3 diş patladı
Çocuk sıkıntı çekiyor sakin kal diyorum ama gece uykularımız hep zordu zaten şimdi zirve oldu
Diş süreci bitene kadar rahatlamayacak mıyız
Gece bi yatıp sabaha kadar uyumayacak mıyız yav
Şükürsüz olmayayım sağlığı sıhhati iyi hamd olsun
Allahım hepinizinkilere de hayırlı güzle uykular, iştah, sağlık afiyet versin inşallah arkadaşlarım 🤗♥️🌸
Ben ne zaman uykusu düzene girecek diye sorunca 3 yaşında siye cevaplar aldığım da oldu😂
Yine şanslısınız bu zamana kadar diş sıkıntısı çekmenişsiniz. 6. aydan beri diş çıkarıyoruz ailece😀Şimdi de köpek dişler yolda. Uykular desen zaten hiç yoktular😀

Kızlar oto koltuğu ne kullanıyorsunuz? E bebekte baktım craft var bide joie beğendim ikiside 2 bin lira sizce hangisini tercih etsem yada farkı bir model mi? şuanda kullandigimiza oturmak istemiyor yol boyunca üzerimde.. Travel sistemin ana kucağı belki o yüzden oturmuyordur diyorum rahat bir şey olursa oturur inşallah

Ben ne zaman uykusu düzene girecek diye sorunca 3 yaşında siye cevaplar aldığım da oldu😂
Yine şanslısınız bu zamana kadar diş sıkıntısı çekmenişsiniz. 6. aydan beri diş çıkarıyoruz ailece😀Şimdi de köpek dişler yolda. Uykular desen zaten hiç yoktular😀
Evet dişi gecikmeli yaşamış olduk ama 4.aydan beri uyku sorunu oldu hep
O ileri tarihli cevaplar beni de hep korkutuyor 🙈

ShinSeGi ShinSeGi limelemon limelemon aklıma gelenler ama birkaç arkadaş daha vardı umarım iyisinizdir korkunuzu atlatmışsınızdır arkadaşlar çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın hepimizi ve evlatlarımızı korusun 🙁

Kızlar acil bez önerisine ihtiyacım var. Doğduğundan beri premium care kullanıyoruz. Gece boyu altını hiç değiştirmememe rağmen hiç sızdırmıyor. Hiç de pişik yapmadı ama ne zaman 6 numaraya geçtik pişik yaptı. Üstelik sadece popoda değil, bacak iç kısmında şu bezin fırfırlı kısmının değdiği yerde pişik çok fazla.
Gece sızdırmayan ve pişik yapmayan bez öneriniz var mı. Bu arada teni çok hassas.

Back