Evet canim serum fizyolojik cok onemli burun kanallari dae oldugundan cabuk dolarmis gun icinde sıksık acmam lazm serumfizyolojikle uygularken kormma ben korka korma yapardm korkck bisey yokmus:)Anneler ben 32.haftamda doğum yaptım bu hafta çıktı bebeğim küvezden burun tıkanıklığı mı geniz tıkanıklığı mı desem bi hırıltısı var doktor damla verdi sıkıyoruz ama daha açılmadı siz yaşadınızmı bunu n’aptınız ? Önerebileceğiniz buhar makinası varmı odayı nemlendirmek için ?
Canım doktor bi damla verdi damlatıyoruz dünden beri daha açılmadı görünürde bişey yok ama arka kısımda heralde yada genizde açılır mı ki kendiliğindenCamim hirilti normal yenidoganda. Benim bebegimde de oluyordu. Burun tikanikligini serum fizyolojikle gecirmeye calis. Burnu surekli acik olsun, bu onemli.
Canım damla verdi doktor dünden beri damlatıyoruz daha açılmadı onu damaltırkende genizine gidiyor oda korkutuyor beni yutarsa diyeEvet canim serum fizyolojik cok onemli burun kanallari dae oldugundan cabuk dolarmis gun icinde sıksık acmam lazm serumfizyolojikle uygularken kormma ben korka korma yapardm korkck bisey yokmus:)
Çıtçıtlı tulumu bile kullanamamıştım geçen kış ben çünkü aralardan soğuk alıyor. H&M in her ürünü efsane ama sitede bulmak zor. Lcw tulum almıştım 2 küsür tog du sanırım ama bedeni büyük gelmişti kullanamamıştım. Bir de yorgan gibiydiB Brcbrcbrc84 biz geçen sezon almıştık mağazada görünce, evet ne ince ne kalın yumuşacık, zaten 1 yaş 2 yaş diye gidiyor ben de 1 yaş almıştım. Bizim yatak odası serin olduğu için ben LCW’den 2,6 tog da aldım. Bir tane trendyoldan aldım lcw, o da 1,5 Togmuş, ince çıkarsa geri gönderecektim ama eşim faturayı atmış çöpleri toplarkenlcw olanları 1 buçuk-2 yaş aldım.
kızlar asıl hm dolgulu tulum pijama efsane ama şuan stoklarında yok. Kalınlığı ideal ve terletmiyor. Kalıbı da çok güzel. Fermuarlı değil ama çıtçıtlı, bacaklarına biraz soğuk girebiliyor oda serinse.
Bebeğiniz hayırlı olsun, sağlıkla büyüsünCanım doktor bi damla verdi damlatıyoruz dünden beri daha açılmadı görünürde bişey yok ama arka kısımda heralde yada genizde açılır mı ki kendiliğinden
Teşekkür ederim amin inşAllahBebeğiniz hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün❤Doktoru arayıp sormanız çok iyi olur hem içiniz rahatlar. Tecrübeler önemli ama doktor en doğru tavsiyeyi verir. Bence sorun.
Acilir acilir, damlayi duzenli kullanin. Bi de banyodan sonra yumusuyor, gorunurdeki pislikleri bebek kulak cubuguyla alin.Canım doktor bi damla verdi damlatıyoruz dünden beri daha açılmadı görünürde bişey yok ama arka kısımda heralde yada genizde açılır mı ki kendiliğinden
Evet yorgan yerine kullanılıyorÇıtçıtlı tulumu bile kullanamamıştım geçen kış ben çünkü aralardan soğuk alıyor. H&M in her ürünü efsane ama sitede bulmak zor. Lcw tulum almıştım 2 küsür tog du sanırım ama bedeni büyük gelmişti kullanamamıştım. Bir de yorgan gibiydi
Ferro sanol b şurupHangi damla bu canım? Biz sideferi biberon mamasına katıp veriyoruz.
çürük yoksa parmak fırçası, gazlı bez hepsi olurAy cok uzuldummmmm ya cok gecmis olsun kuzuya ben biliyordum bu konuyuda savsaklamkstim acikcasi cok iyi oldu yazmaniz bizim agzmz bile 1gece fircalamasak ne halde oluyo dedgnz gibi gida kalintisi vs..oluyordur elbette parmak fircasi ise yarar dimi
Canim benim sagolasincanım benim
yuzu de kalbi de güzelim
bilgecigimi kutlayacaktım her sey bu haftaya birikmiş gibi gelenimiz gidenimiz eksik olmadı
Allah eksik etmesin
biz iki mevlut
ve hastane süslemesi yapmıştık kendi çapımızda
bugün ki misafirlerimiz ellerinde pasta ve hediye ile geldi bizde vera yı giydirdik
bilge kuzumun pastası elbisesi harika olmuş
ben de yarin yani bugün yagmur olcak diyorlar olmazsa bahçede foto için indireyim çok güzel fikirmiş ama bizim bahçe yoğun olabiliyor
bizim konsept de baloncuk
ablasina baloncuk makinesi almıştım o baloncuk yapıyor vera çılgınca baloncuk avına çıkıyor
çok keyifsizim dostlarimla yapacaktık büyükce bir kutlama cekinir olduk...
saglikla geçsin ömürleri hepsinin
TesekkurleerNe tatlı olmuş maşallahPastası da çok güzel Nice güzel yılları olsun kuzucuğun
Bizim alt kat da yakmıyor ya hem gürültü hem yakmaz derken safi zararEvet yorgan yerine kullanılıyorBizim alt kat dükkan. Üst kat da yatak odasının peteğini kapatıyor, önümüzde kocaman bir ağaç, bu yüzden yatak odamız serin. Bize çok iyi gelmişti lcw 2,6 tog. Bu sene de kullanabilirim umarım.
İnşAllah canım ya tamam onuda deneyelim teşekkür ederimAcilir acilir, damlayi duzenli kullanin. Bi de banyodan sonra yumusuyor, gorunurdeki pislikleri bebek kulak cubuguyla alin.
ben yatak başı komodinimize soğana saplanmış karanfil koyuyordum burnumuz tikanincaİnşAllah canım ya tamam onuda deneyelim teşekkür ederim
İyi doğmuş BilgecikKizlaar tesekkurler, biraz havanin azizligine ugradik, ruzgarliydi ama iyi ki kutladik. Ileride " anne ne baby shower yapmissin, ne hastane suslemissin, ne mevlut yapmissin, ne kirkimi ucurmussun..." diye bana kizmasindan cekindimyoksa sirf o balonlu elbisenin hatrina dogum gunu kutladigimi dusunmeniz beni uzer hele konseptli partileri hic sevmem, pastanin balonlu olmasi filan tamamen tesaduf saka bir yana bana kosturmaca oldu ama iyi ki kutladik. Yarin da Veracigin dogum gunu, cok kutlu olsun ♥ T tuboz Bizden sonra dogum yapan oldu mu?
Bizimki cee oynamaya bayılıyor koltukların arkasına saklanıyor oynuyoruzSelam
Kızlar sizde oyun durumları nasıl?
İki basamaklı kaydırağın tepesine çıkıp bağırıyo bizimki, kaymak için henüz cesareti yok
Bıraktırması zor diyorlar, bizimkine kabul ettirememiştim ben. Ortodontik olanlardan mı kullanıyorsun?Kızlar emziksiz uykuya dalamıyor bizimki eskiden dalinca ağzınıdan atardi şimdı atmıyor çok emmis oluyor gece boyunca biraktiraniz var mı emzigi? dişlerini bozar diye korkuyorum ama çok meraklı ya nasıl biraktiracam düşünüyorum açıkçası
Philips aventin emzigini kullanıyoruz ama 0-6 aylık olanı diğeri büyük geldi kullanmadı.Gece ağlayarak uyanıyor emzik olmadan da uykuya dalmiyor ya nasıl olacak bilmiyorumBıraktırması zor diyorlar, bizimkine kabul ettirememiştim ben. Ortodontik olanlardan mı kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?