Kızlar günde 1 fincan Türk kahvesi içiyorum ama bazen 2 fincana çıkıyor, emzirme dönemi limitini aşmıyorum diye düşünüyorum ama yanında çikolata da oluyor aşıyor muyum bilemedim. Günde 1 fincandan azla kahve tüketen var mı aranızda

Bizz dogum gunumuzu erken kutladik 2siydi ondeoln onden :) 2 arkdsmz geldi sadece malum herkes cekiniyor boylede cok iyi oldu hem hatira kaldi hem bizbize icimiz rahatti tum kuzularin yallasan gecen saglikli omurleri olsn
Nice mutlu yıllara canım☺ Ne çabuk geçiyo zaman ya geçen sene bu zamanlar doğdu doğacak nasıl olacak diye düşünürken şimdi yaşını kutlayacaz

Ben 2-3 fincan içiyorum. E Elwing6 sen niye içmiyosun kız, sevmiyo musun?

1 yaş kontrolü için hastaneye giden var mı? Vaka sayıları arttıkça hastaneden korkuyorum.

1 yaş kontrolü için hastaneye giden var mı? Vaka sayıları arttıkça hastaneden korkuyorum.
Biz gittik mecburen kan dgeerlerine bakilacakti menenjit asisi olacakti.ozel hastanede korkmadim ama simdi asi icin saglikocagi aradi vakalar cok fazla sabah erkenden gelin yapalim asiyi dedi kimse yokken acaba aailarida ozeldemi yaptrsam diyorum

Biz gittik mecburen kan dgeerlerine bakilacakti menenjit asisi olacakti.ozel hastanede korkmadim ama simdi asi icin saglikocagi aradi vakalar cok fazla sabah erkenden gelin yapalim asiyi dedi kimse yokken acaba aailarida ozeldemi yaptrsam diyorum
Dün arkadaşımla konuştum o da liv e gidiyor. Benim gibi pimpirikli biraz. Hastaneye giderlen korkmuyor musun dedim sabah 8 gibi etkenden gidiyoruz daha yeni her yeri temizlemiş oluyorlar, ilk biz gidiyoru dedi. Bilmiyorum ben de sağlık ocağına gidecektim ama 1 yaş olduğu için kan tahlili yapılacak, bir de sağlık ocağı da yapmadığı için kaç aydır boy, kilo rutin kontroller yapılmadı ona baktırayım diyorum.

Biz gecen hafta livde sünnet olduk. Dr livde corona yok dedi. Medicalparktaki drumuz medicalparkta olduğunu ben de duydum dedi

Biz bugün olduk 1 yaş aşılarını ateş yapmaz demişti hemşire ama şuan ateşli kuzum calpol verdim duşa soktum emziriyorum bakalım canımı sıktı bu ateş işi
Geçmiş olsun, ateşlendiğinde mendili ıslatıp başına, kol altına koymuştuk ara ara biz.Sadece 1 yaş aşıları mı yoksa menenjiti de yaptırdınız mı?

Evet emeklemeyi beklememek lazımmış. Hala da düzelmedi
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl?lokal anestezi ile mi oldu? Biz de yaptırmadık açıkçası korkuyorum sünnetten biraz daha büyüsün yaparız diyorum korona da var korkuyoruz bişey yapmaya. Ne kadardi ücreti?

Liv cok guzel o konuda gervekten doktor koruya gecmis orasida bostu ama livde bende tedirgn olmuyordm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…