Kızlar biz gece çok uyanıyorduk 3 gündür geceleri kefir veya ayran veriyorum biraz daha azaldi uyanmalar .Benim süt iyice azaldı.buarada çok devam sütü denedik hiçbirini begenmedi
Ayran biz de basladik ama uyanmalar ayni ne yazikki :) ben mamayi birwz azaltmak adina ayran veeiyorum yolsa haftada 2kutu almak durumunda kaliyoruz aslnda sadeve geceleri veriyorum ama ona ragmen cok gidiyor azaltmak ostiyorum doktorda ayran ver demisto ama ayni sekilde meme diye uyanip sabaha kdr meme agzinda uyumak istiyor

Ya biz bikaç gün önce abartisiz yarım saate bir uyanıyorduk gözüm kanlandı uykusuzluktan.Çok gidiyomus hakikaten kefir dene birde

Gecmis olsun. Probiyotikler kabizliga da ishale de iyi gelir cunku barsak florasini duzenler.

Peyniri kendim yapıyorum da Kefir alayım ben de hangi marka, foto atabilir misin? Mama içmiyor anne sütü alıyor ama azı dişlerden midir nedir bir kaç gündür ishal. Bugün biraz daha katı ve dün iki kez kaka yaptı. Bir de yapmadan önce karın ağrısı çekiyor, gece uyandı karnına sıcak havlu koydum, az kaka yaptı rahatladı. İkinci azı dişi de dün patladı, inşallah ishali de geçer.

Ben kendim yapiyorum kefiri canim aktardan canli kefir mayasi aldim 8saatte oluyor oda sicakliginda cam sisede
Ben yaptım daha önce de ama emin olamadım oldu mu olmadı mı diye Bir de 1 litre oldu ve bir kaç günde tüketilmesi gerektiğinden bozulmuştur diye çöpe gitti, benim de kefirle aram olmadığından içemedim.

İçim markası canım sevdi bizimki.Patladı ise rahatlar inşallah artık geçmiş olsun

İçim markası canım sevdi bizimki.Patladı ise rahatlar inşallah artık geçmiş olsun
Sağol canın inşallah, dün patladı ben de rahatlar artık dedim ama gece 1 kez ve sabah karnı ağrıdı, katılaşmış gibi ama ishal devam ediyor gibi. 1 yaş kontrolüne gidecektik ama öne çekeyim diyorum, korona da çok yaygınlaştı hastaneden korkuyorum. 1 yaş kontrolü ne zaman sizin?
Bahsettiğin kedir bu mu? Bir de ne kadar içiriyorsun? İshale iyi geliyordur herhalde

21 eylülde aşısı var o zaman sağlık ocağına gideceğiz tahlil falan ben de yaptırmayı düşünüyorum da hastalık çok artıyor gidemeyiz sanırım. Aksam uykusuna dalinca Biberona 180 cc civarı koyuyorum gece boyu ne kadar içerse veriyorum ortalama 80 100 civarı içiyor.İshale de iyi gelir bence probiyotik sonuçta. Ayranı daha çok veriyorum ama.Dün gece yine çok uyandik bizim de dişler zorluyo

Geçmiş olsun bizde yaşadık aynısını bez değiştirirken çığlık çığlığaydi.. Canım İlk başta yapman gereken kaka yapınca kesinlikle suyla yıkaman ben banyo kuvvetine götürdüm sonra lavoaba daha mantıklı ve kolay geldi.. Sıcak suyu aç akan suyla yıka sakın sakın ıslak mendil sürme.. Güzel kurula ve bepantol pişik kremi bizim kurtarıcımiz oldu eşime aldırdim hemen ben normalde sudokrem vardı ama pek kullanmiyordum

Çok teşekkür ederim canım bugün neredeyse pişik geçmiş gibiydi. Daha önce de pişik olmuştu doktor trosyd ve hametan vermişti ama trosyd haftada 3 gün demişti, kortizonlu sanırım o yüzden onu bir gün kullandım. Sonraki gün hametan kulllandım. Bugün kızarık da geçmişti şükür Dediğin gibi silmek yerine banyoda yıkadım, zaten normal zamanda da ıslak mendil kullanmıyoruz pamuk kullanıyoruz. Pişik nasıl yakıyorsa çocuk alt değiştirme bezi gördüğü an ağlıyordu. Hala korkuyor altının değiltirilmesinden ama bugün acımadı sanırım değiştirirken ağlamadı.

Bahsettiğin kefir bu mu deyip dosyayı eklememişim

Eklentiler

• D0BC7000-8210-40D4-A04A-C7C3181A04A9.jpeg
    52,2 KB · Görüntüleme: 14
Ne güzel açıklamışsın, aynen de öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…