Maalesef şuan hala ateşliNasıl düzeldi mi
Teşekkür ederimGeçmiş olsun, ateşlendiğinde mendili ıslatıp başına, kol altına koymuştuk ara ara biz.Sadece 1 yaş aşıları mı yoksa menenjiti de yaptırdınız mı?
Ateş zor oluyor. Ben bir de elimi ıslatıp yüzünü, ensesini kulaklarını başını ıslatıyordum elimle, anında 36 lara düşüyordu ateşi tabi bir kaç dakikalığına, sonra yine çıkıyordu. İnşallah bugün daha iyidir kuzucuk.Maalesef şuan hala ateşli
Teşekkür ederim
Dün geceden bu yana 4. Kez calpol vermek durumunda kaldım çok sıcak sabah akşam duş aldırıyorum. 1 ölçek ve 1 ölçeğe yakın verdim son 3 ünü inşallah sıkıntı olmaz ilaç kullanmaktan hiç hoşlanmıyorumbez ıslatıp kafasına alnına eklem yerlerine uyguluyorum bende.Huysuzluk ve iştahsızlıka yaptı fazlasıyla. Sadece sağlık ocağı aşıları 3 tane ağır geldi sanırım. Özel Meningokok son doz 13. Ayda var o da yapar muhtemelen
Liv cok guzel o konuda gervekten doktor koruya gecmis orasida bostu ama livde bende tedirgn olmuyordm
Bize bir tandık ürolog 1 yaş en iyisi demiştüi. Hiç de ii değil sürekli emekledi. Genel anestezi oldu. Ameliyata alırkenki ağlaması bakışlarını hiç unutamaycağım. Pansumanda kanadı. Ödem oluştu. Şimdi 1 haftamız geçti düzeliyor şükür. Dr da hemen cevpladı sorlarımızı. Drdan memnun kaldık. Sağlık sigortası kapsamındaydı sünnet. Ödememiz olmadıGeçmiş olsun canım şimdi nasıl?lokal anestezi ile mi oldu? Biz de yaptırmadık açıkçası korkuyorum sünnetten biraz daha büyüsün yaparız diyorum korona da var korkuyoruz bişey yapmaya. Ne kadardi ücreti?
SaolX xxyyzztt hayırlı olsun geçmiş olsun
ben çok yorgunum
vera hiç durmuyor ve bana sariyor
bakıcı tutmaya korkuyorum ve vicdan yapiyorum sanırım
eşim kendi havasında ikisi ile de ilgilenmiyor...
korona yüzünden her işim yarım işe gittiğim günler pert im
verayla verimli vakit geçirdiğimi düşünmüyorum
akşamları tv açık ben işteyken huysuzlaninca çocuk şarkısı açıyorlarmış
hiç bir yakin akraba yok yakın mesafede oturan
olsa da guvenemmm gözümün önünde surekli düşen kalkan bi tip vera,
günler geçiyor 36 oluyorum....
sevgiler...
hadi ya başka kaçlar güzelSaol36 güzeldir tadını çıkar
Evet, yenidogandan daha cok emziriyorum. Meme forever. Istahi hic yok baska seye. Tukuruyor, cikariyor, kendi yemek isteyip yiyemiyor. Sonuc meme meme meme. Zaten benimki oldum olasi yemege isteksizdi.bizim gibi ek gıdaya mesafeli ve anne sütü ana besin devam eden var mı erken başladı tez yoruldu
Bize de 1- 1 buçuk civarı yaptırın demişti bir üroloji doktoru ama ilk doğduğu aylarda yaptirmadigim için pişmanım açıkçası.Bize bir tandık ürolog 1 yaş en iyisi demiştüi. Hiç de ii değil sürekli emekledi. Genel anestezi oldu. Ameliyata alırkenki ağlaması bakışlarını hiç unutamaycağım. Pansumanda kanadı. Ödem oluştu. Şimdi 1 haftamız geçti düzeliyor şükür. Dr da hemen cevpladı sorlarımızı. Drdan memnun kaldık. Sağlık sigortası kapsamındaydı sünnet. Ödememiz olmadı
Ben sadece geceleri emziriyorum bırakacak gibi emmeyi.Nice mutlu yıllara ben de 36 oluyorum 11 inde ☺bizim gibi ek gıdaya mesafeli ve anne sütü ana besin devam eden var mı erken başladı tez yoruldu
Prima premiumcare 6 denedin mi? Kesin premiumcare dışındakiler alerji yapıyordur, eşin yanlışlıkla prima aktif bebek almıştı kızarıklık oldu, çocuk alt değiştirmekten korkar olmuştu. Neyse tekrar premiumcare aldım düzeldi şükür.kızlar bi de bişey soracağım külot bezi hiç sevmiyorum bantlilarda da büyük numara neredeyse yok
ve biz hep kilomuzdan büyük bez kullaniyoruz
resmen kilosuna uygun bezler olmuyor ...
goo.n
pure
ve primanin bi modeli dışındakiler alerji yapiyor ne kullaniyorsunz bizim kızın totosu büyük desem o da o kadar fark eder mi nedir bu bez olayı ya
teşekkür ederim canim kızımla vera yla aynı gün doğum günümüz daha gelmedi yani P Pink85T tuboz canim oncelikle mutlu yillar, ben de full gaz emzirmeye devam ediyorum.
Kulot bezin nesini sevmiyorsun yahu bence yuzyilin icadi. Ben kulot bezi zor giydiriyorum bantlilar artik mumkun degil bizim icin. Sleepy kullaniyorum ama soyle bir sorun oluyo 4 numara belini sikiyor, 5 numara toto kismi buyuk oluyor. Prima premium care bence yine en guzeli ama pahali geldigi icin sleepy aliyorum.
2 cocuk zor, is hayati zor biz bir suru insan 1 bebeye yetemiyoruz. Sizlere kolayliklar diliyorum ❤
görgüsüz sorumsuz insan a laf anlatmak dünyanın en zor şeyi sanırımKızlar bu alt komşu meselesini ne yapıcam ben ya? Konuştuk telefonları aldık hani gece gürültü olursa mesaj atarım diye, yok aynı. Şimdi de oğlunun arkadaşı gelmiş birken iki oldular, koşturuyor, bağırıyorlar evde. Zaten gece uyumuyor bari gündüz uyusun diyorum valla oğlum uyuduğunda bunlar başlıyor sinir stres sahibi oldum. Karşı komşunun zırt pırt eve girip çıkarken kapıyı gümmm diye çarpıp yeri inletmesini saymıyorum bile.
canım içerik petroleum u görünce alamıyorum elim gitmiyor goon a kaldımPrima premiumcare 6 denedin mi? Kesin premiumcare dışındakiler alerji yapıyordur, eşin yanlışlıkla prima aktif bebek almıştı kızarıklık oldu, çocuk alt değiştirmekten korkar olmuştu. Neyse tekrar premiumcare aldım düzeldi şükür.
napicaz ya bence süt de pek tutmuyor vız vız sürekliEvet, yenidogandan daha cok emziriyorum. Meme forever. Istahi hic yok baska seye. Tukuruyor, cikariyor, kendi yemek isteyip yiyemiyor. Sonuc meme meme meme. Zaten benimki oldum olasi yemege isteksizdi.
Goon sızdırdı her gece zıbın değiştirince bıraktımcanım içerik petroleum u görünce alamıyorum elim gitmiyor goon a kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?