- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Ona da yüreğim el vermiyorO zaman maket pasta baksana cunku asiri ucuk ya fiyatlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ona da yüreğim el vermiyorO zaman maket pasta baksana cunku asiri ucuk ya fiyatlar
Olabilir canim guzel de olur bizim konsept yok biktim unicorn fln gormekten minnak cicekli bir elbise cicekli seyler var adi gibi ne zamandi sizinBu pastalar güzelmiş Ya katlı düşünmüyorum en fazla senin bu görseldeki boyutta olur ama ne bileyim şöyle uzay mekiği falan geldi aklıma
A bak aklma geldi gorunca bakarken kucuk prensli de olabilir sizeOna da yüreğim el vermiyor
Ya hic giymedigim uzuk kollu, pembe tuvit bir elbisem var. Artik icine girmem pek mumkun degil onu giydireyim diyordum ama simdi sana yazarken dusundum de aslinda ayni elbiseyle benim de fotom olsa cok hos olur istanbula donunce bir dolabi karistiracagim ama modasi pek gecmeyecek, klasik bir sey olsun istiyorum.ne giydireceksin ya bu kiyafeti secmekte onemli uzun soluklu bir sey olmasi lazim.fikir cok iyi bende yapayim
Aynen iste o yuzden de onemli ayyy bizim kizlar kesim bizi begenmez ilerde rockci falan olup bu nee anne yaaaa diyolarmsYa hic giymedigim uzuk kollu, pembe tuvit bir elbisem var. Artik icine girmem pek mumkun degil onu giydireyim diyordum ama simdi sana yazarken dusundum de aslinda ayni elbiseyle benim de fotom olsa cok hos olur istanbula donunce bir dolabi karistiracagim ama modasi pek gecmeyecek, klasik bir sey olsun istiyorum.
Cikolatayi buradan almistim bambili :) Magnetleride kendim yapmistm keceden mutlu_ev den bakarak instgrmdan ...Kızlar bişey danışmak için uğradım umarım yardımcı olursunuz bebek için çikolata yazılı magnet falan yaptırdınız mı site önerisi isticektim netten hiç almadım guvenemiyorum guzel gelirmi diye
Ahaha ya o kacinilmaz son sanirimAynen iste o yuzden de onemli ayyy bizim kizlar kesim bizi begenmez ilerde rockci falan olup bu nee anne yaaaa diyolarms
Ben bateri konseptli 1 yaş çekimi yaptırılan o yüzdenAhaha ya o kacinilmaz son sanirim
iyi fikir! Nasil insanlara donusecekler acaba yaa... kendime sik sik sunu hatirlatiyorum : bilge benim hayallerimi gerceklestirmek icin gelmedi, kendi potansiyeli var ve benim gorevim o potanaiyeli gerecklestirmesi icin kilavuzluk etmek... umarim basarabilirim. Boyle bir duzende mutlu cocuklar yeyistirebilmek de bizim sinavimizBen bateri konseptli 1 yaş çekimi yaptırılan o yüzden
Onu da düşündüm ama doğduğunda kapı süsü ve magnetler küçük prenstio yüzden küçük prense kafayı takmış annem demesin büyüyünce diye farklı bir şey düşünmeliyimA bak aklma geldi gorunca bakarken kucuk prensli de olabilir size
Sorunu yeni gördüm 9 Eylül, sizin?Olabilir canim guzel de olur bizim konsept yok biktim unicorn fln gormekten minnak cicekli bir elbise cicekli seyler var adi gibi ne zamandi sizin
Pirinc lapasi, muz aklima gelenler. Bol su vermeyi unutma susuz kalmasin. Bir de takip et atesi vs var mi? Poposuna pisik kremi iyi grlebilir... cook.gecmis olsun, bir an once toparlar umarimKızlarrrr bir şey danışmam gerek size. Malum azı dişler geliyor, biri çıktı şimdi diğeri çıkıyor. Çok zor çıkıyor, şu ana kadar çıkan dişler bu kadar zorlamadı ve ishal falan da olmadı ama şimdi ishal oldu hatta ishalden poposu tahriş olduğundan altını değiştireceğimiz an kıyamet koparıyor. İshal için ne yapmam gerekir? İştahı falan da azaldı patates yaptım yemedi.
Cok gecmis olsunKızlarrrr bir şey danışmam gerek size. Malum azı dişler geliyor, biri çıktı şimdi diğeri çıkıyor. Çok zor çıkıyor, şu ana kadar çıkan dişler bu kadar zorlamadı ve ishal falan da olmadı ama şimdi ishal oldu hatta ishalden poposu tahriş olduğundan altını değiştireceğimiz an kıyamet koparıyor. İshal için ne yapmam gerekir? İştahı falan da azaldı patates yaptım yemedi.
Ben de bunu dusunuyorum sıksık ki eminim farkli yapilarda olacagiz daha simdiden bile bazi seylerde belli ediyor kendini buyudukce bir seyler daha farklilasacak sanirim.gecenlerde ilk kez anne kiz disari cikmistik cok hosuma gitti dusundum buyuyecek ve ben annelikten ziyade en iyi arkadasi olacagim :)iyi fikir! Nasil insanlara donusecekler acaba yaa... kendime sik sik sunu hatirlatiyorum : bilge benim hayallerimi gerceklestirmek icin gelmedi, kendi potansiyeli var ve benim gorevim o potanaiyeli gerecklestirmesi icin kilavuzluk etmek... umarim basarabilirim. Boyle bir duzende mutlu cocuklar yeyistirebilmek de bizim sinavimiz
Teşekkür ederimCok gecmis olsun
Ateşi yok canım azı dişi çıkıyor ondan sanırım. Pirinç lapası verdim, çok sevmede dr patates püresi verdim. Bugün biraz daha iyi gibi ama 1 kez kaka yaptı yine ishal. İshalden dolayı pişik olduğundan alt değiştirme bezini gördüğü an ağlıyor. Yoğurdu probiyotik yoğurtla mayalıyordum, probiyotik yoğurt kabızlığa iyi geliyor ama şimdi ishal verdiğimde iyi mi gelir bilemedim. Nette de çok bilgiye ulaşamadım bı konuda.Pirinc lapasi, muz aklima gelenler. Bol su vermeyi unutma susuz kalmasin. Bir de takip et atesi vs var mi? Poposuna pisik kremi iyi grlebilir... cook.gecmis olsun, bir an once toparlar umarim ♥
Şeftali de iyi gelir diye biliyorum pisige ve ishale geçmiş olsun kuzuya ne zor ya dişler mahvediyo çocuklarıAteşi yok canım azı dişi çıkıyor ondan sanırım. Pirinç lapası verdim, çok sevmede dr patates püresi verdim. Bugün biraz daha iyi gibi ama 1 kez kaka yaptı yine ishal. İshalden dolayı pişik olduğundan alt değiştirme bezini gördüğü an ağlıyor. Yoğurdu probiyotik yoğurtla mayalıyordum, probiyotik yoğurt kabızlığa iyi geliyor ama şimdi ishal verdiğimde iyi mi gelir bilemedim. Nette de çok bilgiye ulaşamadım bı konuda.