O kadar güzel yazmışsın ki teşekkür ederim kalp❤
Aslında eşim öğretmen bunca zamandır tek değildim ama
-EarthLing- in dediği gibi benimki de hep beni istiyor. Ben mutfakta işimi yaparken eşim bakıyor ondayken huysuzluk yapıp beni istiyor, ben alınca eşim diğer işi yapıyor evde böyle burger king de çalışanlar gibi koşturma var
Biz mi beceriksiz diyorum ya da yaşımız mı geçmiş enerji yok koşturmaya diyorum ama maşallah hareketli. Eşimin bugün semineri var ve 20 Eylüle kadar öğretmenler okulda olacakmış yani artık tekim. 20 Eylülden sonra da okul açılır zaten.İki kişiyken yoruluyordum şimdi naparım diyorum
Annem yakınımda ama organik ürün yetiştirmek için köye gitti. Hem oğluma organik yetiştiriyor hem corona zamanı nefes alacak bir yerde oluyorlar. Onlar için iyi ama bazen ekip biçmese de yakınımda olsaydı diyorum sanırım bencilce düşünüyorum.
Çitleri aldım ama sevmedi, şimdilik oyuncaklarını koyduğum bir alan olarak kullanıyorum
Ses konusunda haklısın uyuyacağı varsa uyuyor ama görmelisin hani şu metal şarkılarda bağırılar hatta böğürürler ya öyle bağırıyor alttaki
Bir kaç gündür oğlum oyun oynarken klasik müzik açıyorum yanına oturuyorum bana da iyi geliyor sanki onu da sakinleştiriyor.
Ah ben de uykuya pek düşkündüm ama abartmıyorum 4. Aydan beri uyumuyorum, bazen 1 hafta uyuyup beni rahatlattığı oluyor ama 7. Aydan beri diş çıkarıyor kuzum ne yapsın. Şikayet etmiş olmak istemiyorum Rabbim yavrularımızın sağlığını korusun ama işte yorgunluk..
Çok uzun yazdım kusura bakma
Kan değerlerime baktırmak istiyorum ama corona dönemi psikolojimi iyice bozdu hastaneye gitmeye korkuyorum ama menenjit aşısına gitcez mecbur.
Sonuç olarak sana çooook teşekkür ederim mesajın içimi ısıttı
❤