• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maşallah kuzuya🥰 Doğum günü salgından dolayı yapmayı düşünmüyorum ama ileride neden benim 1. Yaşımı kutlamadınız, pasta fotoğrafı yok mu, arkadaşlarımın var gibi sorular sorabileceğini düşünerek pasta kesmeyi planlıyorum😂 Aslında şöyle güzel bir pasta yaptırmak istesem de salgından dolayı o hazır pastayı yeme cesareti bulamam diye düşünüyorum. Pasta işini ne yapacaksın?
Kesinlikle öyle diyecek ama şöyle birşey var ki
Hiç bişey hatırlamayacak 🤣
Hele ki gününde değilse yandık😆
ağlayıp sızlaması kucak istemesi cabası
Kısacası kaos diyebilirim benim için

Ben bildiğimiz bi yerden minik bi pasta alıp resmini çekerim onunla birlikte 🎂
İnşallah 2 yaşında partisini yaparım
En azından bişeyler anlayacak kadar büyüyor ☺️

Ablasında da yapamamıştım birkaç engelden dolayı ilk Doğum gününü
2. Çok güzel olmuştu

Ayrıyeten dış çekim yaptıracağım
Sende yaptırabilirsin❤️

kızlar pastayı neden yiyemiyceksiniz ekmek paketli mi yiyorsunuz
biz yiyoruz ekmek pastayi da yaptircam
ama öyle şeker hamuru yığıni bir pastayi ablasina da yaptirmadim yiyemiyoruz yaptirmuyoruz büyük pastanelerden bi tanesinden normal bir pasta ya da kendim yaparım bakalım bizim daha 36 günümüz var 🤭

kızlar pastayı neden yiyemiyceksiniz ekmek paketli mi yiyorsunuz
biz yiyoruz ekmek pastayi da yaptircam
ama öyle şeker hamuru yığıni bir pastayi ablasina da yaptirmadim yiyemiyoruz yaptirmuyoruz büyük pastanelerden bi tanesinden normal bir pasta ya da kendim yaparım bakalım bizim daha 36 günümüz var 🤭
Valla ne yalan söyleyeyim şu paketli dilim ekmeklerden yiyoruz ama normal ekmeği o özlemiştik ki bir iki kez normal ekmek yediğimiz de oldu. Daha zaman var nice sağlıklı yılları olsun kuzularımızın🥰

Günaydın 🌸🌸

Bi haftadır uykular sarpa sardı
Gece gündüz emiyo maşallah
Üst yanlar uzuyor onun ağrısı ve alt yan dişler çıkmadı onun huzursuzluğu var

Kızım kardeşinin yürüdüğünü gördükçe hemen bana söylüyor ve gidip ona sarılıyo sevinçten❤

Komşumuzun bebeği oldu o kadar küçük geldi ki gözüme
Tam zamanında doğurmuşum dedim kendi kendime 😌
Üçüncü çocuk fikrini düşünemediğimden hep bunlar 🙈

Doğum günü planlarınız var mı?
Masallah 🥰 ben de sıksık oh ne guzel buyudu bile iyiki yapmisim diyorum yasimiza gore olmayan arkadaslarimi gordukce hem onlarin adima dua ediyor hemde kendi adima sukrediyorum..ben seviyorum incik cincik seylerle ugrasmayi ilk oldugu icinde ozeniyorum ne yalan soyleyeyim..2 3 yakin arkdsmz gelir sosyal mesafede evimiz buyuk o sekilde geciririz..ona bile korkuyor insan ama insan cevresinide ozluyor haftasonlari bir parkta bulusp dostlarimizla uzaktan uzaga sohbet ediyoruz vs..yani ufak capta yapacagim anı kalsin..

Masallah 🥰 ben de sıksık oh ne guzel buyudu bile iyiki yapmisim diyorum yasimiza gore olmayan arkadaslarimi gordukce hem onlarin adima dua ediyor hemde kendi adima sukrediyorum..ben seviyorum incik cincik seylerle ugrasmayi ilk oldugu icinde ozeniyorum ne yalan soyleyeyim..2 3 yakin arkdsmz gelir sosyal mesafede evimiz buyuk o sekilde geciririz..ona bile korkuyor insan ama insan cevresinide ozluyor haftasonlari bir parkta bulusp dostlarimizla uzaktan uzaga sohbet ediyoruz vs..yani ufak capta yapacagim anı kalsin..
Valla doğru ilk heves bi başka oluyor ☺️
İnşallah gönlünce olur canım 🌸
Bu da bizim şansımıza diyorum
4 dört gözle yazı bekledik
ne umduk ne bulduk
Yine ki şükür büyüdüler, baksana artık bi yaşları olacak 😍
Doğum günlerinden minik bi şeyler paylaşırız profilde filan
Uzaktan da olsa kutlarız 😌🦋

Valla doğru ilk heves bi başka oluyor ☺
İnşallah gönlünce olur canım 🌸
Bu da bizim şansımıza diyorum
4 dört gözle yazı bekledik
ne umduk ne bulduk
Yine ki şükür büyüdüler, baksana artık bi yaşları olacak 😍
Doğum günlerinden minik bi şeyler paylaşırız profilde filan
Uzaktan da olsa kutlarız 😌🦋
Yaa ne cabuk gecti zaman..ilk eve geldigimiz geceyi hala unutamiyorum ☺ tabiiii biz de buradan kutlama yapariz 🙃😜

Bizim tosbaga ilk kez hasta oldu..burnu akiyor serum fizyolojik yapiyorum sıksık..sababa karsi 5de uyandik oturduk sarildik...20sinde de menenjit 2.dozu var..bu kuzular hic hasta olmasa :(

Bizim tosbaga ilk kez hasta oldu..burnu akiyor serum fizyolojik yapiyorum sıksık..sababa karsi 5de uyandik oturduk sarildik...20sinde de menenjit 2.dozu var..bu kuzular hic hasta olmasa :KK43:
Geçmiş olsun canım odasına kuru soğanı dörde bölüp koymayı denedin mi? Ev kebapçı gibi kokacak😂 ama öneriyorlar bunu.

Geçmiş olsun canım odasına kuru soğanı dörde bölüp koymayı denedin mi? Ev kebapçı gibi kokacak😂 ama öneriyorlar bunu.
E Elwing6

geçmiş olsun

tarif şöyle, 🤭
kuru soğanı ikiye bölüp
üzerine karanfil saplayacaksın ve yatağının başucunda duracak
ben kişın yapiyordum kalorifer kuruttuğu için yüzüne de ıslak müslin koyuyordum ki havayı nemlendirsin
... çok iyi geliyor...

E Elwing6

geçmiş olsun

tarif şöyle, 🤭
kuru soğanı ikiye bölüp
ben kişın yapiyordum kalorifer kuruttuğu için yüzüne de ıslak müslin koyuyordum ki havayı nemlendirsin
... çok iyi geliyor...
Ben karanfilsiz yapıyordum direkt soğan kokusuna maruz kalıyordu😂

E Elwing6

geçmiş olsun

tarif şöyle, 🤭
kuru soğanı ikiye bölüp
... çok iyi geliyor...
Tesekkurleeer 🌸oksuruk yok suan ama siril siril burnu..

Kızlar merhaba🙋‍♀️ 3 gündür şehir dışında kayınvalidemlerdeydik. Oğluma ilgi alaka çok iyiydi herkes onunla ilgileniyor falan ama anlamadığım iki gündür vurmayı öğrendi ve yanında vuran eden asla kimse yoktu. Herkes çok iyi ilgileniyordu diye bu yüzden özellikle belirtim. Mama yemek istemiyorsa sinirlenip elime vuruyor falan. Baya bir atarlı oldu. Halbuki ortam çok sakin, pozitif ve neşeliydi. Sizde de var mı böyle durumlar.

Kızlar merhaba🙋‍♀️ 3 gündür şehir dışında kayınvalidemlerdeydik. Oğluma ilgi alaka çok iyiydi herkes onunla ilgileniyor falan ama anlamadığım iki gündür vurmayı öğrendi ve yanında vuran eden asla kimse yoktu. Herkes çok iyi ilgileniyordu diye bu yüzden özellikle belirtim. Mama yemek istemiyorsa sinirlenip elime vuruyor falan. Baya bir atarlı oldu. Halbuki ortam çok sakin, pozitif ve neşeliydi. Sizde de var mı böyle durumlar.
Biz de uzun zamandir var..babasida bende gayet sakin insanlariz oyle siddet vs gorebilcei yer yok belki severken bilemiyorum ama bizimki baskaydi kucuk aylarda basladi yuze dalma ve bizimde kalabalik ortama ilk girisinde oldu..evde surekli yalnizdik kendini koruma icgudusumu bilmem simdi ne zaman bir sey istemese yuzume patlatiyir birtane cani sıkıldysa tirmaliyor yuzumu kedi gibi hic tepki vermiyorum sev annecim demeye devam ediyorum ciciiiiye ceviriyorum isi ama bizde de durum o

Biz de uzun zamandir var..babasida bende gayet sakin insanlariz oyle siddet vs gorebilcei yer yok belki severken bilemiyorum ama bizimki baskaydi kucuk aylarda basladi yuze dalma ve bizimde kalabalik ortama ilk girisinde oldu..evde surekli yalnizdik kendini koruma icgudusumu bilmem simdi ne zaman bir sey istemese yuzume patlatiyir birtane cani sıkıldysa tirmaliyor yuzumu kedi gibi hic tepki vermiyorum sev annecim demeye devam ediyorum ciciiiiye ceviriyorum isi ama bizde de durum o
Bizimki sanki Gülcenin erkek versiyonu gibi daha minikken çığlık atmaları falan sen anlattıkça aaa aynı diyordum😂 Bizim de oryam gayet sakin dediğin gibi koruma içgüdüsü olabilir. İnşallah unutur vurma işini bir ara da ısırma vardı😀 Gülcenin burnu akıyordu nasıl oldu?

Bu gece odasini ayirdim ilk kez yan oda da yatacak ve ona bile kiyamiyorum ah analik 😂sanki ayriliyoruz gibi icim burkuluyo 😂 ama babamiz horluuyor odada kaldi adamcagiz oyle olmadgi zamanlarda agliyor zaten yanina kosuyorum odalar bitisik allahtan 😂🙏
Bugün biz de onu konuşuyorduk, odalar bitişik bizim de ben 1 yaşını bekliyorum eşim salonda yatmaktan sırtım ağrıdı odasını ayıralım diyor😂 Ama bugün saat başı uyandık diş çıkarıyor galiba. O yüzden biraz daha beklicem galiba.

Bizimki sanki Gülcenin erkek versiyonu gibi daha minikken çığlık atmaları falan sen anlattıkça aaa aynı diyordum😂 Bizim de oryam gayet sakin dediğin gibi koruma içgüdüsü olabilir. İnşallah unutur vurma işini bir ara da ısırma vardı😀 Gülcenin burnu akıyordu nasıl oldu?
Donemsel herhalde ya bu sira kaygida var odadan cikamiyorum surekli tepemde 12.ayda ve 18.ayda ust seviyede oluyomus maalesef.surekli oesimde agliyo..yarin doktora gidecegiz canim hem kontrol hem asi bakalim..hafif akiyo hala..siz nasilsiniz

Back