• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canını ne sıktıysa inşallah önemli bisey degildir canim rabbim gönlüne inşirah ferahlığı versin maşallah minik tospaya benim minnak kızım da 10 aylık olmasına 2 gün kala birden bir güven geldi basladi yürümeye şimdi evin her tarafını turluyor bizde öpüyoruz sizi görüşürüz canim
Amin canım benim inşallah 💜
Oyy maşallah miniğime Rabbim nazarlardan saklasın 😌

ne oldu gülen yüzümüz solma sen
bizde ilk yürüyen kahramanımızı öperiz 🤩🤗
biz henüz tırmanma aşkımızı aşıp genel yürüyüşe geçemedik...
2 adım pat durumundayız
evde bi koltugumuzun yastığı var geometrik şekilli o yastığa bayılıyor nerdeyse 1 aylıktan beri
# yazayim da unutmayim
Özel hayatımda biraz stresliydim
Neyse geldi geçti

Ama kk da bi arkadaş vardı onun acı haberi beni etkiledi
Kocası denen pislik annesiyle karısını tüfekle vurmuş.
Kızla konuşurduk burda denk geldikçe

O yüzden şimdi kk ya gelince direkt bu olay geliyor aklıma
Çok üzüldüm.

Kimi bebek battaniyesine bağımlı oluyo
Sizinki yastığa demek ki
Bizde sizi çok öpüyoruz canım
Çok teşekkür ederim 💕

Senin de bayramın kutlu olsun.Sağlıkla ilgili değildir umarım.saçlara eşim takmış keseyim de gür çıksın diyo ama benim hiç kestiresim yok zaten kel dogdu yeni yeni uzadı saçları bir de durmaz izin vermez diyorum bakalım yaşını doldursun da bakarız diyorum ☺
Çok istiyorsa yanlardan aldırabilirsin canım çok tatlı oluyor emin ol
Bizlerde toka olayı olmadığı için
Çocuğun şekli değişti diyorum
Saç taratmayı seviyorsa kesim yapılırken de durur canım

Neyse geldi geçti

Çok üzüldüm.

Sizinki yastığa demek ki
Çok teşekkür ederim 💕
Allah korusun ne pislik adamlar var ya. Nasıl öğrendin vurulduğunu kadın ölmedi o zaman. Yani inşallah ölmemiştir.

Gece çıkmak mantıklıymış. Cep telefonu versem sakin sakin giderdik herhalde ama tv cep telefonu yok göstermiyoruz. Ama ekranı göstermediğimiz halde koltukta duran telefonu almak için heyecanlanıyor. Araba koltuğu terletiyor mu sizinkini de? E Elwing6 dediğin gibi müslin denicem inşallah terlemez.
Evet terletiyor.travel sistem bebek arabamızda minik yatak gibi aparat vardı onu daha çok kullandık açıkçası orda oturdu oynadı uyudu

P Pink85 biz de benzerini yaptık her çocuk bir değil becerebilen ekran göstermesin ama benim çocuğum durmuyor arkadaş 🤷‍♀️
canından kıymetli değil napiim ...
Zararlı biliyorum ama yolculukta mecbur kaldık bizimki de huysuzlandi cogu zaman uykuda olmasına rağmen. Evde de babamız akşamları tv açıyor tvye çok meraklı değil ama ekran maalesef ki var hayatımızda.

Alanya istanbul arası da çok yaa.. Bizşm gittiğimiz en uzun mesafe şu ana kadar 100 km 😀 onda da arabada uyanınca avutana kadar canım çıkıyor😂 3 saatlik yola gidicem diye kara kara nasıl avuturum diye düşünüyorum. 9 saat iyi cesaret valla🙈 mecbur göstermişsin o yolda artık. Eve geldiğinde teli unutmuştur inşallah😀
yok canım o yol da göstermedim sabrettim sıktım dişimi ama hata yaptim bence çünkü koltukta oturmasi daha önemli tepemde geldi 9 saat...
hep zihnimde 9 saat kurdum kaza olsa nasıl olur firlarsak v.s. sonra bi gün yine istanbulda uzak bi yere gittik ablası bişey açmış kendi izliyordu baktım pür dikkat koltuktan kalkmadı o şarkıyı ve klibi izledi
#youtube sarmakarayi
dedim demekki böyle durabilir...
bundan sonra uyku dışında tablet tel... arabada olayımız 😔
ben kullaniyorsam mecbur tel...

Zararlı biliyorum ama yolculukta mecbur kaldık bizimki de huysuzlandi cogu zaman uykuda olmasına rağmen. Evde de babamız akşamları tv açıyor tvye çok meraklı değil ama ekran maalesef ki var hayatımızda.
aynen ben kapıyorum babamiz acıyor ben kapıyorum o acıyor 😬
şöyle bebekle gezen babalara bi ozeniyorumki bahçede baka kalıyorum 😑

Neyse geldi geçti

Çok üzüldüm.

Sizinki yastığa demek ki
Çok teşekkür ederim 💕
Allah kolaylık versin canım
o üye ye de çok üzüldüm hergün benzer haber duymaktan gerçekten yorulduk ben bu tiplerin ve taciz/tecavüz culerin, idamından yanayım yasayamiyoruz boğuluyoruz adeta😔

Bizim baba da tv ye çok meraklı ama oğlum uyumadığı zaman açtırmıyorum tv yi. Şöyle bir çözüm bulmuş eşim: sabahları haberleri izlemek istiyor mesela tv açık olmadığından telefonundan açıp telefonu ters çevirip uzak bir yere koyuyor sesi yetiyor haberler için😀

Bizim baba da tv ye çok meraklı ama oğlum uyumadığı zaman açtırmıyorum tv yi. Şöyle bir çözüm bulmuş eşim: sabahları haberleri izlemek istiyor mesela tv açık olmadığından telefonundan açıp telefonu ters çevirip uzak bir yere koyuyor sesi yetiyor haberler için😀
biz master chef olacaz topumuz

sanki E Elwing6 ilk dozda böyle seyler demisti
ya da honey bunch arkadaşımız olabilir
kimdi hatirlayamiyorum bi kuzumuzun birinci dozunda da böyle bi gariplik yaşanmıştu
Yok canim biz kizamikta baya yasadik..menenjitte pek sorun olmadi ilk dozda bakalm insallah 2.de oyle atlatiriz ama kizamik cok huzursuzluk yapti bizr

Arka koltuğa geçtim deyince şaşırdım ön koltuk hayal bana😀 Araba koltuğunda bile sıkılıp kucak istiyor. Doğru değil biliyorum ama çok ağladığı için kucağına alıyorum. Sonra kucakta da sıkılıyor durmuyor🤦‍♀️
Bizim oto koltugunda camdan disariyi goruyor yuksek sbasta yadirgadi donuste baktim yolu izliyor,etrafa bakiyor..yatis pozisyonunu pek sevmedi oturur vaziyette uyudu ondn sonra yatirdim.. aksam uzeri ciktik 6 7 gibi 8de uyku saatiydi bi gece 10da uyandi dunyayi biraz dar ettti o esnada verdim telefon valla yapacak bir sey yok o da kesmedi arkaya gectl emzirdim ama gece cikmak mantikli olmus rahat rahat geldik..telefon cok sıkısrsam veriyorm ama cocuk sarkilari aciyorum yolda o da...gunduz tv acmiyorum muzik aciyorm yine orda dans eden hayvanlar vs goruyorrsa goruyor...

Günaydın 🌸🌸

Bi haftadır uykular sarpa sardı
Gece gündüz emiyo maşallah
Üst yanlar uzuyor onun ağrısı ve alt yan dişler çıkmadı onun huzursuzluğu var

Kızım kardeşinin yürüdüğünü gördükçe hemen bana söylüyor ve gidip ona sarılıyo sevinçten❤️

Komşumuzun bebeği oldu o kadar küçük geldi ki gözüme
Tam zamanında doğurmuşum dedim kendi kendime 😌
Üçüncü çocuk fikrini düşünemediğimden hep bunlar 🙈

Doğum günü planlarınız var mı?

Günaydın 🌸🌸

Bi haftadır uykular sarpa sardı
Gece gündüz emiyo maşallah
Üst yanlar uzuyor onun ağrısı ve alt yan dişler çıkmadı onun huzursuzluğu var

Kızım kardeşinin yürüdüğünü gördükçe hemen bana söylüyor ve gidip ona sarılıyo sevinçten❤

Komşumuzun bebeği oldu o kadar küçük geldi ki gözüme
Tam zamanında doğurmuşum dedim kendi kendime 😌
Üçüncü çocuk fikrini düşünemediğimden hep bunlar 🙈

Doğum günü planlarınız var mı?
Maşallah kuzuya🥰 Doğum günü salgından dolayı yapmayı düşünmüyorum ama ileride neden benim 1. Yaşımı kutlamadınız, pasta fotoğrafı yok mu, arkadaşlarımın var gibi sorular sorabileceğini düşünerek pasta kesmeyi planlıyorum😂 Aslında şöyle güzel bir pasta yaptırmak istesem de salgından dolayı o hazır pastayı yeme cesareti bulamam diye düşünüyorum. Pasta işini ne yapacaksın?

Back