- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Bizimki de aynı böyle. Tuvalete bile zor gidiyorum, görüş alanından çıkmamam lazımKızlar nasıl gidiyor gelişimler biz sanki bi duraksadık mi ne sadece herseye anne
acıktı anne
uyuycak anne
bunaldı anne
daraldı anne
ver anne
al anne
kocama gün doğdu seni istiyor al...
bizimki öğrendiklerini unutup yeni şeylere geçiyor ama sabit olan "anne"Biizmkide me meeeee em meeee versiyonlu.gece yarisi me meeeee diye kalkiyior emzir emzirrrr sabaha karsi em meeee diye kolumu tutuyohala yenidogan zannediyor kendini duzen sapittti bizimde memlekette deniz gunes kuzenleriyle oynama derkrn 2 gce hic uyumadik..ama gelisimi icin akranlariyla olmak muthis faydali oldu.yeni heceler eklendi.
HaHhahabizimki öğrendiklerini unutup yeni şeylere geçiyor ama sabit olan "anne"
mesela hala el sallama
alkış v.s. yok dusunuyorumda biz de çok el sallama olayını pekistirmiyoruz ama sınırlı da olsa var hadi güle güle
gel mesela
geh diye bişey diyor
tabi planli yani gel demek istediği yerde değil değişik zamanlarda
yabancılama huyu yok denebilir
ama gittiği her kişide scanning gibi baştan sona süzüp tarıyor ve çok komik görünüyor bunu yaparken
çok dikkatli bi şekilde tepeden tırnağa
canim günde şu kadar kez şu kadar dakika şeklinde değil yani şu dişler paldır küldür hemde evden uzakta çıkınca bizimki ek gıdayı neredeyse tadımlık yiyorGünaydın kızlar bizimki 1 aydır memeden iyice uzaklaştı emzigini isteyip uyuyor gün içerisinde emzirmiyorum sadece geceleri emiyor sütüm de emmedigi için azaldı.sizlerde durum nasıl?Gündüz kaç kez emziriyosunuz?
eltiyi yabacilasa mıydıHaHhahabizimkisi sebek oldu eltim aldiginda bana baybaaay yapip alt kata indilrr gezme olsun umrunda degildim 1hafta herkese gitti hic yabancilamadi bizimkide.sosyallesiyorlar kalabalik ortamda
Bizimki ek gıdada fena değil yumurta ıspanak tarhana yayla çorbası dışında verdiklerimi az çok yiyiyor 3 ana 3 ara öğün yapmaya çalışıyorum genelde ek gıdaya çok mu yüklendim bilmiyorum amabikaç yerde 9. Ayda meme bıraktırılabilir diye de okudum bakalım süt oldukça emmek istedikçe emer diyorum.seninkinin istahsizlıgi yaradandır ıyilesince yemeye başlar inşallahcanim günde şu kadar kez şu kadar dakika şeklinde değil yani şu dişler paldır küldür hemde evden uzakta çıkınca bizimki ek gıdayı neredeyse tadımlık yiyor
onun yerine bana asılmış durumda
ilk aylar olmayan meme ucu yaraları neredeyse 10. ayda olacak çok siddetli aciyordu geçen günler
sabah kalktik bi tur emdi
krep ve peynir yedi
bi turda üstüne ...
ist. çok sıcak
terliyor sıvı oldukça önemli o yüzden habire meme
yemek de cok seçiyor zaten
Yaaa Allah korusun çok tehlikeli bizde bir sorun olmadı çok şükür alıştı sanırım.ben bir kez ağzından aldım bir gün de banyo filesine takildi o gün bugün takamiyorum
iki ayrı bileklikte bunlar yasanınca ben de pes ettim
2 haftanın sonunda ins. ist. a dönüyorum evi taniyacak mı sevecek mi v.s. tepkilerini merak ediyorum
farkediyor canım ablasi kreşe kadar taktı bileklikYaaa Allah korusun çok tehlikeli bizde bir sorun olmadı çok şükür alıştı sanırım.
Hemen düzenleri kayıyor kuzuların ama inşallah yabancılamaz evinizi
Bizimki yadırgıyor oda bile değiştirince yeni yeni düzeni oturmaya başladı yeni taşındım bu eve epey evden korktu kuzum ama beşiği heryerde aynı beşik olunca sorun olmuyor.
Ne sanslisineltiyi yabacilasa mıydı
(ben de yok elti)/ bilmiyorum
Benim memeler de yara bere icinde. Cunku ustune bi de isiriyorcanim günde şu kadar kez şu kadar dakika şeklinde değil yani şu dişler paldır küldür hemde evden uzakta çıkınca bizimki ek gıdayı neredeyse tadımlık yiyor
onun yerine bana asılmış durumda
ilk aylar olmayan meme ucu yaraları neredeyse 10. ayda olacak çok siddetli aciyordu geçen günler
sabah kalktik bi tur emdi
krep ve peynir yedi
bi turda üstüne ...
ist. çok sıcak
terliyor sıvı oldukça önemli o yüzden habire meme
yemek de cok seçiyor zaten
Benim kizim emerek uyudugu icin ful gaz emzirmeye devam ediyorum, bizim sikinti da sol gogsu 15 dakika emiyor ama sag gogsu 5 dk ya emiyor ya emmiyor. bir de ise baslayinca sikinti olacak ama bilge bana ani yasamayi ogretti, onu da zamani gelince dusunurumGünaydın kızlar bizimki 1 aydır memeden iyice uzaklaştı emzigini isteyip uyuyor gün içerisinde emzirmiyorum sadece geceleri emiyor sütüm de emmedigi için azaldı.sizlerde durum nasıl?Gündüz kaç kez emziriyosunuz?
Emzik alıyorsa işe başlarken daha rahat edersin, bizimki de aşırı emzik meraklısıBenim kizim emerek uyudugu icin ful gaz emzirmeye devam ediyorum, bizim sikinti da sol gogsu 15 dakika emiyor ama sag gogsu 5 dk ya emiyor ya emmiyor. bir de ise baslayinca sikinti olacak ama bilge bana ani yasamayi ogretti, onu da zamani gelince dusunurum
Benimki de her zaman memeye duskundu, hala oyle. Malesef memesiz uyumuyor. Gunduz azaltmaya calisiyorum ama 4 kez falan emiyor yine de. Gece zaten surekli memede. Memesiz uyumamasi problem olmaya basliyor artik. Karni tokken uyutsam kusuyor fazla emmekten. Bir de isirma huyu var. Acikcasi biraz memeden uzaklassa fena olmaz. ☺Günaydın kızlar bizimki 1 aydır memeden iyice uzaklaştı emzigini isteyip uyuyor gün içerisinde emzirmiyorum sadece geceleri emiyor sütüm de emmedigi için azaldı.sizlerde durum nasıl?Gündüz kaç kez emziriyosunuz?
ay bu ısırma şeysi pek fena bizimkinin dışler 2 den 6ya zort diye ulaşıncaBenim memeler de yara bere icinde. Cunku ustune bi de isiriyorek gida bizim de yarim yamalak. Butun gun yogurt ve meyve versem yer. Ama sebze corbalarini , purelerini ittir kaktir tadimlik yiyor. Kahvaltiyi guzel yapiyordu, havalarin isinmasiyla yumurta yemez oldu. Kahvaltida bile yogurt yiyor. Ve habire emiyor, isirmasa iyiydi.
Ya bizimki huy edindi. Isirip sariliyor sonra, sanki ozur diliyor gibi. Emzirmekten odum kopuyor artik. Surekli tetikteyim. Emmeyi biraktigi anda kendimi kurtarmaya calisiyorumay bu ısırma şeysi pek fena bizimkinin dışler 2 den 6ya zort diye ulaşınca
baya bi level atladık artık ısırmıyor ama gozume bakarak tehditkar tavir sergiliyor
ama bu süreçte ek gida kabul etmediği için sürekli emdi ve hatta geceler boyu memedeydi 4 dışınde birkaç gün arayla ucunu gormemizle biraz rahatladi
canım sorma bizim tatil saçma sapan bi döneme rastladi 15 gün önce evden 2 dişle çıkıp
aynen canim ondandirYa bizimki huy edindi. Isirip sariliyor sonra, sanki ozur diliyor gibi. Emzirmekten odum kopuyor artik. Surekli tetikteyim. Emmeyi biraktigi anda kendimi kurtarmaya calisiyorumama bazen beklemedigim yerden vuruyor. Az once memede uyurken isirdi. Kendi bile farketmedi belki de. Bizim ust orta disler 2 haftadir zorluyor, yerleri beyaz ama hala cikmadilar. Belki onlari rahatlatmak icin isiriyor ama perisan oldum valla.
Biz de tatil dusunuyoruz. Kavanozlardan alirim diye dusundum ama surekli onlarla da nasil olur bilemedim. Otel yemeklerinden vermem sanirim. Onlarin hijyenine pek guvenmiyorum. Yumurta falan belki. Yanimda kasik mama da goturebilirim.canım sorma bizim tatil saçma sapan bi döneme rastladi 15 gün önce evden 2 dişle çıkıp
15 gün sonra 6 dişle eve döndük
organik kavanoz mamaları aldım ama
meyve pürelerini yediremedim ailelerde çorba patates günün yemeği idare ettik
açıkçası büyüklerimiz 70 üstü oldukları için hep tuzsuz az salça yerler hiç özel yapmadım
otelde de çorba sütlaç (milupa/hero/bebelac)
köfte, muz, lahmacun ,pide gibi kendi beğendiğim gözümün tuttuğu şeyler verdim otel yemeklerinde bir önceki menü den devşirme olduğunu düşündüğüm seylerden vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?