• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmiş olsun canım 😍 maşallah gelişimi süper 😚
Bu çığlık mevzusu dönemsel olabilir ama olmayabilir de
Akrabamızın kızı da inanılmaz çığlık atardı öyle böyle değil
Sanki etlerini koparıyorsun gibi 😬😬
Ağlarkende inanılmaz bağırırdı
Şuan unuttu Allah’tan 😁
Ay deme ya 😃 bilmiyorum bazen annemin hastane doneminde attigi cigliklar geliyo aklima anne karninda cok magruz kaldi ne yazik ki ondanmi diye dusunuyorum..donemsel diye kendimi avutuyorum iste.bir de sanki iletisimi o oldu.karni aciktiysa ciglik atiyo konustugunda farkli olur belki .yani lutfen oyle olsun😄

Bizim ateşlendiğinde kan alınmıştı çok zor aldılar, damarı bulamadığından önce tek el üstünden almaya çalıştılar olmadı diğeri elin üstünden aldılar, ama damar yolunu ateşlendiği için bulamamışlardı normalde daha kolaymış. Hemşirenin tecrübesi de önemli tabi, 1-2 aylıkken bir hemşire çok rahat kan almıştı.
Evet kesinlikle hemsire tecrubesi onemli

Bizde muaynneden geldik.
6.ayda kan tahlili yapmis kan damlasini kesmistik 1yasinda bakicam kana dedi ama benim icim rahat etmeyecek sanirim baktiricam baska yerde..gce 12de 1 kez mama veriyordum emip agliyor diye gerek yok keselim onu dedi..hatta ayran ver dedi😄🤪 ya keserim ya kesmem bakicam duruma gore cogunluk ek gidaya ek emiyor zaten..cigliklarinin gelisimsel bir donem oldugunu tepkisiz kalmamimda yanlis oldugunu soyledi..inanilmaz cigliklarimiz var cunku:) ne yapmam gerektigini kestiremiyorum :)boyumuz 75.5 9.800 kilomuz olmus..🥰 menenjitide olduk insallah sıkıntısız atlstiriz 🙃
Masallah masallah 🧿🧿😀 cigliklara tepkisiz kalmayip ne yapabilirsin, soyledi mi peki?

Masallah masallah 🧿🧿😀 cigliklara tepkisiz kalmayip ne yapabilirsin, soyledi mi peki?
Tesekkur ederiz 🥰 evet olabildigince kendinizi verin dedi yani zaten cogu zaman ihtiyacini hemen karsiliyordum karsilayin yine dedi..baglanma donemi oldugunden önemli dedi 🥰 yeeterki ciglik atmasin diye pervane oluyorum sanirim devam 😃 misal 7de ek gida icin kosuyorm mutfaga hanimefendi uyandiysa aninda yemek diye ciglik atiyor..cani sıkıldysa al beni diye elimde ne varsa isi gucu birakip onu aliyorum..

Tesekkur ederiz 🥰 evet olabildigince kendinizi verin dedi yani zaten cogu zaman ihtiyacini hemen karsiliyordum karsilayin yine dedi..baglanma donemi oldugunden önemli dedi 🥰 yeeterki ciglik atmasin diye pervane oluyorum sanirim devam 😃 misal 7de ek gida icin kosuyorm mutfaga hanimefendi uyandiysa aninda yemek diye ciglik atiyor..cani sıkıldysa al beni diye elimde ne varsa isi gucu birakip onu aliyorum..
Prenses olmak bunu gerektiriyorsa 😆

1 eylül doğumlu kızımın henüz dişi çıkmadı var mı bizim gibi olan 😐 belirti başlarda var gibiydi ama bi kabarma falanda yok sanırım ya da ben anlamıyorum

Selam kızlar hepinize hayırlı akşamlar nasilsiniz minnak prensler prensesler nasıllar hepinizi çok özledim bayadır fırsat bulup da bakamadım bizi. prensesimiz iyi elhamdülillah yeni dış patlattık ondan dolayı üç gündür ishali vardı huysuzluğu vardı şükür düzeldi biraz ama beni çok yoruyor çok hareketli iki dakka yerinde durmuyor sürekli bi yerlerden tutup kalkıyor bende.heran pesindeyim düşüp korkmasın diye günlerimiz karacanın peşinde koşmakla geçiyor gün içinde uykularımız yarim saat en fazla sonrasında çok uyumuş gibi çok enerji oluyor şükür gece uykumuz düzene girdi gibi gibi bu yıl baya zor geçiyor inşallah virüse yakalanan arkadaşlarım yoktur benim eşim rahatsızlandı şubat ayında beyninde damar tıkanıklığı olmus sağ tarafı felç geçirdi şuan çok şükür iyi ama çok zor bir süreçti rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın baya sayfa birikmiş okuyamadım hepinizi çok özledim 🥰😘

Bizzz. Ara ara belirtiler oluyor ama gelmedi diş
Normal mi acaba 10 aylık olacağız hala diş yok falan bugün biraz araştırdım da anne babanın dişlerinin geç çıkmasıda etkiliyormuş annem hiç bu durumdan bahsetmemişti soracağım😑 geç çıkması iyidir derler hep diye benimde kafam rahattı ama bakıyorum sanki bi biz kalmışız. 10.aya kadar gelmediyse film çektirilip diş var mı diye baktırılabilir diye bişey okudum endişelendirdi bu durum 😕

Normal mi acaba 10 aylık olacağız hala diş yok falan bugün biraz araştırdım da anne babanın dişlerinin geç çıkmasıda etkiliyormuş annem hiç bu durumdan bahsetmemişti soracağım😑 geç çıkması iyidir derler hep diye benimde kafam rahattı ama bakıyorum sanki bi biz kalmışız. 10.aya kadar gelmediyse film çektirilip diş var mı diye baktırılabilir diye bişey okudum endişelendirdi bu durum 😕
Canım endiselenicek bir durum yok 4 çocuk annesi olarak tecrübemi yazıyorum ilk oğlum 7 aylıkken dış çıkarmıştı ikinci oğlum 11 aylıkken kızım 4 aylıkken çıkarmıştı bende çok erken diye o zaman endişelenmiştim bu bicirik kızımda 8.5 aylıkken patlattı ilk dişini yanı her çocuk farklı oluyor bir yaşında bile çıkaran çocuklar var geç çıkarıyorlar biranda hepsi arka arkaya çıkıyor doktor kontrolünde sorarsın doktorunuza ama bence için rahat olsun

Selam kızlar hepinize hayırlı akşamlar nasilsiniz minnak prensler prensesler nasıllar hepinizi çok özledim bayadır fırsat bulup da bakamadım bizi. prensesimiz iyi elhamdülillah yeni dış patlattık ondan dolayı üç gündür ishali vardı huysuzluğu vardı şükür düzeldi biraz ama beni çok yoruyor çok hareketli iki dakka yerinde durmuyor sürekli bi yerlerden tutup kalkıyor bende.heran pesindeyim düşüp korkmasın diye günlerimiz karacanın peşinde koşmakla geçiyor gün içinde uykularımız yarim saat en fazla sonrasında çok uyumuş gibi çok enerji oluyor şükür gece uykumuz düzene girdi gibi gibi bu yıl baya zor geçiyor inşallah virüse yakalanan arkadaşlarım yoktur benim eşim rahatsızlandı şubat ayında beyninde damar tıkanıklığı olmus sağ tarafı felç geçirdi şuan çok şükür iyi ama çok zor bir süreçti rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın baya sayfa birikmiş okuyamadım hepinizi çok özledim 🥰😘
Cok gecmis olsunnnn🌸

Yok yok rahat ol. Dr 15.aya kadar vakti var dedi

Hatırladım şimdi daha önce yazdığını. Bununla geçmiş olsun inşallah.

Sağol canım annen nasıl oldu sağlık durumu inşallah daha iyidir
Pek bir gelisme yok hala konusma ve yurume yok maalesef ustune birde epilepsi eklendi..bugune sukur diyerek geciriyoruz tesekkur ederim..insallah sizde bir an önce iyilesirsiniz..hamilelik doneminde vardi sanki esinin sıkıntısı degil mi

Pek bir gelisme yok hala konusma ve yurume yok maalesef ustune birde epilepsi eklendi..bugune sukur diyerek geciriyoruz tesekkur ederim..insallah sizde bir an önce iyilesirsiniz..hamilelik doneminde vardi sanki esinin sıkıntısı degil mi
Inşallah daha iyi olur canım elimizden dua etmekten başka bisey gelmiyor rabbim beterinden korusun sağol canım yok hamilelikte biseyi yoktu o başka bir arkadaştı şubat ayında aniden felç geçirdi eşim zor günler geçirdik ama elhamdülillah şimdi iyi rabbim bir daha yaşatmasin inşallah

Inşallah daha iyi olur canım elimizden dua etmekten başka bisey gelmiyor rabbim beterinden korusun sağol canım yok hamilelikte biseyi yoktu o başka bir arkadaştı şubat ayında aniden felç geçirdi eşim zor günler geçirdik ama elhamdülillah şimdi iyi rabbim bir daha yaşatmasin inşallah
Ay cokcok gecmis olsun cok zor bir durum..gencler cok daha kolay atlatiyor sukur ki..

Nedenini buldu mu drlar?

Back