- 16 Ağustos 2013
- 767
- 846
- 123
Sağol canım Allah razı olsun çok şükür canımAy cokcok gecmis olsun cok zor bir durum..gencler cok daha kolay atlatiyor sukur ki..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım Allah razı olsun çok şükür canımAy cokcok gecmis olsun cok zor bir durum..gencler cok daha kolay atlatiyor sukur ki..
Yok canım şeker yok tansiyon yok kolestrol biraz yüksek dendi ama oda tek başına neden olmazmış araya korona girince kaldı kalpte de bisey çıkmadı ayın sonunda tekrar kontrole gidicez bakalim ne diyeceklerNedenini buldu mu drlar?
Yaa nasılda değişkenlik göstermiş sizinkiler.Merakla beklemeye devam bakalımCanım endiselenicek bir durum yok 4 çocuk annesi olarak tecrübemi yazıyorum ilk oğlum 7 aylıkken dış çıkarmıştı ikinci oğlum 11 aylıkken kızım 4 aylıkken çıkarmıştı bende çok erken diye o zaman endişelenmiştim bu bicirik kızımda 8.5 aylıkken patlattı ilk dişini yanı her çocuk farklı oluyor bir yaşında bile çıkaran çocuklar var geç çıkarıyorlar biranda hepsi arka arkaya çıkıyor doktor kontrolünde sorarsın doktorunuza ama bence için rahat olsun
Selam kızlar hepinize hayırlı akşamlar nasilsiniz minnak prensler prensesler nasıllar hepinizi çok özledim bayadır fırsat bulup da bakamadım bizi. prensesimiz iyi elhamdülillah yeni dış patlattık ondan dolayı üç gündür ishali vardı huysuzluğu vardı şükür düzeldi biraz ama beni çok yoruyor çok hareketli iki dakka yerinde durmuyor sürekli bi yerlerden tutup kalkıyor bende.heran pesindeyim düşüp korkmasın diye günlerimiz karacanın peşinde koşmakla geçiyor gün içinde uykularımız yarim saat en fazla sonrasında çok uyumuş gibi çok enerji oluyor şükür gece uykumuz düzene girdi gibi gibi bu yıl baya zor geçiyor inşallah virüse yakalanan arkadaşlarım yoktur benim eşim rahatsızlandı şubat ayında beyninde damar tıkanıklığı olmus sağ tarafı felç geçirdi şuan çok şükür iyi ama çok zor bir süreçti rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın baya sayfa birikmiş okuyamadım hepinizi çok özledim
Biz onu 4 aylikken gece uyanip korktugunda oy uyorduk :) gece lambasiz uyumuyot karanlikta agliyor gece uyanincada tavana bakip gozleri kocaman kocaman oldugunda bende ellerimi kaldirip birrr kucuk orumceekm duvara tirmandi oynatiyordum :) o gun bugundur gece oyle bir korkusu olursa oynuyoruz :) kus vs yapiyorum hemen gulmehe basliyor :)Selam kızlar
Minikler gölgeleriyle tanıştılar mı?
Biz basit düzeneklerle ara sıra kızımla gölge oyunu oynuyoruz
Oğlum gölgeleri tutmaya çalışıyor
O kadar tatlı ki yakalayacağını sanıyor
Ay ne güzelBiz onu 4 aylikken gece uyanip korktugunda oy uyorduk :) gece lambasiz uyumuyot karanlikta agliyor gece uyanincada tavana bakip gozleri kocaman kocaman oldugunda bende ellerimi kaldirip birrr kucuk orumceekm duvara tirmandi oynatiyordum :) o gun bugundur gece oyle bir korkusu olursa oynuyoruz :) kus vs yapiyorum hemen gulmehe basliyor :)
Biz yaptirdik bile.kizlar selamlar, bugun doktorumuzla konustuk, kizamik asisini sordum, saglik bakanliginin bu konuda surekli yeni bir karar aldigini soyledi. normalde yazin kizamik olmayacagini ve kizamik asisinin bagisikligi baskiladigini dolayisiyla corona zamani yaptirmanin cok mantikli olmadigini soyledi ve topu asm ye atti. Ben asiyi 1 yasinda yaptiracagim mumkunse. siz de doktorlariniza bir sorun isterseniz.
Ayni sekildr. Maraton kosuyor gibiyim. Bi de hizli emekliyor, yetisemiyorum resmen.üst disimizde kendini gösterdi çok şükür
herseyi aşırı derecede yalamak istiyor
ev dışındayız bu durum iyice sıkıntı evde hayat daha kolay ve rahatti zor zabtediyorum hep bi saldırma hareket v.s. baya yoruyor...
yaptirip kurtulmussunuz o da iyi bir seyBiz yaptirdik bile.
Aynen. Acikcasi fazla dusunmedim...cunku kizamik vakalari dunya genelinde cok artmis asi karsitligi yuzunden. Ulkemizin aldigi goc de yadsinamaz bir gercek. Yaptirdik kurtulduk. Bizim doktorumuz da 6. ay kontrolumuzde (daha pandemi baslamamisti) 9. Aydaki kizamik asisina kadar kalabaliga girmememiz konusunda sıkı sıkı tembihlemisti.yaptirip kurtulmussunuz o da iyi bir sey
Hoş buldum canım çok sağol Allah razı olsun amin inşallahAleyküm selam canım hoşgeldin
Çok geçmiş olsun inşallah
Rabbim bi daha yaşatmasın
cocuklar genelde okulda birbirine bulastiriyor diye oyle soylemis olabilir. baska bir aciklamasi var mi bilmiyorum...Aynen. Acikcasi fazla dusunmedim...cunku kizamik vakalari dunya genelinde cok artmis asi karsitligi yuzunden. Ulkemizin aldigi goc de yadsinamaz bir gercek. Yaptirdik kurtulduk. Bizim doktorumuz da 6. ay kontrolumuzde (daha pandemi baslamamisti) 9. Aydaki kizamik asisina kadar kalabaliga girmememiz konusunda sıkı sıkı tembihlemisti.
Bir de bu yazin yapilmamasi durumunu anlamadim. 1 yasinda yapiliyordu diye biliyorum, cocuklarin dogum tarihinden bagimsiz olarak.
Aleyküm selam canım biz daha tanışmadık zaten yaramazliktan ona fırsat kalmıyor sanırım hiç yerinde durmuyor bizim kız düşecek diye aklım çıkıyor emeklemiyor koşuyor sanki birde bu ara ellerini bırakıp gitmek istediği yere yürüme çabası var düşüp korkmasın diye hep birimiz arkasındayız iki üç adım atıyor sonra dengesi bozulup düşüyor bir de yemesi güzel emziriyorumda ama sanırım hareketli olduğundan kilo almıyor fazla boya gidiyor çok minnak biseySelam kızlar
Minikler gölgeleriyle tanıştılar mı?
Biz basit düzeneklerle ara sıra kızımla gölge oyunu oynuyoruz
Oğlum gölgeleri tutmaya çalışıyor
O kadar tatlı ki yakalayacağını sanıyor
Sadece omega3 ama pilim bitikKızlar malum bebişler hareketlendi Tempoya ayak uydurabilmesi adına vitamin kullanıyor musunuz? Bir ara vitamin adı yazılmıştı buraya ama bulamadım..
Al benden de o kadar.Sadece omega3 ama pilim bitik
Solgar falan kullanılır mı ki, eskiden dersanede iktisat hocası solgar kullanmasam 24 saat derse giremem demişti ordan eksi aklıma.Al benden de o kadar.