- 8 Kasım 2018
- 5.736
- 13.833
- 248
Birilerinin beni doldurmasina gerek yok. Gereksiz kutsallastirmalara karsiyim. Ben de gece boyu memede tutuyorum cocugumu. Cok ulvi, cok kutsal bir sey yapmiyorum. Dogal bir sey bu. Annelik cunku. Ama bunu sanki dunyadaki tek emziren kadin benmisim gibi lanse etmiyorum. Arti baska turlu tercihlerin olabilecegini de kabul ederim ve yargilamam.Peki siz sizi birilerinin doldurmadigini kabul edebilir misiniz?
Oğlumun boyunu yazdığım mesaj kaç sayfa önce kaldı.Morcivertkedi ve honeybunchun gelişimini not etmesi çok hoşuma gitti.
Xxyyzzt kilosunu sordu yanlış hatırlamıyorsam ona istinaden gece boyu anne sütü alıyor dedim.Resmen saldırmak için benim yazmamı bekliyormuşsunuz ne güzel.Daha evvel de sanırım siz anne sütünden çok uyku kalitesi önemli demist8jiz de ikisi bir kulvarda değil demistim.Birileri tahmin olsun diye gerçekler gizlenmez.
Cok sayfa geride kalan mesajinizi gordugumde de sasirmis hatta boy kilo cetvellerine bakmistim. En yuksek boy olarak bile 81 cm yazmiyordu. Yine de yorum yapmak istemedim. Cunku saglik ocaklari cok yanlis olcuyor biliyorum. Ama bugun sizin bunun nedeni olarak memede tutmaniz oldugunu soylemeniz beni rahatsiz etti. O zaman derim ki ben de memede tutuyorum, onunki sutse benimki ne. Cok sukur oglumun gelisimi cok iyi. Ama empati emziremeyen, ya da emzirdigi halde bebegi gelismeyen anneler olabilecegini bilip ona gore konusmayi gerektirir.