Çünkü foruma girdiğimde gruplaşma olduğunu azizan'ın üzerine gidildiğini gördüm. Ve gerçekten Pircicinin mesajına çok şaşırdım ve yansıtılmaya çalışılan şeye üzüldüm. O yüzden yorum yapma gereği duydum. İster inanır ister inanmazsınız.
A azizan ın yaptığım yorumdan haberi bile yoktu.
Kadıncağız ev taşıyor şu an benimle kulis mi yapacak.
Nasıl tahayyül ediyorsunuz bilmiyorum ama gruplaşma dediğiniz WhatsApp grubunda o an müsait olanlar çocuklarıyla ya da kendi dertleriyle mutluluklarıyla ilgili paylaşımlar yapıyor fikir alışverişi yapılıyor. Forumun konusu bir gün olsun dahi açılmış değildir neyin dedikodusu dan bahsediyorsunuz.
Ama benim aşı karşıtlığımdan tutun azizanın süt konusunda söylediklerine kadar her şeyimiz anlatılmış ne kulisler dönmüş belli değil bariz ele verdi arkadaşlar...
Üzerine benim aşı konusundaki düşüncelerim kimi ne ilgilendirir bu ne saygısızca ne fütursuzca bir yorum. Direkt benim canımı acıtmak küçümsemek amaçlı yapılmış bir yorum. Bana o cümleyi kurmasa asla mesaj yazmayacaktım uzamayacaktı. Ama karşımdaki beni ötekileştirip kararlarımla dalga geçerse kimse kusura bakmasın hangi mecrada olduğum farketmez zorla da olsa saygı duyurtmak zorunda bırakırım.