• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an yoğun isim var ama şunu belirteyim size fikir belirten şahısların akli ile bana saldirmanizi size zerre yakıştıramadım.
Vereceğiniz cevap pek umrumda değil.
Burası sosyal bir platform ve ben bu siteye 10 yıldır uyeyim istersem paylaşım yaparım kurallar çerçevesinde istemezsem yapmam bu kimsenin haddi değildir.
Cooook şükür Rabbim nasip etti de doya emzirdim.
Sütüm olmasa idi de bebeğimi ac bırakacak değildim,alternatifleri kullanırdım .
Siz beni değil 9 aylık daha el kadar bebek emmek istiyor diye sinir olup size akıl verenleri sorgulayın önce.
Alaylı avukatlığınizi 9 aylık sabileri art niyetli ilan eden kişileri sorgulayarak kullanın.
Insanların iyi niyetlerini suistimal eden paranoyaklari sorgulayın.
Karşınızda cahil bir kişi yok.
2 üniversite bitirmiş,3 çocuk yetiştirmiş,100lerce öğrencinin ruhuna dokunmuş bir eğitimci var.Cakma eğitimci de değilim en hakikisindenim.
Ve ilk 2 cocugumda yaptığım gibi bu cocugumda da bu platformu özgürce kullanma hakkına sahip olduğumu belirtir size arka mecralarda bol dedikodular dilerim.
Çocuk dünyaya getirmek evcilik oynarken barbi bakmaya gelmez sorumluluk alamayan kendi bozuk zihniyetini el kadar meleklere yüklenerek tatmin olanlar sorgulasin anneliğini.
Bunlar kim merak ediyorum. Ben bu platformda hic boyle birini okumadim. Zaman zaman hepimiz serzeniste bulunuyoruz ama bu serzenisleri farkli yorumlayip buradaki uyelerin anneligini sorgulamak hickimsenin haddi degil bana gore. Dunyadaki tek emziren siz degilsiniz. Evet emzirmek guzel bir sey, ben de emziriyorum cok sukur hic mama vermedim, ama emzirmeyen, emzirmek istemeyen kimseyi de yargilayacak haddi kendimde gormuyorum. Olayi o kadar dramatize etmissiniz ki okuyan da sanir ki zavalli bebek emmek istiyor diye annesi zulum ediyor. Bu yargilayici tutumunuzu begenmedigim icin yorumunuza begenmedim attim. Ayrica bebeginizi bir de doktora gidip olcumlerini yaptirmanizi tavsiye ederim. Zira saglik ocaklari pek dogru olcmuyor. Saglik ocaginin olcumune gore bebegim 3 ay onceki olcume gore kisalmis. Oysa doktorda farkli cikiyor olcumler.

Bunlar kim merak ediyorum. Ben bu platformda hic boyle birini okumadim. Zaman zaman hepimiz serzeniste bulunuyoruz ama bu serzenisleri farkli yorumlayip buradaki uyelerin anneligini sorgulamak hickimsenin haddi degil bana gore. Dunyadaki tek emziren siz degilsiniz. Evet emzirmek guzel bir sey, ben de emziriyorum cok sukur hic mama vermedim, ama emzirmeyen, emzirmek istemeyen kimseyi de yargilayacak haddi kendimde gormuyorum. Olayi o kadar dramatize etmissiniz ki okuyan da sanir ki zavalli bebek emmek istiyor diye annesi zulum ediyor. Bu yargilayici tutumunuzu begenmedigim icin yorumunuza begenmedim attim. Ayrica bence bebeginizi bir de doktora gidip olcumlerini yaptirmanizi tavsiye ederim. Zira saglik ocaklari pek dogru olcmuyor. Saglik ocaginin olcumune gore bebegim 3 ay onceki olcume gore kisalmis. Oysa doktorda farkli cikiyor olcumler.
Sağlık ocağı kilo kaybı olduğunda bebeğimi şişman çıkardı benim de.

Bunlar kim merak ediyorum. Ben bu platformda hic boyle birini okumadim. Zaman zaman hepimiz serzeniste bulunuyoruz ama bu serzenisleri farkli yorumlayip buradaki uyelerin anneligini sorgulamak hickimsenin haddi degil bana gore. Dunyadaki tek emziren siz degilsiniz. Evet emzirmek guzel bir sey, ben de emziriyorum cok sukur hic mama vermedim, ama emzirmeyen, emzirmek istemeyen kimseyi de yargilayacak haddi kendimde gormuyorum. Olayi o kadar dramatize etmissiniz ki okuyan da sanir ki zavalli bebek emmek istiyor diye annesi zulum ediyor. Bu yargilayici tutumunuzu begenmedigim icin yorumunuza begenmedim attim. Ayrica bebeginizi bir de doktora gidip olcumlerini yaptirmanizi tavsiye ederim. Zira saglik ocaklari pek dogru olcmuyor. Saglik ocaginin olcumune gore bebegim 3 ay onceki olcume gore kisalmis. Oysa doktorda farkli cikiyor olcumler.

Benim anlamadığım neden bir gruplaşma oluştu burada?
Hiç böyle bir şey yokken son zamanlarda ne olmuş da karışmış burası böyle. Ara ara girip okuyordum çıkıyordum.
Bugün Pircici Pircici nin mesajını ve üslubunu görünce çok şaşırdım ve yazma gereği hissettim. Ayıp ediliyor gerçekten...
Kim ne isterse onu paylaşır başkalarının haklarına müdahale etmediği sürece. Gerçekten çok ayıp..
Süt konusu da atla deve olmuş abartılmış da abartılmış burada yazılanlarla anne sütü konusunda kendini yetersiz hissedecek, anneliğini sorgulayacak insan da o zaman sağlık ocağına da gitmesin anne sütü afişlerini görmesin, instamomları takip etmesin, reklam izlemesin, hatta emziren kadın görünce destur çeksin. Var mı böyle bir dünya...

İsteyen emzirir isteyen emzirmez diyorsak isteyen de buraya sütünü yazar isteyen kakasını yazar isteyen alerjisini yazar kimse kimseyi bağlamaz..
Soracak olanlara A azizan 'ın avukatı mısın diye
1- oldum olası haklıların yanında olmak gibi bir misyonum var 🤪🤪
2- bana ne? Bence de valla aslında bana ne ama iyi oldu böyle yazmak 🙄
3- avukat değilim ama okuduğum şeyle benzer alaka düzeyini baz alarak babam 45 yıllık avukat oradan belki bir girdim olur diye düşündüm 😂

Hiç böyle bir şey yokken son zamanlarda ne olmuş da karışmış burası böyle. Ara ara girip okuyordum çıkıyordum.
Bugün Pircici Pircici nin mesajını ve üslubunu görünce çok şaşırdım ve yazma gereği hissettim. Ayıp ediliyor gerçekten...
Kim ne isterse onu paylaşır başkalarının haklarına müdahale etmediği sürece. Gerçekten çok ayıp..
Süt konusu da atla deve olmuş abartılmış da abartılmış burada yazılanlarla anne sütü konusunda kendini yetersiz hissedecek, anneliğini sorgulayacak insan da o zaman sağlık ocağına da gitmesin anne sütü afişlerini görmesin, instamomları takip etmesin, reklam izlemesin, hatta emziren kadın görünce destur çeksin. Var mı böyle bir dünya...

İsteyen emzirir isteyen emzirmez diyorsak isteyen de buraya sütünü yazar isteyen kakasını yazar isteyen alerjisini yazar kimse kimseyi bağlamaz..
3- avukat değilim ama okuduğum şeylebenzer alaka düzeyini baz alarak babam 45 yıllık avukat oradan belki bir girdim olur diye düşündüm 😂
Bence de cok ayip, ben de onu diyorum.

3- avukat değilim ama okuduğum şeyle benzer alaka düzeyini baz alarak babam 45 yıllık avukat oradan belki bir girdim olur diye düşündüm 😂
Gruplasma? Gruplasmayi yapan sizsiniz ayol! Aylardır girip tek kelam yazmadınız da avukatlığınız mi tuttu gelip ortalığa laf atıp peşine whatsappinizda dedikodu kazanlarini kaynattiniz? Bence siz sayın aşı karsiti ve müthiş anneler burada fazla paylaşımda bulunup, aklı selim insanların akıllarını karıştırmayınız. Beni de etiketlemeyiniz. Zira muhatabım siz değilsiniz. Ben azizan'a yazdım, o da kendince cevabını verdi. Konu benim için kapandı. Kib byee 🤭

Bahçelerde ruzgarrrrr, aklımda aşk var... Gece yarısında eski yagmurlarrr 🙊 pardon detone oldum.

Gruplasma? Gruplasmayi yapan sizsiniz ayol! Aylardır girip tek kelam yazmadınız da avukatlığınız mi tuttu gelip ortalığa laf atıp peşine whatsappinizda dedikodu kazanlarini kaynattiniz? Bence siz sayın aşı karsiti ve müthiş anneler burada fazla paylaşımda bulunup, aklı selim insanların akıllarını karıştırmayınız. Beni de etiketlemeyiniz. Zira muhatabım siz değilsiniz. Ben azizan'a yazdım, o da kendince cevabını verdi. Konu benim için kapandı. Kib byee 🤭

Hahaha aşı karşıtı ve bla bla bla anneler diyerek asıl dedikodu kazanının kimler tarafından kaynatıldığı bir parça ağzınızdan kaçmış oldu tüh 😄
Son mesajımda yazdığım hiçbir şeyin sizi enterese etmediği gibi benim aşı karşıtlığım da zerre enterese etmiyor sizi.

Bu konuda üzerime gelenin de gerekirse hukuki yollarla her türlü canını acıtırım.. devletin bana verdiği anayasal hakla mesajla dahi dalga geçmek haddi değil kimsenin. Terbiyesizliğin lüzumu yok...

Siz onar onar vurdurun çocuğunuza hatta sağlı sollu hatta yetmesin birer doz da siz yaptırın. Şifa olsun...
Siz şakşakçılığa devam...

Hahaha aşı karşıtı ve bla bla bla anneler diyerek asıl dedikodu kazanının kimler tarafından kaynatıldığı bir parça ağzınızdan kaçmış oldu tüh 😄
Son mesajımda yazdığım hiçbir şeyin sizi enterese etmediği gibi benim aşı karşıtlığım da zerre enterese etmiyor sizi.

Bu konuda üzerime gelenin de gerekirse hukuki yollarla her türlü canını acıtırım.. devletin bana verdiği anayasal hakla mesajla dahi dalga geçmek haddi değil kimsenin. Terbiyesizliğin lüzumu yok...

Siz onar onar vurdurun çocuğunuza hatta sağlı sollu hatta yetmesin birer doz da siz yaptırın. Şifa olsun...
.
Son noktayı koyarım.

.
Son noktayı koyarım.

Son mesajınızdan sonra sizin için yalnızca üzülürüm.. dilerim taktığınız at gözlüğü ile sınanmazsınız. O zaman da türküler söylersiniz güzel güzel. Noktayı koymak bence de akıllı bir hamle olmuş. Sözümün üzerine söz söylemek pek mantıklı olmaz çünkü 👍🏻
iyi akşamlar bayan detone...

Vay be benim oğlanın boyu dert oldu sanırım.Burasi herkesin fikrini belirtebildigi bir mecra.Benim fikrim budur begenirsiniz beğenmezsiniz.Ha siz farklı düşünüyorsunuz diye düşüncemi değiştiremem.
Sütü olmayan ki benim de olmayabilirdi bebegimi uygun sekilde besler,beslerdim.
Bebegim emmek istiyor diye onu arsizlikla,rol yapmakla suclamazdim.Zannediyorsunuz ki sadece biz dusunuruz .Tekrar ediyorum beni degil bebegim emmek istiyor diye bebeğine sinir olanları sorgulayın.
Güneş balcıkla sıvanmaz,bebekler de emmek ister kimi annesini ,kimi biberonu kimi emziği,kimi parmağını.
Burası kimsenin özel meskeni değil.
Insan her daim kendini sorgulamalı yeri gelir anneliği yeri gelir insanlığı yeri gelir doğruları.
Ve en önemlisi herkes haddini bilmeli.

... Lafa bakarım laf mı diye. Bir de söyleyene bakarım adam mı diye... Yeterince açıklayıcı olmuştur.

Devamı şey mi? Sürüşüme yollar gülüşüne adamlar hasta flan. Münazara kültürünüz İlkokul 4. Sınıf flan herhalde? 😄
Tamam 10 verdim oturabilirsin. X xxyyzztt siz demedim bu gece rahat uyuyabilirsin ☺️👍🏻

Üzülerek okuyorum, burası böyle olmamalıydı. Hamileliğimizde ne kadar destek olduk birbirimize ve ilk aylar. Sonra ne oldu da böyle iğnelemeler başladı, neden yani ne gerek var ki. Hepimiz anneniz, birbirimiz yaralamak neden...

Hayır yani buraya aylarca bizle beraber yazmayan geldiginde kucaklasılıyor, özelden belliki kulisler yapılıyor da azizan gelince yazınca mı sorun oluyor
Ayrıca;
Ben burda yüz kere gelip böyle böyle bişi var isteyeni ekliyim dedim vaktiyle kimse ayrı gayrı oldu diyemez
Ki gruplasma söz konusu olsa burda yazan kac kişi gelip sonra kendi istegiyle geri cık yapmazdı zaten

Ama suanda belliki ciddi bi gruplasma yapılmıs özelden kimse kimseyi tanımadan tanır yorumlar yapmaya baslamıs
Bişeyi hic bi zaman tek taraflı dinleyerek yorumda bulunulmaması lazım keske su kısmıda ara ara sorgulasanız

Hahaha canım başkasının akli ile insan bir yere kadar hareket eder.Insanin kendi aklı ile hareket edememesi cidden zor.
Sorsan humanizmden dem vururlar ama başka fikirlere zerre tahammül yoktur.
O değil de cidden kaynayan kazan iyi ele versi kendini

Hayır yani buraya aylarca bizle beraber yazmayan geldiginde kucaklasılıyor, özelden belliki kulisler yapılıyor da azizan gelince yazınca mı sorun oluyor
Ayrıca;
Ben burda yüz kere gelip böyle böyle bişi var isteyeni ekliyim dedim vaktiyle kimse ayrı gayrı oldu diyemez
Ki gruplasma söz konusu olsa burda yazan kac kişi gelip sonra kendi istegiyle geri cık yapmazdı zaten

Ama suanda belliki ciddi bi gruplasma yapılmıs özelden kimse kimseyi tanımadan tanır yorumlar yapmaya baslamıs
Bişeyi hic bi zaman tek taraflı dinleyerek yorumda bulunulmaması lazım keske su kısmıda ara ara sorgulasanız
Kesinlikle sana katılıyorum. Tek taraflı dinlenmemeli ama isim vermeden birine sataşılmamalı da değil mi?

Back