• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsilik oluyor bizim kız ya..emin oldum artik alerjiyle karistiriyordum bugun boyun alti kizardi tam yanaklarinin degdigi ksim 😂 baya krem surdum ufledim soguk kompreks gecti..sicaktan nefret ediyor zaten suan cirilciplak soyduk nasil keyiflendi atletle duruyordu onu bile giymeyecekmis cekisirdi durdu dün de..ankaranin sogugunda kisin bile ince giyinmek istiyordu..hergun yikiyorduk 2gundur yikayamadik bir de 🤦‍♀️ boyle cirilciplak gezecek herhalde..tam karadenizli soguk iklim bebesi. iyiki egede falan degilmisiz 😂🤦‍♀️
Benimki de hep isilik. Daha yaz geldi, dakika bir gol bir. Ensesi ve kollari minik minik isilik dolu. Cok terliyor. Bi de pisik oldu. Bu yaz zor gececek anlasilan.

ayni durumdayiz
@honey bunch
ay kızlar yazın yazın içimi ferahlattiniz
hergün düşmeler oluyor ve acayip moral bozukluğu yapıyor bu bende
inanin ablasi neredeyse hiç dusmedi tabi erken emeklemesi geç yurumesi etkili oldu ama biraz da karakter
çok çabuk anlayıp geri dönüyordu
bu delican
cesaret timsali sıralıyor iniyor kalkiyor yerede oralarda sorun yok
ama
oto b.k a saldırıyor 🤪
Bizimkine babası komando diyor o kadar korkusuz koltuktan yere direk ineyim yapıyor tutmasak yerde 😬 hergün kafasını biyerlere çarpma ya da düşme ağlaması oluyor dikkat ediyoruz ama düşe kalka böyle böyle büyüyecekler banada babaannesi çok söyledi yürüteç işini yalnızım bulunduğum ilde oyalanır diye hatta şu ara taşınma telaşım var tam yürütece koymalık olabilirdi durmuyor çünkü bende işimi yapayım ama almadım çok çabuk sıkılıyor uzun süre birşeyle oyalanmıyor birde zaten erken ayaklandı sıralama falan durumları iyi cesaretide iyi yürümesini geciktirme durumlarıyla ilgili birkaç bişey okudum almak istemedim

Kizlar selamlar bu adim adim setleri hakkinda ne dusunuyosunuz?
Bizim kuzu için hiç ilgi çekici gelmeyecektir. Çünkü oyuncaklarla oynamaktan ziyade nem ölçer cihazı, burun aspiratöru, ateş ölçer, bozuk 3 tane kumanda gibi şeylerle vakit geçirmeyi seviyor. Bugün park yatağına koydum biraz iş güç yaptım 40 dk sesi çıkmadı. Verdim eline nem ölçme cihazıni pillerin çıkarıp. Oh ne güzel vakit geçirdik ayrı ayrı. O şeylere ilgisi muhtemelen yaşından sonra olacaktır. Kitaplara bayılıyor. Ama bizim kitaplarımıza. Evimizde kütüphane/çalışma odamız var. Kitaplara bakarken içi gidiyor. Kendi kitaplarında çok heyecanlanıyor. İçindeki figürleri tutmaya çalışıp tutmayınca sinirleniyor bu sefer. Dediğim gibi ancak yaşından sonra 12.ay setlerine falan bakarım ben. Bir de zeka kartları, sebze meyve kartlarını çok seviyor. Özellikle ilk zeka kartlarından pek sağlam kalmadı oynamaktan. Her sabah gözümüzü onlarla açıyoruz. 🤭

Bizim kuzu için hiç ilgi çekici gelmeyecektir. Çünkü oyuncaklarla oynamaktan ziyade nem ölçer cihazı, burun aspiratöru, ateş ölçer, bozuk 3 tane kumanda gibi şeylerle vakit geçirmeyi seviyor. Bugün park yatağına koydum biraz iş güç yaptım 40 dk sesi çıkmadı. Verdim eline nem ölçme cihazıni pillerin çıkarıp. Oh ne güzel vakit geçirdik ayrı ayrı. O şeylere ilgisi muhtemelen yaşından sonra olacaktır. Kitaplara bayılıyor. Ama bizim kitaplarımıza. Evimizde kütüphane/çalışma odamız var. Kitaplara bakarken içi gidiyor. Kendi kitaplarında çok heyecanlanıyor. İçindeki figürleri tutmaya çalışıp tutmayınca sinirleniyor bu sefer. Dediğim gibi ancak yaşından sonra 12.ay setlerine falan bakarım ben. Bir de zeka kartları, sebze meyve kartlarını çok seviyor. Özellikle ilk zeka kartlarından pek sağlam kalmadı oynamaktan. Her sabah gözümüzü onlarla açıyoruz. 🤭
Ben o kartlari gozunun onunden kaldirdim. Kitap aldim mini olanlarsan sayilar, sekiller vs. Gostermeye korkuyorum. Sadece agzina alip birakmiyor, bildigin yiyor. En son baktim kartlarin bi tanesini kemirmis, agzinin ici kagit dolu. O gun bugudur vermiyorum. Gorse agliyor istiyor. Eline versem kurtaramiyorum tekrar. Hasbelkader eline gecse sevincini gormen lazim. Deli oluyor ama yemek icin. Kitaplari yalayip yutmak deyimini yanlis anlamis benim bebis. Biraksam gercekten yutacak.

Kizlar selamlar bu adim adim setleri hakkinda ne dusunuyosunuz?
Beğeniyorum ama fazla pahalı, ben de montessori sayfalarını takip ediyorum 😄 bi de benim minnoşuma 8. Ay ya da 9. Alsam yapamaz gibi 😄😄
Mete de o zeka kartlarını seviyor. İçiçe geçen kovalardan aldım pek sevmedi henüz. Bi de çıngıraklı topu var ikeadan aldığım onu seviyor. Bikaç da kitap var

Benim bebis dun gunduz cok az cis yapti. Bugun de geceki bezi kupkuruydu. Gece boyumca hic cis yapmamis. Havalar asiri sicak. Cok terliyor. Ondan mi oldu acaba? Aklima geldikce su veriyorum, yeterli gelmiyor mu acaba? 🙄
Ben her yemekten sonra iciyorum sonra da ara ara veriyorum 150 cc biberonu bitiriyo günlük olarak. Gece 12 civarı kontrol ediyorum çok yapmiyo ama sabaha karşı çok dolu oluyor bazen gece 3 civarı değiştiriyorum bazen de uykusu aciliyo diye degistirmiyorum sizler gece bez degistiriyomusunuz?

Ben her yemekten sonra iciyorum sonra da ara ara veriyorum 150 cc biberonu bitiriyo günlük olarak. Gece 12 civarı kontrol ediyorum çok yapmiyo ama sabaha karşı çok dolu oluyor bazen gece 3 civarı değiştiriyorum bazen de uykusu aciliyo diye degistirmiyorum sizler gece bez degistiriyomusunuz?
Hayir, hic degistirmedim uykusunu bolmemek icin. Sabah cok dolu olurdu. Ama su an hava 41 derece burada. Asiri terliyiror, sanirim ondan oldu. Ben de aklima geldikce veriyorum su. Ama yeterli gelmiyor sanirim. Daha cok icmesi lazim.

Bi
Bizimki de çamaşır kovası terlik kalorifer vanası sandalye bacağı seviyor 😂Erkek bebisler böyle demek

Ben degistirmiyorum uykusu kacar diye gece kac defa besliyorsunuz 8 aylik olduk

Dikkat
Hayir, hic degistirmedim uykusunu bolmemek icin. Sabah cok dolu olurdu. Ama su an hava 41 derece burada. Asiri terliyiror, sanirim ondan oldu. Ben de aklima geldikce veriyorum su. Ama yeterli gelmiyor sanirim. Daha cok icmesi lazim.
Bolca vermek lazim yigenim az su içince bobreklerinde kristallesme olmustu. Yaz döneminde su kaybı çok oluyor dikkat etmek lazim

Suyu kaynatıp veriyorsunuz değil mi?
Evet ama. Son 1 haftadır ebebekden şu aldık. Kaynatmadan onu veriyorum. Kaynayinca içinde mineral vs hiçbir şey kalmıyor. Bebek suyu adı altında satılıyor valla güvenip aldım. Iciriyorum. Kalite olarak da Türkiyedeki en kaliteli suymus.

Ben degistirmiyorum uykusu kacar diye gece kac defa besliyorsunuz 8 aylik olduk
Genellikle akşam 8de uyuyor. Sabah 6 gibi uyanıyor. 1 Kere 12 civarı emziriyorum. Bazen kendisi kalkıyor 3 4 gibi. Maksimum 2 kere yani. Haftanın 4 5 günü 1 kere kalan günler 2 kere gibi diyebilirim.

Evet ama. Son 1 haftadır ebebekden şu aldık. Kaynatmadan onu veriyorum. Kaynayinca içinde mineral vs hiçbir şey kalmıyor. Bebek suyu adı altında satılıyor valla güvenip aldım. Iciriyorum. Kalite olarak da Türkiyedeki en kaliteli suymus.
Hadi ya beslenmeyle ilgili herşeyi senden öğreniyorum😄

Genellikle akşam 8de uyuyor. Sabah 6 gibi uyanıyor. 1 Kere 12 civarı emziriyorum. Bazen kendisi kalkıyor 3 4 gibi. Maksimum 2 kere yani. Haftanın 4 5 günü 1 kere kalan günler 2 kere gibi diyebilirim.
Az uyanmanın formülüyle ilgili de tavsiyen var mı?

Back
X