ben aldım ama henüz sitenin parkına bile cikmiyorzGüneşten korunmak için şapka aldınız mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben aldım ama henüz sitenin parkına bile cikmiyorzGüneşten korunmak için şapka aldınız mı?
Ay tesekkurler, hemen takibe aliyorumBir de yine instagramda yeoynauyu isimli hesap var, psikolog sinem hanım. Dün paylaştığı postu okumanı tavsiye ederim "emzirerek uyutma ve bağımlılık" ile ilgili. İçin hep rahat olsun
magic fruit seni de etiketliyim dedim
![]()
Benimki de hep isilik. Daha yaz geldi, dakika bir gol bir. Ensesi ve kollari minik minik isilik dolu. Cok terliyor. Bi de pisik oldu. Bu yaz zor gececek anlasilan.İsilik oluyor bizim kız ya..emin oldum artik alerjiyle karistiriyordum bugun boyun alti kizardi tam yanaklarinin degdigi ksimbaya krem surdum ufledim soguk kompreks gecti..sicaktan nefret ediyor zaten suan cirilciplak soyduk nasil keyiflendi atletle duruyordu onu bile giymeyecekmis cekisirdi durdu dün de..ankaranin sogugunda kisin bile ince giyinmek istiyordu..hergun yikiyorduk 2gundur yikayamadik bir de
boyle cirilciplak gezecek herhalde..tam karadenizli soguk iklim bebesi. iyiki egede falan degilmisiz
![]()
Bizimkine babası komando diyor o kadar korkusuz koltuktan yere direk ineyim yapıyor tutmasak yerdeayni durumdayiz
@honey bunch
ay kızlar yazın yazın içimi ferahlattiniz
hergün düşmeler oluyor ve acayip moral bozukluğu yapıyor bu bende
inanin ablasi neredeyse hiç dusmedi tabi erken emeklemesi geç yurumesi etkili oldu ama biraz da karakter
çok çabuk anlayıp geri dönüyordu
bu delican
cesaret timsali sıralıyor iniyor kalkiyor yerede oralarda sorun yok
ama
oto b.k a saldırıyor![]()
Bizim kuzu için hiç ilgi çekici gelmeyecektir. Çünkü oyuncaklarla oynamaktan ziyade nem ölçer cihazı, burun aspiratöru, ateş ölçer, bozuk 3 tane kumanda gibi şeylerle vakit geçirmeyi seviyor. Bugün park yatağına koydum biraz iş güç yaptım 40 dk sesi çıkmadı. Verdim eline nem ölçme cihazıni pillerin çıkarıp. Oh ne güzel vakit geçirdik ayrı ayrı. O şeylere ilgisi muhtemelen yaşından sonra olacaktır. Kitaplara bayılıyor. Ama bizim kitaplarımıza. Evimizde kütüphane/çalışma odamız var. Kitaplara bakarken içi gidiyor. Kendi kitaplarında çok heyecanlanıyor. İçindeki figürleri tutmaya çalışıp tutmayınca sinirleniyor bu sefer. Dediğim gibi ancak yaşından sonra 12.ay setlerine falan bakarım ben. Bir de zeka kartları, sebze meyve kartlarını çok seviyor. Özellikle ilk zeka kartlarından pek sağlam kalmadı oynamaktan. Her sabah gözümüzü onlarla açıyoruz.Kizlar selamlar bu adim adim setleri hakkinda ne dusunuyosunuz?
Ben o kartlari gozunun onunden kaldirdim. Kitap aldim mini olanlarsan sayilar, sekiller vs. Gostermeye korkuyorum. Sadece agzina alip birakmiyor, bildigin yiyor. En son baktim kartlarin bi tanesini kemirmis, agzinin ici kagit dolu. O gun bugudur vermiyorum. Gorse agliyor istiyor. Eline versem kurtaramiyorum tekrar. Hasbelkader eline gecse sevincini gormen lazim. Deli oluyor ama yemek icin. Kitaplari yalayip yutmak deyimini yanlis anlamis benim bebis. Biraksam gercekten yutacak.Bizim kuzu için hiç ilgi çekici gelmeyecektir. Çünkü oyuncaklarla oynamaktan ziyade nem ölçer cihazı, burun aspiratöru, ateş ölçer, bozuk 3 tane kumanda gibi şeylerle vakit geçirmeyi seviyor. Bugün park yatağına koydum biraz iş güç yaptım 40 dk sesi çıkmadı. Verdim eline nem ölçme cihazıni pillerin çıkarıp. Oh ne güzel vakit geçirdik ayrı ayrı. O şeylere ilgisi muhtemelen yaşından sonra olacaktır. Kitaplara bayılıyor. Ama bizim kitaplarımıza. Evimizde kütüphane/çalışma odamız var. Kitaplara bakarken içi gidiyor. Kendi kitaplarında çok heyecanlanıyor. İçindeki figürleri tutmaya çalışıp tutmayınca sinirleniyor bu sefer. Dediğim gibi ancak yaşından sonra 12.ay setlerine falan bakarım ben. Bir de zeka kartları, sebze meyve kartlarını çok seviyor. Özellikle ilk zeka kartlarından pek sağlam kalmadı oynamaktan. Her sabah gözümüzü onlarla açıyoruz.![]()
Beğeniyorum ama fazla pahalı, ben de montessori sayfalarını takip ediyorumKizlar selamlar bu adim adim setleri hakkinda ne dusunuyosunuz?
Ben her yemekten sonra iciyorum sonra da ara ara veriyorum 150 cc biberonu bitiriyo günlük olarak. Gece 12 civarı kontrol ediyorum çok yapmiyo ama sabaha karşı çok dolu oluyor bazen gece 3 civarı değiştiriyorum bazen de uykusu aciliyo diye degistirmiyorum sizler gece bez degistiriyomusunuz?Benim bebis dun gunduz cok az cis yapti. Bugun de geceki bezi kupkuruydu. Gece boyumca hic cis yapmamis. Havalar asiri sicak. Cok terliyor. Ondan mi oldu acaba? Aklima geldikce su veriyorum, yeterli gelmiyor mu acaba?![]()
Hayir, hic degistirmedim uykusunu bolmemek icin. Sabah cok dolu olurdu. Ama su an hava 41 derece burada. Asiri terliyiror, sanirim ondan oldu. Ben de aklima geldikce veriyorum su. Ama yeterli gelmiyor sanirim. Daha cok icmesi lazim.Ben her yemekten sonra iciyorum sonra da ara ara veriyorum 150 cc biberonu bitiriyo günlük olarak. Gece 12 civarı kontrol ediyorum çok yapmiyo ama sabaha karşı çok dolu oluyor bazen gece 3 civarı değiştiriyorum bazen de uykusu aciliyo diye degistirmiyorum sizler gece bez degistiriyomusunuz?
Bizimki de çamaşır kovası terlik kalorifer vanası sandalye bacağı seviyorBizim kuzu için hiç ilgi çekici gelmeyecektir. Çünkü oyuncaklarla oynamaktan ziyade nem ölçer cihazı, burun aspiratöru, ateş ölçer, bozuk 3 tane kumanda gibi şeylerle vakit geçirmeyi seviyor. Bugün park yatağına koydum biraz iş güç yaptım 40 dk sesi çıkmadı. Verdim eline nem ölçme cihazıni pillerin çıkarıp. Oh ne güzel vakit geçirdik ayrı ayrı. O şeylere ilgisi muhtemelen yaşından sonra olacaktır. Kitaplara bayılıyor. Ama bizim kitaplarımıza. Evimizde kütüphane/çalışma odamız var. Kitaplara bakarken içi gidiyor. Kendi kitaplarında çok heyecanlanıyor. İçindeki figürleri tutmaya çalışıp tutmayınca sinirleniyor bu sefer. Dediğim gibi ancak yaşından sonra 12.ay setlerine falan bakarım ben. Bir de zeka kartları, sebze meyve kartlarını çok seviyor. Özellikle ilk zeka kartlarından pek sağlam kalmadı oynamaktan. Her sabah gözümüzü onlarla açıyoruz.![]()
Ben degistirmiyorum uykusu kacar diye gece kac defa besliyorsunuz 8 aylik oldukBen her yemekten sonra iciyorum sonra da ara ara veriyorum 150 cc biberonu bitiriyo günlük olarak. Gece 12 civarı kontrol ediyorum çok yapmiyo ama sabaha karşı çok dolu oluyor bazen gece 3 civarı değiştiriyorum bazen de uykusu aciliyo diye degistirmiyorum sizler gece bez degistiriyomusunuz?
Bolca vermek lazim yigenim az su içince bobreklerinde kristallesme olmustu. Yaz döneminde su kaybı çok oluyor dikkat etmek lazimHayir, hic degistirmedim uykusunu bolmemek icin. Sabah cok dolu olurdu. Ama su an hava 41 derece burada. Asiri terliyiror, sanirim ondan oldu. Ben de aklima geldikce veriyorum su. Ama yeterli gelmiyor sanirim. Daha cok icmesi lazim.
Ben de her zaman değiştirmiyorum kontrol ettiğimde çok siskinse1 kez değiştiriyorumBen degistirmiyorum uykusu kacar diye gece kac defa besliyorsunuz 8 aylik olduk
Suyu kaynatıp veriyorsunuz değil mi?Dikkat
Bolca vermek lazim yigenim az su içince bobreklerinde kristallesme olmustu. Yaz döneminde su kaybı çok oluyor dikkat etmek lazim
Evet ama. Son 1 haftadır ebebekden şu aldık. Kaynatmadan onu veriyorum. Kaynayinca içinde mineral vs hiçbir şey kalmıyor. Bebek suyu adı altında satılıyor valla güvenip aldım. Iciriyorum. Kalite olarak da Türkiyedeki en kaliteli suymus.Suyu kaynatıp veriyorsunuz değil mi?
Genellikle akşam 8de uyuyor. Sabah 6 gibi uyanıyor. 1 Kere 12 civarı emziriyorum. Bazen kendisi kalkıyor 3 4 gibi. Maksimum 2 kere yani. Haftanın 4 5 günü 1 kere kalan günler 2 kere gibi diyebilirim.Ben degistirmiyorum uykusu kacar diye gece kac defa besliyorsunuz 8 aylik olduk
Hadi ya beslenmeyle ilgili herşeyi senden öğreniyorumEvet ama. Son 1 haftadır ebebekden şu aldık. Kaynatmadan onu veriyorum. Kaynayinca içinde mineral vs hiçbir şey kalmıyor. Bebek suyu adı altında satılıyor valla güvenip aldım. Iciriyorum. Kalite olarak da Türkiyedeki en kaliteli suymus.
Az uyanmanın formülüyle ilgili de tavsiyen var mı?Genellikle akşam 8de uyuyor. Sabah 6 gibi uyanıyor. 1 Kere 12 civarı emziriyorum. Bazen kendisi kalkıyor 3 4 gibi. Maksimum 2 kere yani. Haftanın 4 5 günü 1 kere kalan günler 2 kere gibi diyebilirim.
Evet hala kaynatıyorum aslında Nestle sudan kullanıyorum . Değerleri falan iyi ama vermeye cesaret edemiyorum bir türlüSuyu kaynatıp veriyorsunuz değil mi?