• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar uykuya nasıl geçiriyosan onu bir süre daha yapmaya devam et. Yani mesela ben kucağıma alıp hafif sallanıyorum. Eğer 3 dk sonra yatağına koyarsam ağlar ve uykusunu açar. Ben de bunu 10 dk yapıyorum (en az) uyuyor. En az 2 saat uyur bunu yaptıktan sonra ben. Hani sen de memene alıyosan ya da kucağa ya da sallıyosan onu bi 5 dk daha uzun yap iyice dalsın, yatağına bırakırken de hemen kalkma üstünden biraz elin kafan falan onun üstünde olsun 😄 yemin ediyorum manyak oldum uyku stratejisi geliştiricem diye 😄
memeye alıyorum her kalkışta🙄 omzumda sallarım bazen ama geceleri değil . sanki onu yaparsam iyicr uyanır gibi geliyor.. memede tutmaya devam edeyim o zaman uykusuzluk çok zor ya ..saat başı kalıyoruz en uzun 2 saat uyuyor..😣

"yuzunde ilk verdgniz gidaya tepkime olur geciyorsa sorun yok alerji dediginiz sey vucutta dokuntuler gosterir ama gidayi verdiniz tepkime oldu ve sondu devam edin..bizde ufak tefek seyler oldu ama tolere etti diye dusunuyorum."

Tam da içimden geçeni yazmışsın😁
💕😊

Saat 5.30dan beri istikrarli cigliklar... 🤦‍♀️ beynimiz yanmadi tutustu 😂😂😂 aglasa yine.raziyim o tiz sesten ciglik 🤦‍♀️ gelse şu disler artik🤨

Saat 5.30dan beri istikrarli cigliklar... 🤦‍♀️ beynimiz yanmadi tutustu 😂😂😂 aglasa yine.raziyim o tiz sesten ciglik 🤦‍♀️ gelse şu disler artik🤨
Bizim de öyle diş çıkarırken ya da kabız olmuşsa çığlık atıyor gün boyu. Sanırım diş ya da kabızlığın verdiği ağrıya bu şekilde tepki gösteriyorlar, sinirleniyorlar gibi😂

Selam canım :)
İnstagramdan kişisel olarak ekleşmeler hatta silinip engellenmeler bile oldu
Ben sana kendi hesabımı göndereyim istersen ekle beni 😊
Dedigin gibi full emzirirken daha cok vakit vardı veya dogumu beklerken bostaydık sıksık giriyorduk ancak emeklemeler yürümeler konusmalar taklitler vs vs basladıkca bebeklerimizle daha etkili vakit gecirir olduk telefonlar ele alınmaz oldu dogru düzgün:)
Sen nasılsın ögretmendin sanırım tatil iyi geldi mi :)
Silinip engellenmeler mi 🙁 evet canım öğretmenim bebeğimle evdeyim ama tatil değil, ebada canlı derslerle ve 8 tane Veli whatsapp grubumla eğitime devam 😊 telefon yine elimden düşmüyor yani, oğlumu ayaklarımda uyuttuktan işte derslerle ilgileniyorum. Sen nasılsın Öykü kuş nasıl 🥰

memeye alıyorum her kalkışta🙄 omzumda sallarım bazen ama geceleri değil . sanki onu yaparsam iyicr uyanır gibi geliyor.. memede tutmaya devam edeyim o zaman uykusuzluk çok zor ya ..saat başı kalıyoruz en uzun 2 saat uyuyor..😣
Benimki de memede uyuyor, bir ara sabaha kadar surekli uyaniyordu, bu aralar duzeldi, yatagina yatirinca agzina emzigini veriyorum daha uzun uyuyor

İnstagram kullanıyor musun? Oya Çanak var, boğaziçi psikoloji mezunu. Onun öne çıkan hikayelerinde 100 maddede uyku var, onu okumanı tavsiye ederim 🙏
Şunu hiç ama hiç unutma bunlar geçici

Bir de yine instagramda yeoynauyu isimli hesap var, psikolog sinem hanım. Dün paylaştığı postu okumanı tavsiye ederim "emzirerek uyutma ve bağımlılık" ile ilgili. İçin hep rahat olsun 🙏

magic fruit magic fruit seni de etiketliyim dedim 😄

İsilik oluyor bizim kız ya..emin oldum artik alerjiyle karistiriyordum bugun boyun alti kizardi tam yanaklarinin degdigi ksim 😂 baya krem surdum ufledim soguk kompreks gecti..sicaktan nefret ediyor zaten suan cirilciplak soyduk nasil keyiflendi atletle duruyordu onu bile giymeyecekmis cekisirdi durdu dün de..ankaranin sogugunda kisin bile ince giyinmek istiyordu..hergun yikiyorduk 2gundur yikayamadik bir de 🤦‍♀️ boyle cirilciplak gezecek herhalde..tam karadenizli soguk iklim bebesi. iyiki egede falan degilmisiz 😂🤦‍♀️

İsilik oluyor bizim kız ya..emin oldum artik alerjiyle karistiriyordum bugun boyun alti kizardi tam yanaklarinin degdigi ksim 😂 baya krem surdum ufledim soguk kompreks gecti..sicaktan nefret ediyor zaten suan cirilciplak soyduk nasil keyiflendi atletle duruyordu onu bile giymeyecekmis cekisirdi durdu dün de..ankaranin sogugunda kisin bile ince giyinmek istiyordu..hergun yikiyorduk 2gundur yikayamadik bir de 🤦‍♀️ boyle cirilciplak gezecek herhalde..tam karadenizli soguk iklim bebesi. iyiki egede falan degilmisiz 😂🤦‍♀️
Canım dış çıkmadan önce boyunda çene altında kızarıklıklar çıkıyor bilgine. İsilik şeklinde. Bizde de oldu. Dișmiș sebebi...

Canım dış çıkmadan önce boyunda çene altında kızarıklıklar çıkıyor bilgine. İsilik şeklinde. Bizde de oldu. Dișmiș sebebi...
A bak bilmiyorrdm tam kapali kalan yerlrr boyun..terler zaten cok..Yaa bu bize bir kez daha oldu annemle4in yanina gitmistim ev cok sicakti 2gun sirt fln kizarmis isilik seklindeydi ama kiymayi ilk denemistim baya bi faktor vardi kafam karismisti ..birde babasida oyle bir sey degse kipkirmjzi oluyor bununda cenesi surttukce demekki surekli yikayacagim dus aldirdim simdi uyuyo 😊

A bak bilmiyorrdm tam kapali kalan yerlrr boyun..terler zaten cok..Yaa bu bize bir kez daha oldu annemle4in yanina gitmistim ev cok sicakti 2gun sirt fln kizarmis isilik seklindeydi ama kiymayi ilk denemistim baya bi faktor vardi kafam karismisti ..birde babasida oyle bir sey degse kipkirmjzi oluyor bununda cenesi surttukce demekki surekli yikayacagim dus aldirdim simdi uyuyo 😊
Sıcaktan da olabilir Disten de... Bizimki de uyuyor, uyansın ben de yikayacagim. Dün yikamadim hemen yapış yapış olmuş sıcaktan vücudu. Artık aksatmadan her gün yikayacagim. Havalarda sıcacık.

Sıcaktan da olabilir Disten de... Bizimki de uyuyor, uyansın ben de yikayacagim. Dün yikamadim hemen yapış yapış olmuş sıcaktan vücudu. Artık aksatmadan her gün yikayacagim. Havalarda sıcacık.
Biz kisinda hergun yikiyoruk uyku duzenini ona borcluyuz ama boyle aksayincada boyle seyler oluyo 🤦‍♀️😂

Back
X