• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 gündür kahvaltısına yulaf yerine irmik koyuyorum. Ve 3 gundur içinde kereviz olan sebze püresi veriyorum. Kendisi kaka yapıyor. Cok mutluyum çok. İrmik mi ise yaradı kereviz mi bilmiyorum 😇🤭

Herkes sokağa mı çıktı?
Bugün bezelye verdim. Patates, havuç, soğan, sarımsak, bir çay bardağına yakın ince bulguru suda haşladım. Robottan geçirdim. Normalde piştikten sonra Üstüne de yoğurt dökerdim ama yoğurdum daha olmamıştı. Sevsek yediği bir yemek.😊

Haklisin, bazen bu güzel günleri kendime zehir ediyormusum gibi geliyor. Durumu kabullenip çözüm üretmek en iyisi.

Benim kiz doğduğundan beri hic acliktan aglamadi. 6-7 saat emziremedigimi bilirim 3 aylikken. Beslenmeye tepkili 😔
Yedigi yetiyor demekki ac olsa durmaz emin ol ben görümcemle aynı boy aynı kgdayım neredeyse ama o benim Ceyregim kadar yer pf cok sistim der ben ne yedin ki diye bakakalırım ☺️

Bugün bezelye verdim. Patates, havuç, soğan, sarımsak, bir çay bardağına yakın ince bulguru suda haşladım. Robottan geçirdim. Normalde piştikten sonra Üstüne de yoğurt dökerdim ama yoğurdum daha olmamıştı. Sevsek yediği bir yemek.😊
Pes yine aynı. Bezelye verdim. Yoğurt kalmamıştı😁

Bende seni merak ediyordum 💕 dedim birakti herhlde buralari 😍 nasilsiniz cozuldumu kabizlik durumunuz? Kolay gelsin valla siniflarda zor zaptederken oradan calismak 😑😂
kabızlık çözülmüştü canım ek gıdaya geçince de sorun yaşamadık şükür. Ya ben de senin için aynısın düşünüyordum 😂 😍

Amin canım 💕
Ara sıra aklıma geliyorsun ama Anladım öyle olduğunu.
Peki nasılsınız herşey yolunda mı?
Yolunda şükür canım bugün dışarı çıkardık çok mutlu oldu. Ah bahtsız yavrularımız nasıl bir döneme denk geldiler.

E Elwing6 ya ben yesilus yesilus ve H honey bunch ı da merak ediyorum, İnstagramda eklenenler var dediler, bena da haber edin dedim ses çıkmadı. Ben çok seviyorum ya burayı, hepinizi. Ama bebekler küçükken olduğu kadar giremiyoruz işte, o zamanlar sürekli emzirirken hem daha fazla zamanımız vardı hem de desteğe ihtiyacımız vardı sanırım.

ben psikolojinin fizyoloji üzerindeki gücüne pek ihtimal vermezdim
psikiyatr bi arkadaşım olmuştu seneler evvel bana bir deneme yaptı adeta ayarlarimla oynadi
ilaç gibi bişeydi baya yalvarmıştım lanet kpds vardı o zamanlar
Ben de bir hikaye okumuştum gerçek bir hikaye, psikolojinin gücünü o zaman öğrendim.

Ne bileyim apartman kapalı alan korktum açıkçası. Bir de virüs için ne dedilerse daha sonra öyle değilmiş diye düzelttikleri oldu bu zamana kadar. Mesela maske takmayın dediler sonra takmanız gerekiyormuş dediler. Bunun gibi bugün şurdan bulaşmıyor derler yarın aaa öyle değilmiş de diyebilirler. Güvenemiyorum yani. Bu virüs bilmedikleri bir şey.Bir prof bilinmeyen bir düşmana karşı savaşıyoruz demişti bu virüs için. Şimdi zaman geçtikçe, virüsü daha iyi tanıdıkları ve artık havadan bulaşmadığuna emin oldukları için şimdi çıkardım.
Bugün dışarı çıkma gafletinde bulundum, aman allahım. Çocuk parkları çocuk kaynıyor. Sanki virüsle anlaşmışlar bugün bulaşmıycam demiş!! Millet sokağa çıkma kısıtlamasının keyfi olduğunu sanıyor galiba, kısıtlama kalkınca onlarca çocuğun birarada olmasını normal karşılıyorlar. Maskesini takan sanıyor ki bi şey olmaz, mesafeye uyan falan yok. Asya kıtasında vaka sayısının en fazla olduğu ülke biziz 🤷 bütün bu saçmalıklara rağmen gene iyi durumdayız valla 🤦

arkadaşlar çocuğu cok hareketli olanlar beni etiketlesin ne yapiyorsunuz
nasıl yapiyorsunuz
ben kafayı yeme noktasindayim babasina da guvenemiyorum
başka birine asla güvenemem ve artık sanırım iyi deilim
yürütec abla da kullanmadim
o sakin ve macera sevmeyen bir tipti ve sanırım daha mi akıllıydı diyecem şimdi buraya 🤣
bakarmış kızım 🤪
zapt edemiyom aslında severim böyle çocuk ama
kaza lari napcaz bilmiyorm

nasıl yapiyorsunuz
o sakin ve macera sevmeyen bir tipti ve sanırım daha mi akıllıydı diyecem şimdi buraya 🤣
bakarmış kızım 🤪
Oyun alanı oluşturduk. Etrafı barikat gibi halılar, koliler. 5 10 dk orda oyalanıyor ama 2 gündür aşıp çıktı😏

nasıl yapiyorsunuz
bakarmış kızım 🤪
Biz de hareketliyiz çok. Koltuğun kalın minderlerinden barikat yapıyoruz ama. Aşıyor artık. Sürekli yerdeyiz oglusumla. Bütün günüm onunla geçiyor. Ev de iş güç hiç bir şey yapamaz oldum. Sinirden ağlıyorum artık. Ev kalk gidelim diyor. Akşamları da yorgunluktan yığılıp kalıyorum. Oyuncaklarla da pek oynadığı yok. Bozuk kumanda priz falan onlarla vakit geçirmeyi seviyor. Dayımız da öyleydi bebekken ona benzemiş. Kucakta da durmuyor ama yerde bile zapt etmeye çalışırken yoruluyorum. Ayaklandiklarinda da böyle yorulacak miyiz? Sen tecrubelisin...? Bizde 2 e kere kafamızı sandalyeye vurduk 😪

Bugün dışarı çıkma gafletinde bulundum, aman allahım. Çocuk parkları çocuk kaynıyor. Sanki virüsle anlaşmışlar bugün bulaşmıycam demiş!! Millet sokağa çıkma kısıtlamasının keyfi olduğunu sanıyor galiba, kısıtlama kalkınca onlarca çocuğun birarada olmasını normal karşılıyorlar. Maskesini takan sanıyor ki bi şey olmaz, mesafeye uyan falan yok. Asya kıtasında vaka sayısının en fazla olduğu ülke biziz 🤷 bütün bu saçmalıklara rağmen gene iyi durumdayız valla 🤦
Çok haklısın.Çok bilinçsiz biri toplumuz hele şu avm lere kuaförlere gidenlere hayret ediyorum, canınız bu kadar mu ucuz ya.

Back
X