- 28 Şubat 2015
- 774
- 1.354
- 113
- 39
Tesekkurler
BizBizim gibi hic dis cikartmayan var mi? Gece uyanip kulagni tutuyo kafa ates gibi bazen ama hala yok 10.ayda cikartanlar varmis sanirim
Anne sutu mu veriyordun? Ya da aldigi mama yetiyordur. Dedigin gibi benim yavru kus cok miniktiBiz günde toplam 120 CC anca yiyordur çok az, aslında çok güzel yiyordu 1aydir bozuldu, sıktım sanırım ,şuan ağzını açmıyor hep kapalı,güldurerek yediriyorum,aşırı heareketli bir bebek,6aylik olmasına 2gun varken sürünmeye başladı buda etkiledi bizim kilo alimini,sizinde azdı sanırım kilo,değişme oldu mu ek gidayla?
Bizimki de dede babanın yanında ne demekse hembe diyorAnne sutu mu veriyordun? Ya da aldigi mama yetiyordur. Dedigin gibi benim yavru kus cok miniktidoktor kontrolune de gidemedik en son 13 martta gitmisiz (6 aylik olmasina 1 hafta kala) 6.5 kiloymus, su an 8.100 gr filan (8 aylik olmasina 1 hafta var) tam 2 ay olmus. Aslinda iyi kilo almis ama ortalamayi anca yakaliyor. Bu aylar icin hala deneme aylari diyorlar, yedigi kàr, bence kafana takma. Bizimki de miz miz bu aralar. Her seyi kafamiza takarsak donup baktigimizda hep bu endiseler gelecek aklimiza. Mesela E Elwing6 demisti gulce mama meme filan diyor diye bizimki anca harrrr, hurrrrr kucuk canavar. Senin bebis kac kilo civarinda?
Bizimki de dede babanın yanında ne demekse hembe diyor
Ürün bu mu? Bir de eczaneden mi aldın yani netten alsam mı diye düşünüyorum hepsiburadadan falan. Yorumlar kısmına kilo yapıyor diyorlar doğru mudur? Sorularım bu kadarBen dePircici 'nin tavsiyesiyle regenesis max'a basladim.
Ya bizimki çok net Mamak demişti aynı gün iki kere, aha dedim ilk kelimesini söyledi, ilan ettim herkese sonra bir daha demediBizimki de dede babanın yanında ne demekse hembe diyor
Evet bu urun. Eczaneden aldim, kargoyu beklememek icin. Hemen baslamak istedim. Kilo yapip yapmadigini bilemiyorum, daha 1 hafta oldu kullanali. Insallah yapmiyordur.Ürün bu mu? Bir de eczaneden mi aldın yani netten alsam mı diye düşünüyorum hepsiburadadan falan. Yorumlar kısmına kilo yapıyor diyorlar doğru mudur? Sorularım bu kadarHa bir de daha enerjik hissediyor Musun içince? Zira çok ihtiyacım var enerjiye
Ya bir de eskiden şipşak yedirdiğini yemeği yedirmedi iki saatini alıyor mu? İlgileri omlardan arttı ki yemek yerken sabit durmuyor.Cok yoruluyorum yahu..kosturmaktan mecalim kalmiyo bu ek gida ne zor kahvalti topladik ettik derken saat12 oluyor oglen yemegi gulcenin hadi bizim yemekler derken saat 4oluyo birdaha acikiyorevdende cikamiyoruz baya baya depresyonun kiyisindayim haftasonu cikip bir nefes aliyorduk en azindan..cok sıkısmış hissediyorum valla
Mama yazacaktım düzeltemedim deYa bizimki çok net Mamak demişti aynı gün iki kere, aha dedim ilk kelimesini söyledi, ilan ettim herkese sonra bir daha demedi
Önceden bu forumda paylaşılan bir yorum buldum. Bebeğin ne kadar yemesi konusunda yorum yazanın doktorunun verdiği cevap bana tuhaf ama mantıklı geldi. Sonuçta her bebeğin kilosu farklıdır ve hepsine ek gıda konusunda standart bir ölçü vermek mantıksız olurdu. Bu daha mantıklı geldiBen cay bardagi uzerinden olcuyorum. 1 cay bardagi=120 cc= yarim kase.
2 cay bardagi 1 kase ediyor 240 cc. 7. Ayda doktorumuz 270 cc ye kadar yiyebilir demisti. Ben oglen corbasini 250 cc civarinda veriyorum. Aksam yarim kase corba (yani 1 cay bardagi) + 120 cc yogurt demisti (1 cay bardagi) veriyorum. Bazen hepsini yiyor bazen biraz artiyor. Bunun disinda ne zaman emmek isterse emiyor. Uyurken illaki emiyor. Bir de pasabahcenin olcu bardagini ve 30 liraya mutfak tartisi aldimolcuyle yapilan tarifler icin iyi oluyor. Ben mutfakta baya yeniyim, olcu en zorlandigim sey. Annem de sagolsun her seyi goz karari yapar. Tartidan umutluyum
Evet ah o felaket tellalları moral vereceklerineYa bir de eskiden şipşak yedirdiğini yemeği yedirmedi iki saatini alıyor mu? İlgileri omlardan arttı ki yemek yerken sabit durmuyor.
Ben de yoruldum, gece uyumuyor saat başı kalkıyor, gündüz kucaktan hiç inmiyor iki dakika bıraksak çığlık atıyor, ek gıda dönemi mutfak talan zaten. Her sabah 6 da uyanırdı dün biraz geç yatırdım herhalde geç kalkar dedim, yine gece boyunca 5 kez uyandı ve bu sefer 5 te kalktıKimseye yoruldum demiyorum koşturuyoruz dersem bir de bu daha iyi günlerin hele biri ayaklansın sen gör koşturmayı, 4-5 yaşa kadar rahat yok diyen felaket tellalları var.
Evden çıkma konusuna hiç değinmeyim çünkü oğlum doğduğundan beri aşı dışında hiç dışarı çıkmadım hava soğuk diye. Baharı bekledim şimdi de hiç kimseye çıkamıyor.
Bir dokundun bin ah işittin gibi oldu ama rabbim bebeklerinizin sağlığını korusun inşallah,onlar sağlıklı olsun da ben gece uyumasam da gündüz koştursam da olur.
Bugün site içinde 15-20 dakika çıkarıcam kimse yokken.Evet ah o felaket tellalları moral vereceklerine
Artık 20 dk çıkarsam mı diyorum dışarı kimse yokken
Kısa süre de olsa ziyaret et ara sıraBi süre bende yokum kızlar
Allah’a emanet olun
Yarin izinli cocuklar. Sehrimiz sokaga cikma yasagi olan iller listesinden de cikti neyse ki. Yarin hava asiri sicak olacak bir de. Biz cikip parka gidecegiz.Evet ah o felaket tellalları moral vereceklerine
Artık 20 dk çıkarsam mı diyorum dışarı kimse yokken
Cok tesekkur ederimHayırlı olsun bebeğin, sağlıkla kavuşunbence hiçbirini alma, emzirmeye odaklan, emzirme danışmanlarının verdiği online eğitimleri alabilirsin ama
Kendimden örnek vereyim, ben hiçbir şey almamıştım fakat oğlum doğduktan sonra sütümün az gelmesi, oğlumun küvezde kalması ve sarılık olması vs. Gibi şeylerden biberona ihtiyaç duyduk aldık.
Bir arkadaşım da aynı şekilde biberon almadı hiç öyle gitti doğuma ve şu an kızı 5 aylık, biberon hiç kullanmadı sadece emziriyor.
Bence şu an alma, emzirmeye odaklan. İhtiyacın olursa da lansinoh öneririm, gayet güzel
Anne sutu mu veriyordun? Ya da aldigi mama yetiyordur. Dedigin gibi benim yavru kus cok miniktidoktor kontrolune de gidemedik en son 13 martta gitmisiz (6 aylik olmasina 1 hafta kala) 6.5 kiloymus, su an 8.100 gr filan (8 aylik olmasina 1 hafta var) tam 2 ay olmus. Aslinda iyi kilo almis ama ortalamayi anca yakaliyor. Bu aylar icin hala deneme aylari diyorlar, yedigi kàr, bence kafana takma. Bizimki de miz miz bu aralar. Her seyi kafamiza takarsak donup baktigimizda hep bu endiseler gelecek aklimiza. Mesela E Elwing6 demisti gulce mama meme filan diyor diye bizimki anca harrrr, hurrrrr kucuk canavar. Senin bebis kac kilo civarinda?
kaybetmis mi Allah hayırlısını versin onun bu ilk de deildi sanirimS Serrarana18 canım buraya mı yazsam yoksa özelden mi yazsam karar veremedim.
Birkaç gündür özellikle seni düşünüyordum
Acaba nasıl napıyo birde Eylül yaklaşıyor, durumu nedir? Hastaneye nasıl gidip geliyor vs gibi.
Diğer eylül topiğine bile bakmıştım seni görmek için.
Az önce profiline girdim okudum
Çok ama çok üzüldüm Rabbim sabır versin inşallah
Bunu tesadüfen öğrenmek bile istemezdim açıkçası
Bizler hep burdayız her zaman sana destek oluruz.
Çok şükür bi evladın var en güzel teselli bu.
Benimde başıma geldi ilk çocuğumdan sonra kaybettim ve Rabbim aldığının yerine bi Melek gönderiyor
Belki uzaktan bakıyorsun buraya da bilemiyorum
Ama aramızda görmek isteriz seni
Birçok şeyi paylaştın dimi burada
Yine gel arkadaşım
Değerlisin bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?