Anne sutu mu veriyordun? Ya da aldigi mama yetiyordur. Dedigin gibi benim yavru kus cok minikti doktor kontrolune de gidemedik en son 13 martta gitmisiz (6 aylik olmasina 1 hafta kala) 6.5 kiloymus, su an 8.100 gr filan (8 aylik olmasina 1 hafta var) tam 2 ay olmus. Aslinda iyi kilo almis ama ortalamayi anca yakaliyor. Bu aylar icin hala deneme aylari diyorlar, yedigi kàr, bence kafana takma. Bizimki de miz miz bu aralar. Her seyi kafamiza takarsak donup baktigimizda hep bu endiseler gelecek aklimiza. Mesela E Elwing6 demisti gulce mama meme filan diyor diye bizimki anca harrrr, hurrrrr kucuk canavar. Senin bebis kac kilo civarinda?

Bizimki de dede babanın yanında ne demekse hembe diyor

Ben de Pircici 'nin tavsiyesiyle regenesis max'a basladim.
Ürün bu mu? Bir de eczaneden mi aldın yani netten alsam mı diye düşünüyorum hepsiburadadan falan. Yorumlar kısmına kilo yapıyor diyorlar doğru mudur? Sorularım bu kadar Ha bir de daha enerjik hissediyor Musun içince? Zira çok ihtiyacım var enerjiye

Eklentiler

• B83033F7-A899-421B-B30A-3A8AB944591D.webp
    21 KB · Görüntüleme: 20
Evet bu urun. Eczaneden aldim, kargoyu beklememek icin. Hemen baslamak istedim. Kilo yapip yapmadigini bilemiyorum, daha 1 hafta oldu kullanali. Insallah yapmiyordur. enerjik hissetme bilemiyorum, o zaten inisli cikisli vitamin alsam da almasam da. Ama benim korkunc sirt agrilarim vardi, birkac gundur hafifledi. Alakasi var mi bilmiyorum.

Ya bir de eskiden şipşak yedirdiğini yemeği yedirmedi iki saatini alıyor mu? İlgileri omlardan arttı ki yemek yerken sabit durmuyor.
Ben de yoruldum, gece uyumuyor saat başı kalkıyor, gündüz kucaktan hiç inmiyor iki dakika bıraksak çığlık atıyor, ek gıda dönemi mutfak talan zaten. Her sabah 6 da uyanırdı dün biraz geç yatırdım herhalde geç kalkar dedim, yine gece boyunca 5 kez uyandı ve bu sefer 5 te kalktı Kimseye yoruldum demiyorum koşturuyoruz dersem bir de bu daha iyi günlerin hele biri ayaklansın sen gör koşturmayı, 4-5 yaşa kadar rahat yok diyen felaket tellalları var.
Evden çıkma konusuna hiç değinmeyim çünkü oğlum doğduğundan beri aşı dışında hiç dışarı çıkmadım hava soğuk diye. Baharı bekledim şimdi de hiç kimseye çıkamıyor.
Bir dokundun bin ah işittin gibi oldu ama rabbim bebeklerinizin sağlığını korusun inşallah,onlar sağlıklı olsun da ben gece uyumasam da gündüz koştursam da olur.

Önceden bu forumda paylaşılan bir yorum buldum. Bebeğin ne kadar yemesi konusunda yorum yazanın doktorunun verdiği cevap bana tuhaf ama mantıklı geldi. Sonuçta her bebeğin kilosu farklıdır ve hepsine ek gıda konusunda standart bir ölçü vermek mantıksız olurdu. Bu daha mantıklı geldi Gerçi ben yiyebildiği kadar veriyorum. Şu kadar ölçü verdim doymuştur yeter demiyorum, daha yemek istersen vermeye devam ediyorum, doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Dişten dolayı eskisi kadar iştahı yok ama.

Eklentiler

• 09EF66FC-B70C-4A84-AC88-9C0A3F80771B.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Evet ah o felaket tellalları moral vereceklerine
Artık 20 dk çıkarsam mı diyorum dışarı kimse yokken

Evet ah o felaket tellalları moral vereceklerine
Artık 20 dk çıkarsam mı diyorum dışarı kimse yokken
Yarin izinli cocuklar. Sehrimiz sokaga cikma yasagi olan iller listesinden de cikti neyse ki. Yarin hava asiri sicak olacak bir de. Biz cikip parka gidecegiz.

Cok tesekkur ederim

Anne sütü alıyor,ek gıdaya çok güzel başladık aslında sonradan oldu şuan çok az yiyor o bile zoraki.2400 doğdu,şuan 7700 sanırım evdeki tartıya göre,sağlıklı olsunlar en önemlisi o . Aslında kilodan çok yememesine takiliyorum inşallah zamanla duzelir

kaybetmis mi Allah hayırlısını versin onun bu ilk de deildi sanirim
S Serrarana18
Allah evladina sağlık sihhat versin

Bu akşamki menümuz kıymalı kereviz. Dün de verdim bugün rahat kaka yapabildi az da olsa. Iyi bağırsak çalıştırdığı i düşünüyorum. Bol miktarda da gaz çıkardı iyi oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…