Yarin izinli cocuklar. Sehrimiz sokaga cikma yasagi olan iller listesinden de cikti neyse ki. Yarin hava asiri sicak olacak bir de. Biz cikip parka gidecegiz.
Az önce çıktık 10 dk durup geri geldik Maksat hava almak parka gitmedik kaydıraklara falan bindirmem zaten tehlikeli. Bizim sitede parka götüren çok ama çocukları biraz büyük..

Az önce çıktık 10 dk durup geri geldik Maksat hava almak parka gitmedik kaydıraklara falan bindirmem zaten tehlikeli. Bizim sitede parka götüren çok ama çocukları biraz büyük..
Ne kaydiragi biz sadece bebek arabasiyla geziyoruz, oyle cocuk parkina goturmucem. Maksat hava almak.

Bebekken kullandığınız reflü yatağı kaçıncı Ayda kaldırdınız? Şu anki yatağına da hafif eğim veriyor musunuz?

Ya dogru mesela bizim dr ogle yemeginden sonra emzirme dedi ama benim kizim emerek uyudugu icin pek ise yaramadi. Hem yemek yiyip hem emmis oldu ama rahatsiz olsa hissederdim. Ben emzirirken de hic hesaplamadim. Hesaplasam mama vermemiz gerekirdi simdi donup bakinca anliyorum sutun az oldugunu. Ben de bir yerde okumustum ya da duymustum. Yemek yemeyen, yemeyi bilmeyen insan var mi etrafimizda? Yok. O zaman bizim bebislerin de beslenmesi duzene girecek. Cok takmamak lazim...

Benimki de 2900 dogdu, simdi 8 kilo civari. Ayni kiloyu almislar. Yememesine takilma yaa, farkli yollar, farkli tatlar dene tabi ama sikinti yaparsan srnun icin iyice guclesir. Ben her seyi blenderdan gecirip veriyorum. Puturlu veriyorsan sevmiyor olabilir mi?

Yazdıkların beni çok mutlu etti öncelikle bunu belirteyim Evet malesef kötü sonuçlandı gebeliğim. Ama iyi bişey oldu pıhtılaşma sorunu olduğunu öğrendim. Bundan sonrası nasıl olur bilmem ama en azından bir sebebi varmış diyebilirim. Rabbim istediği zaman nasip edecektir tekrar. Dediğin gibi çok şükür sağlıklı bir evladım var. Allah önce evlat kokusu tatmayanlara sonra vakti gelince bizlere nasip etsin inşallah Kürtaj zamanı yıpranma oldu biraz stres falan yaşadım ama şimdi şükür iyiyim daha da iyi olacak herşey ben inanıyorum. Nasibi yokmuş demek ki Herşeyin başı sağlık umarım güzel zamanda vaktiyle gelir Evet uzaktan okuyorum ama pek yazma fırsatı olmadı malûm Ramazan korona derken e bi de küçük bebekler Hayırlı ramazanlar olsun

kaybetmis mi Allah hayırlısını versin onun bu ilk de deildi sanirim
S Serrarana18
Allah evladina sağlık sihhat versin
Evet canım 14.haftada kürtaj oldum tahmini 9 haftada falan galiba kalbi durmuş net çıkmadı ölçümlerde yanlış da hatırlıyor olabilirim. Evet ilk değildi 3.kaybım oldu bir tane de kızım var Eylül annesiyim Çok sağol Allah hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat huzur ve hayırlı ömür versin inşallah

Bu akşamki menümuz kıymalı kereviz. Dün de verdim bugün rahat kaka yapabildi az da olsa. Iyi bağırsak çalıştırdığı i düşünüyorum. Bol miktarda da gaz çıkardı iyi oldu...
Ben de kerevizi dun vermistim. Kereviz, bezelye, havuc, sogan, kiyma. Bugun 4 kez azar azar kaka yapti her zamanki gibi. Her gun bolca probiyotik yogurt da yiyor ama bir fark olmadi henuz. Normali bu mu anlamadim. Ne zaman normale donecek kakalari.

Gecmis olsun, Allah evladina uzun omur versin canim.

Pütürlü yiyebiliyor hep çatalla ezdim verdim çok güzel yedi, son zamanlarda azaltinca blender yaptım yok çok isteksiz,yok fincanlar denedim kaşıklar değiştirdimm ise yaramadi,hergun farklı birşey deniyorum.bugun 1 yumurta sarisi,peynir altı suyu tarhana omlet yaptım onu yedi hepsini çok sevindim,sonra yoğurt verdim istemedi,karışık purem yaptimı(enginar,tatlı patates,balkabağı,havuc) onuda yemedi hiç, 30 CC yok corba içti,akşam çaresiz muhallebi yaptım 60 CC onu yedi.bugun gene çok iyiydik ,dun çok çok azdi yani insallah duzelir zamanla

Ben de kerevizi dun vermistim. Kereviz, bezelye, havuc, sogan, kiyma. Bugun 4 kez azar azar kaka yapti her zamanki gibi. Her gun bolca probiyotik yogurt da yiyor ama bir fark olmadi henuz. Normali bu mu anlamadim. Ne zaman normale donecek kakalari.
Afiyet olsun. Bizimki çok sevdi kerevizi de. Ben de kıyma, kereviz,pirasa ve karnabahar koydum. Baskın tat kereviz idi... Bu kaka mevzusunu anlamadım gitti. Bu saatten sonra öğünler arttığı ve çeşit çoğaldığı için cıvık kaka beklemiyorum açıkçası. Bugün bizi kide 2 kere yaptı. 2.cok azdı ama olsun en azından yaptı az da olsa

Bizim gibi hic dis cikartmayan var mi? Gece uyanip kulagni tutuyo kafa ates gibi bazen ama hala yok 10.ayda cikartanlar varmis sanirim
Bizim de yok henüz gördüğü herşeyle kaşıyor gece uyanmaları arttı.10 aylik bebegi olan arkadaşım var onun bebisi de henüz cıkarmamis. umarım bir an önce çıkarır ne kadar geç cıkarsa o kadar da iyi diyolar bakalım ne zaman gelicek☺

Merhaba ben de bebekken hiç yemezmişim annem çok kafasına takarmış, bir de sütü olsun diye sürekli yemiş kilo almış ama süt olmamış. Neyse doktora götürmüş hiç yemek yemiyor diye. Doktor da annemin kilosunu kastederek yiyip senin gibi mi olsun, acıkınca yer demiş Şimdi anlattığında gülüyoruz o günlere ben hatırlamasam da Diyeceğim o ki doktoruyla konuş sorun yok diyorsa hiç kafana takma, bazı bebekler az yiyor demek ki. İlerde kilo sorunu olmayan bir insan olacak belki deBen doğum yapınca kilo sorunum oldu o ayrı Dediğim gibi kimsenin lafına bakma doktoru ara sor, sorun yok yapısı böyle derse hiiiç takılma.

Evet, en azindan yapiyor diyorum ben de. Ama bazen o kadar az yapiyor ki. Abartmiyorum, ikiniyor ikiniyor, bi de kokuyor. Bi acip bakiyorum zeytin tanesi kadar yapmis. O kadar ikinma, o koku, ama sonuc azicik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…