Ek gıdayı ölçüp değil doyana kadar veriyorum, ek gıdayı o gün çok yediyse az emiyor, az yediyse daha çok emmeye yöneliyor. Ek Gıda dozunu Ayarlama mı yapmak lazım anlamadım
Ben de belli olcuye gore yapmiyorum. Ne kadar yiyorsa o, sabah tam yumurta sarisi vermek istedim ama yarisini ancak yedi. Kahvalti sevmiyor cunku. Yogurdu seviyor, mayaladigim kabin olcusu var. Onu artirdim. Bi tek onun tam olcusunu biliyorum. Artik bazen 160-180 ml yiyor. Aksam puresi de goz karari oluyor. Genelde yarim kase kadar yiyor.

Geçmiş olsun geçen de Benin vücut error verdi o kadar uykusuzluktan sonra normal bir durum. Eklemlerim fena ağrıyordu, ayaklarının üstüne basamadım ödem var gibi altı acıyordu, vücut kırılıyor. Aha dedim dışarı çıkmadığım halde grip olucam hehalde. Ihlamur içtim. Biraz uzandım, terledim ertesi gün toparladım şükür. Allahtan eşim evdeydi yoksa hiç halim yoktu bir de oğlum ha bire kucak istiyor, öyle haldizdim ki taşıyamadım. Rabbim bebeklerimizin bizim sağlığımızı korusun.

Aynen Benim de öyle. Sabah kahvaltı yapmak İstemezse yoğurt sevdiği için haşlanmış yumurta sarısıyla yoğurdu karıştırıp veriyorum.

Mutluluğum 1 gün sürdüuyumadııı

Ben cay bardagi uzerinden olcuyorum. 1 cay bardagi=120 cc= yarim kase.
2 cay bardagi 1 kase ediyor 240 cc. 7. Ayda doktorumuz 270 cc ye kadar yiyebilir demisti. Ben oglen corbasini 250 cc civarinda veriyorum. Aksam yarim kase corba (yani 1 cay bardagi) + 120 cc yogurt demisti (1 cay bardagi) veriyorum. Bazen hepsini yiyor bazen biraz artiyor. Bunun disinda ne zaman emmek isterse emiyor. Uyurken illaki emiyor. Bir de pasabahcenin olcu bardagini ve 30 liraya mutfak tartisi aldim olcuyle yapilan tarifler icin iyi oluyor. Ben mutfakta baya yeniyim, olcu en zorlandigim sey. Annem de sagolsun her seyi goz karari yapar. Tartidan umutluyum

Iyi yapmissin. Bende 3 model cay bardagi var, hepsi farkli farkli. Bi tanesi cok buyuk, bir tanesi kucuk mesela. Arada ciddi fark var.

Her gün içmeyi unutmamak adına teline alarm kurabilirsin. Geçmiş olsun çok dikkat et. Saglikli olalım ki kuzularimiza bakabilelim. Allah korusun hepimizi.
Aynen canim unutmak degil ihmalkarlik benimkide dera oldu bana..

Aynenn ayaklarimin alti acidi hamilelikteki gibi basamadimda :)))) aminn canim..once kendimize bakmak lazim kuzular cok kucuk

Mete de öyle uyuyor genelde. Sık sık kontrol ediyorum bi de çarşafın gergin olmasına dikkat ediyorum

Hayırlı olsun bebeğin, sağlıkla kavuşun bence hiçbirini alma, emzirmeye odaklan, emzirme danışmanlarının verdiği online eğitimleri alabilirsin ama
Kendimden örnek vereyim, ben hiçbir şey almamıştım fakat oğlum doğduktan sonra sütümün az gelmesi, oğlumun küvezde kalması ve sarılık olması vs. Gibi şeylerden biberona ihtiyaç duyduk aldık.
Bir arkadaşım da aynı şekilde biberon almadı hiç öyle gitti doğuma ve şu an kızı 5 aylık, biberon hiç kullanmadı sadece emziriyor.

Bence şu an alma, emzirmeye odaklan. İhtiyacın olursa da lansinoh öneririm, gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…