- 8 Kasım 2018
- 5.735
- 13.829
- 248
Ben de belli olcuye gore yapmiyorum. Ne kadar yiyorsa o, sabah tam yumurta sarisi vermek istedim ama yarisini ancak yedi. Kahvalti sevmiyor cunku. Yogurdu seviyor, mayaladigim kabin olcusu var. Onu artirdim. Bi tek onun tam olcusunu biliyorum. Artik bazen 160-180 ml yiyor. Aksam puresi de goz karari oluyor. Genelde yarim kase kadar yiyor.Ek gıdayı ölçüp değil doyana kadar veriyorum, ek gıdayı o gün çok yediyse az emiyor, az yediyse daha çok emmeye yöneliyor. Ek Gıda dozunu Ayarlama mı yapmak lazım anlamadım
Geçmiş olsun geçen de Benin vücut error verdiBugun ben baya korktum kizlar ya esim haftada 1 ise gidiyor.bugunde yoktu 12de kizin yemegini verdim kendimde ac hissetmedim kalktim mutfaga gidemiyorum bas donmesi mide bulantisi
2gundur yorgunlk vardi zaten.simdi bayilsam nolck falan diye film seridi gibi gecti gozumun onundenzar zor gittim agzima bisiler attim gulce aglio bu sirada artk tv actim yemek yedim ve uykuya gectik direk..boyle yere basmiyo gibiyim asiri yorgunlk eklem agrisi sinirlilik hali. Pircici evde regenesislerden varmis 1kutudan fazla bir de b12 3tane alip birakirsan boyle olur simdi basladim bende vitaminlere.cocugun pesinde kosmktan baya kendimi ihmal etmisim ya ne zaman errorr verecek vucut diyordum bugun oldu :) simsi yatip uyuyacagm erkendennn ❣
Aynen Benim de öyle. Sabah kahvaltı yapmak İstemezse yoğurt sevdiği için haşlanmış yumurta sarısıyla yoğurdu karıştırıp veriyorum.Ben de belli olcuye gore yapmiyorum. Ne kadar yiyorsa o, sabah tam yumurta sarisi vermek istedim ama yarisini ancak yedi. Kahvalti sevmiyor cunku. Yogurdu seviyor, mayaladigim kabin olcusu var. Onu artirdim. Bi tek onun tam olcusunu biliyorum. Artik bazen 160-180 ml yiyor. Aksam puresi de goz karari oluyor. Genelde yarim kase kadar yiyor.
Hangi vitamin? Ben de aksama iyi olur. Hiç bir takviye almıyorum. Hamileyken bir sürü takviye alırdım.Ben de icmeye basladim bir haftadir. Insallah bebise yarar.
Regenesis max tavsiye edebilirim. İçinde omega 3 de var..Hangi vitamin? Ben de aksama iyi olur. Hiç bir takviye almıyorum. Hamileyken bir sürü takviye alırdım.
Saol canım Bana lazım böyle bir şeyRegenesis max tavsiye edebilirim. İçinde omega 3 de var..
Mutluluğum 1 gün sürdüBen de belli olcuye gore yapmiyorum. Ne kadar yiyorsa o, sabah tam yumurta sarisi vermek istedim ama yarisini ancak yedi. Kahvalti sevmiyor cunku. Yogurdu seviyor, mayaladigim kabin olcusu var. Onu artirdim. Bi tek onun tam olcusunu biliyorum. Artik bazen 160-180 ml yiyor. Aksam puresi de goz karari oluyor. Genelde yarim kase kadar yiyor.
Möller ben de bunu öneriyorumHangi vitamin? Ben de aksama iyi olur. Hiç bir takviye almıyorum. Hamileyken bir sürü takviye alırdım.
Ben cay bardagi uzerinden olcuyorum. 1 cay bardagi=120 cc= yarim kase.Ben de belli olcuye gore yapmiyorum. Ne kadar yiyorsa o, sabah tam yumurta sarisi vermek istedim ama yarisini ancak yedi. Kahvalti sevmiyor cunku. Yogurdu seviyor, mayaladigim kabin olcusu var. Onu artirdim. Bi tek onun tam olcusunu biliyorum. Artik bazen 160-180 ml yiyor. Aksam puresi de goz karari oluyor. Genelde yarim kase kadar yiyor.
Iyi yapmissin. Bende 3 model cay bardagi var, hepsi farkli farkli. Bi tanesi cok buyuk, bir tanesi kucuk mesela. Arada ciddi fark var.Ben cay bardagi uzerinden olcuyorum. 1 cay bardagi=120 cc= yarim kase.
2 cay bardagi 1 kase ediyor 240 cc. 7. Ayda doktorumuz 270 cc ye kadar yiyebilir demisti. Ben oglen corbasini 250 cc civarinda veriyorum. Aksam yarim kase corba (yani 1 cay bardagi) + 120 cc yogurt demisti (1 cay bardagi) veriyorum. Bazen hepsini yiyor bazen biraz artiyor. Bunun disinda ne zaman emmek isterse emiyor. Uyurken illaki emiyor. Bir de pasabahcenin olcu bardagini ve 30 liraya mutfak tartisi aldimolcuyle yapilan tarifler icin iyi oluyor. Ben mutfakta baya yeniyim, olcu en zorlandigim sey. Annem de sagolsun her seyi goz karari yapar. Tartidan umutluyum
Ben deHangi vitamin? Ben de aksama iyi olur. Hiç bir takviye almıyorum. Hamileyken bir sürü takviye alırdım.
Eskiden burası uykusuz kaynardıı
Aynen canim unutmak degil ihmalkarlik benimkide dera oldu bana..Her gün içmeyi unutmamak adına teline alarm kurabilirsin. Geçmiş olsun çokdikkat et. Saglikli olalım ki kuzularimiza bakabilelim. Allah korusun hepimizi.
Aynenn ayaklarimin alti acidi hamilelikteki gibi basamadimda :)))) aminn canim..once kendimize bakmak lazim kuzular cok kucukGeçmiş olsun geçen de Benin vücut error verdio kadar uykusuzluktan sonra normal bir durum. Eklemlerim fena ağrıyordu, ayaklarının üstüne basamadım ödem var gibi altı acıyordu, vücut kırılıyor. Aha dedim dışarı çıkmadığım halde grip olucam hehalde. Ihlamur içtim. Biraz uzandım, terledim ertesi gün toparladım şükür. Allahtan eşim evdeydi yoksa hiç halim yoktu bir de oğlum ha bire kucak istiyor, öyle haldizdim ki taşıyamadım. Rabbim bebeklerimizin bizim sağlığımızı korusun.
Insallah belki sutu de kalitesini de arttirir diye dusundum ben de..Ben de icmeye basladim bir haftadir. Insallah bebise yarar.
Baya geç yazıyorum ama vitma'daki tarhanalarda tuz yok aklınızda olsunNetten içeriğine baktım tuz vardı. Aynen ya kendimiz yapıcaz ya da içeriğine dikkat edicez.
Mete de öyle uyuyor genelde. Sık sık kontrol ediyorum bi de çarşafın gergin olmasına dikkat ediyorumKızlar ben park yatagi kaldırdım. Kendi odasındaki beşiği yanımıza kurduk dün. Bu beşik çok geniş 85cm içi. Tavaf ediyor resmen ve alan geniş olduğu için dün akşam ve şu an yüz üstü yatmak istiyor. Ne yapacagimi sasirdim. Duzeltsem de hemen dönüyor. Karnı bacaklar yüz üstü, kafa saga yada sola çevirip uyumak istiyor. Sizinkilerde de var mı yüz üstü uyumak isteyen?
Edit: sürekli yüz üstü demişim.Karin üstü demek daha doğru olacak. Çünkü yüzü sağa sola dönük pozisyonda uyuyor.
Hayırlı olsun bebeğin, sağlıkla kavuşunMerhaba hanimlar,
Ben de insallah bu agustos ayinda anne oluyorum. biberon seti alacagim ama kararsiz kaldim. Philips avent natural yeni dogan biberon seti ve Lansinoh hosgeldin bebek biberon seti arasinda kaldim. Ozellikle daha once kullanmis olanlarlardan oneriler bekliyorum. Ya da sizin kullandiginiz ve onerebileceginiz baska markalar da olur.
Simdiden cok tesekkurler
o ben işte hala aynı bide ramazan sahur hazırlığı yapıyorum ..2 de uyuttum kuzuyu sonra mutfak hazırlıkları şimdi yatacamEskiden burası uykusuz kaynardıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?